Sobre els experiments de ROAS objectiu amb un sol clic per a Shopping

Els experiments de ROAS objectiu per a Shopping us permeten provar l'estratègia de retorn objectiu de la inversió en publicitat (ROAS objectiu) per comparar-la amb les campanyes estàndard de compres que fan servir ofertes de CPC manual i mesurar-ne l'impacte. L'experiment divideix el vostre pressupost entre l'experiment i la campanya original, ja que aquesta és la manera més fiable de treure qualsevol biaix o estacionalitat de l'experiment.

Un cop hàgiu finalitzat l'experiment, podeu aplicar-lo directament a la campanya original. Els experiments de ROAS objectiu només estan disponibles per a les campanyes estàndard de compres que utilitzen ofertes de CPC manuals.

Abans de començar

Abans de començar l'experiment de ROAS objectiu per a Shopping, heu d'haver obtingut almenys 15 conversions en els 30 darrers dies. Això us permetrà comparar directament el rendiment de l'estratègia d'oferta de ROAS objectiu amb la campanya original. Si voleu especificar un objectiu de ROAS, heu de mantenir-lo a prop de la mitjana històrica i, després, canviar-lo a l'objectiu de ROAS nou al cap d'una setmana o dues. Això garanteix que la campanya tindrà prou trànsit per dur a terme un aprenentatge les primeres setmanes.

Heu de triar un període de prova d'entre 30 i 60 dies, segons la durada del retard mitjà en la conversió. Si el retard mitjà en la conversió és inferior a 7 dies, podeu fer durar la prova 30 dies. Si el retard mitjà en la conversió és de més de 21 dies, us recomanem que feu durar la prova 60 dies. Els informes de l'experiment de ROAS objectiu mostraran intervals de confiança d'un 95% per ajudar-vos a determinar quan els resultats de l'experiment són estadísticament significatius.

Nota: podeu triar els vostres propis intervals de confiança (el 80% és l'interval de confiança predeterminat) i entendre millor les mètriques de l'experiment amb els informes de confiança dinàmics.

Crear un experiment de ROAS objectiu

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.
  1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Campanyes.
  3. Feu clic a Campanyes.
  4. A la part superior, feu clic a la pestanya Configuració.
  5. Seleccioneu la campanya que vulgueu provar.
  6. A "Ofertes i pressupost", a la secció "ROAS objectiu amb un clic", feu clic a Prova el ROAS objectiu per optimitzar el valor de conversió. Veureu informació sobre l'experiment basat en la campanya original i paràmetres basats en les pràctiques recomanades per a l'experiment.
  7. Feu clic a Canvia les opcions si voleu canviar alguna de les opcions següents:
    1. Nom: poseu un nom a l'experiment de ROAS objectiu.
    2. Data d'inici: la data de creació de l'experiment.
    3. Data de finalització: el nombre recomanat de dies per a la prova.
      Nota: si la campanya acostuma a tenir un retard en la conversió llarg, us recomanem que la prova duri més de 30 dies.
    4. Divisió de l'experiment (50%): divisió del pressupost entre l'experiment i la campanya original. Us recomanem que no canvieu aquesta opció.
    5. ROAS objectiu (%): el ROAS objectiu recomanat es calcula a partir del ROAS mitjà dels 28 darrers dies, exclosos els més recents a causa del retard en la conversió. Si voleu definir un ROAS objectiu diferent, assegureu-vos que definiu un objectiu inicial que estigui dins de l'interval de l'historial de ROAS.
    Nota: els canvis que feu a la campanya original no es veuran reflectits a l'experiment. Heu de fer canvis manualment a la configuració de l'experiment o crear un experiment nou.
  8. Feu clic a Crea. L'experiment nou es mostrarà a la secció "Tots els experiments" de la pàgina Experiments. Podeu gestionar l'experiment: editar-lo, executar-lo, posar-lo en pausa o suprimir-lo. Obteniu més informació sobre com podeu cercar i editar un experiment.

Fer canvis en un experiment

Podeu fer canvis a la campanya original i a l'experiment, però tingueu present que si feu canvis significatius pot resultar difícil fer la comparació. Si feu canvis a l'estructura de la campanya original (per exemple, si afegiu un grup d'anuncis nou o traieu o afegiu productes), els canvis no s'aplicaran automàticament a l'experiment. Recordeu fer els mateixos canvis al grup experimental perquè la comparació sigui fiable.

Aplicar un experiment de ROAS

Quan hagin passat unes setmanes, heu de revisar l'experiment. Podeu ajustar el ROAS objectiu en funció dels resultats que vulgueu:

Change your Target ROAS to add more conversion value or more efficiency.

Voleu més valor de conversió? Voleu un ROAS més alt?

Si el volum de vendes és el vostre objectiu i voleu generar més valor de conversió, disminuïu l'objectiu de ROAS.

Si el disminuïu, el ROAS objectiu podrà entrar en més subhastes i generar més valor de conversió. Això pot afectar l'eficiència.

Si els vostres objectius són l'eficiència i un ROAS més alt, augmenteu l'objectiu de ROAS.

Un augment limitarà el ROAS objectiu perquè només entri a les subhastes que Google consideri que tenen més probabilitats de generar una conversió. Això vol dir que obtindreu un ROAS més alt però menys volum de vendes.

Si esteu satisfet amb el nivell actual d'eficiència o de volum, deixeu l'objectiu de ROAS tal com està. Quan estigueu a punt per aplicar l'experiment, consulteu l'article Aplicar un experiment de campanya.