Still godt forberedt til julen med nye løsninger for å vise spesialtilbudene dine på Google – og mål resultatene

28. oktober 2021

Søk etter rabatter og spesialtilbud skjer aldri oftere enn i handleperioden frem mot jul. Nå er det viktigere enn noensinne at bedrifter får vist folk de rette tilbudene i de rette øyeblikkene – hele juleperioden gjennom.

I år har vi utviklet nye løsninger folk kan bruke til å utforske spesialtilbud på Google Shopping, og vi har nå mer omfattende rapportering for at du skal få et enda mer presist bilde av resultatene du oppnår med spesialtilbudene dine.

Som en hjelpende hånd til bedrifter av alle størrelser har vi gjort det enklere for de som allerede samarbeider med Shopify og Woo, å få vist spesialtilbudene sine på Google i opptakten til jul.

Spesialtilbud vist til de rette personene

Produkter som har Spesialtilbud-merket, blir nå vist i en ny feed på Shopping-fanen for at du enklere skal komme i kontakt med kunder på jakt etter gode spesialtilbud nå i førjulssesongen.

Folk kan finne denne feeden hvis Spesialtilbud-menyen er valgt på Google Shopping, eller via en ny søkeopplevelse som utløses når brukerne søker etter «spesialtilbud» eller «black friday». Alle produkter med Spesialtilbud-merket kan vises i denne feeden, og de fremheves basert på hvor forlokkende tilbudet og rabatten er.

Denne løsningen er – sammen med karusellen med spesialtilbud på Google Søk og «Tilbud relatert til søket ditt»-modulen som vi tidligere kunngjorde, bevis på innsatsen vi legger ned for å hjelpe folk med å finne det de er på utkikk etter, samtidig som vi hjelper bedrifter med å nå målene sine.

Gif showing the new feed in the Shopping Tab.
Spesialtilbud-feeden på Shopping-fanen på Google Søk

Bedre måling av resultater oppnådd med spesialtilbud

I påvente av julesesongen kan du sjekke hvilke av produktene dine som er kvalifisert for Spesialtilbud-merket (avslag, tilbudspris eller markedsføring), på Produkter-fanen i Merchant Center.

I oversikten nedenfor ser du resultatene oppnådd med produkter som har Spesialtilbud-merket, med data om klikk, visninger og klikkfrekvens. Du kan segmentere disse dataene etter produkt, kategori, merkevare og kampanjetype. Ut fra denne informasjonen kan du danne deg et bilde av hvilke kampanjer du oppnår de beste resultatene med, hvilke spesialtilbud du oppnår flest konverteringer med, og i hvilke kategorier du oppnår de beste resultatene ved salg.

Screenshot of the new dashboard showing performance of products with a deal-related badge broken out.
Ny oversikt på Resultater-fanen i Merchant Center

Det at vi gir deg mer granulære data, gjør at du har informasjonen du trenger for å optimalisere kampanjene dine og produktsortimentet ditt på en enda bedre måte i de periodene folk handler som mest.

Gjør det enklere å få vist de beste spesialtilbudene dine på Google

For at flere bedrifter skal få vist de beste spesialtilbudene sine også på Google, kan bedrifter som samarbeider med Shopify og Woo, nå fremheve de aktuelle spesialtilbudene på Google-plattformer.

Fra og med neste måned kan bedrifter som bruker Google-kanalen til Shopify og Google-annonsene og -oppføringene til Woo, vise produktkampanjene sine på Google Søk og Shopping-fanen. Bedrifter kan synkronisere nye og eksisterende kampanjer med produktene de har oppført på Google, rett fra butikkoversikten sin.

Still godt forberedt til Black Friday-salgsperioden ved å laste opp de beste spesialtilbudene dine i dag. Les også gjennom veiledningen til markedsføring i detaljhandel for å se de nyeste anbefalte fremgangsmåtene i både de betalte og kostnadsfrie løsningene våre.

Skrevet av Arjun Chittoor, direktør for produktadministrasjon