Over Insights Finder

Insights Finder bevindt zich momenteel in de bètafase. Neem contact op met uw Google-accountvertegenwoordiger om te informeren of u Insights Finder kunt gebruiken.

Met Insights Finder kunt u trends ontdekken, inzicht in uw doelgroep krijgen en manieren vinden om uw doelgroep te bereiken met nieuwe marketingstrategieën. Planners gebruiken Insights Finder om hun mediaplannen samen te stellen met behulp van gegevensgestuurde inzichten om relevantere doelgroepstrategieën en advertentiemateriaal te ontwikkelen.

Get to know your audience with Insights Finder

Zet YouTube-ondertiteling aan voor ondertiteling in uw eigen taal. Selecteer het icoon Instellingen Afbeelding van icoon voor YouTube-instellingen onderaan de videospeler, selecteer Ondertiteling en kies dan uw taal.

Opmerking: Google kan geen garanties geven voor de prestaties van advertentiecampagnes die u heeft gebaseerd op gegevens afkomstig van Insights Finder.

Wat u met Insights Finder kunt doen

• Strategische vragen oplossen: Ontdek trends in verschillende categorieën waarmee u uw zakelijke doelstellingen kunt behalen
  • Nieuwe mogelijkheden ontdekken: Krijg inzicht in doelgroepen en hun interesses om nieuwe segmenten te ontdekken en manieren te vinden om meer klanten te bereiken
  • Een actieplan opstellen: Ontdek aanbevelingen voor doelgroepen en content om een relevantere marketing-, media- of creatieve strategie te ontwikkelen

Beschikbaarheid

Insights Finder is in de volgende landen als bètaversie beschikbaar voor in aanmerking komende partners:

• Australië
  • Brazilië
  • Canada
  • Frankrijk
  • Duitsland
  • Indonesië
  • Italië
  • Japan
  • Mexico
  • Nederland
  • Zuid-Korea
  • Spanje
  • Turkije
  • Verenigd Koninkrijk
  • Verenigde Staten

Neem contact op met uw Google-accountvertegenwoordiger om te informeren of u Insights Finder kunt gebruiken.

Heeft u meer hulp nodig met Insights Finder?

Als u momenteel Insights Finder gebruikt, klikt u in de tool op het vraagtekentje en vervolgens op Hulp.