Om eksperimenter med oprettelse af mål-ROAS med ét klik for Shopping

Mål-ROAS-eksperimenter for Shopping giver dig mulighed for at teste mål-ROAS i forhold til dine Standard Shopping-kampagner, der bruger manuel CPC-budgivning, og måle indvirkningen. Eksperimentet opdeler dit budget mellem eksperimentet og den oprindelige kampagne, og dette er den mest pålidelige metode til at fjerne eventuel bias og sæsonudsving fra eksperimentet.

Når du er færdig med eksperimentet, kan du anvende eksperimentet direkte på din oprindelige kampagne. Eksperimenter med mål-ROAS er kun tilgængelige for Standard Shopping-kampagner, der bruger manuel CPC-budgivning.

Før du begynder

Før du påbegynder dit eksperiment med mål-ROAS for Shopping, skal du have mindst 15 konverteringer inden for de seneste 30 dage. Det giver dig mulighed for at sammenligne effektiviteten af mål-ROAS-budstrategien direkte med din oprindelige kampagne. Hvis du vil angive et ROAS-mål, skal du sørge for, at det ligger tæt på det historiske gennemsnit, og derefter ændre det til det nye ROAS-mål efter en uge eller to. Dette skal sikre, at kampagnen får nok trafik til, at det er muligt at lære at det inden for de første uger.

Du bør vælge en testperiode på mellem 30 og 60 dage baseret på længden af din gennemsnitlige konverteringsforsinkelse. Hvis din gennemsnitlige konverteringsforsinkelse er på under 7 dage, kan du teste i 30 dage. Hvis din gennemsnitlige konverteringsforsinkelse er på mere end 21 dage, bør du teste i 60 dage. Rapportering af mål-ROAS-eksperimentet vil vise 95 % konfidensintervaller, der kan hjælpe dig med at afgøre, hvornår eksperimentresultatet er statistisk signifikant.

Bemærk! Du kan vælge dine egne konfidensintervaller (80 % er standardkonfidensintervallet) og få en større forståelse af eksperiment-metrics med dynamisk konfidensrapportering.

Opret et mål-ROAS-eksperiment

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.
  1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Kampagner i sektionsmenuen.
  3. Klik på Kampagner.
  4. Klik på fanen Indstillinger øverst.
  5. Vælg den kampagne, du vil teste.
  6. Under "Budgivning og budget" i afsnittet "Opret mål-ROAS med blot ét klik" skal du klikke på Prøv mål-ROAS for at optimere til konverteringsværdi. Du får vist oplysninger om dit eksperiment baseret på den oprindelige kampagne og parametre baseret på bedste fremgangsmåder for eksperimenter.
  7. Klik på Skift indstillinger, hvis du vil ændre nogen af følgende indstillinger:
    1. Navn: Giv dit mål-ROAS-eksperiment et navn.
    2. Startdato: Den dato, hvor eksperimentet oprettes.
    3. Slutdato: Det anbefalede antal dage, der skal testes.
      Bemærk! Hvis dine kampagner har en tendens til at have en lang konverteringsforsinkelse, kan du overveje at teste i længere tid end 30 dage.
    4. Eksperimentsplit (50 %): Budgettet opdeles mellem eksperimentet og den oprindelige kampagne. Vi anbefaler, at du ikke ændrer dette.
    5. Mål-ROAS (%): Det anbefalede mål-ROAS beregnes ud fra de seneste 28 dages gennemsnitlige ROAS (de seneste dage medregnes ikke på grund af konverteringsforsinkelse). Hvis du vil angive et andet mål-ROAS, skal du sørge for at angive et indledende mål, der ligger inden for området for det historiske ROAS.
    Bemærk! Hvis du foretager ændringer i den oprindelige kampagne, vil de ikke blive vist i eksperimentet. Du skal foretage ændringer manuelt i indstillingerne for eksperimentet eller oprette et nyt eksperiment.
  8. Klik på Opret. Det nye eksperiment vil blive anført på siden Eksperimenter under afsnittet "Alle eksperimenter". Du kan administrere dit eksperiment: Redigere, køre, sætte på pause eller slette. Få flere oplysninger om, hvordan du finder og redigerer dit eksperiment.

Foretag ændringer i dit eksperiment

Du kan foretage ændringer i den oprindelige kampagne og dit eksperiment, men vær opmærksom på, at væsentlige ændringer kan gøre det vanskeligt at sammenligne dem. Hvis du foretager strukturelle ændringer i den oprindelige kampagne (f.eks. hvis du tilføjer en ny annoncegruppe eller fjerner eller tilføjer produkter), opdateres eksperimentet ikke automatisk med disse ændringer. Husk! Du skal også foretage disse ændringer i eksperimentgrenen for at kunne foretage en direkte sammenligning.

Anvend dit ROAS-eksperiment

Når der er gået nogle uger, skal du bedømme dit eksperiment. Du kan justere dit mål-ROAS baseret på de ønskede resultater:

Change your Target ROAS to add more conversion value or more efficiency.

Vil du have mere konverteringsværdi? Vil du have højere ROAS?

Hvis dit mål er mere salg, og du vil generere mere konverteringsværdi, skal du sænke dit ROAS-mål.

Hvis du sænker dit ROAS-mål, kan dit mål-ROAS deltage i flere auktioner og skabe mere konverteringsværdi. Dette kan ske på bekostning af effektiviteten.

Hvis dit mål er effektivitet og højere ROAS, skal du øge dit ROAS-mål.

Hvis du øger dit ROAS-mål, begrænses mål-ROAS'ets mulighed for at deltage i auktioner, som, Google mener, har større sandsynlighed for at føre til en konvertering. Det betyder højere ROAS, men mindre volumen.

Hvis du er tilfreds med det nuværende effektivitetsniveau og/eller volumen, skal du lade ROAS-målet være, som det er. Når du er klar til at anvende dit eksperiment, kan du få læse Anvend dit eksperiment.