Konfigurer udvidede konverteringer for kundeemner med Google-tagget

Siden "Tilknyttede konti" under Administrator Admin Icon er blevet flyttet til "Data Manager" under Værktøjer Tools Icon. Google Ads Data Manager er et værktøj til import og administration af data via en brugerflade med "peg og klik", der giver dig mulighed for at hente kundedata fra andre steder end Google og aktivere dem i Google Ads. Få flere oplysninger om Data Manager.
Bemærk! Det globale websitetag (gtag.js) er nu blevet til Google-tagget. Denne ændring betyder, at du får adgang til nye funktioner og mulighed for at forbedre datakvaliteten i både nye og allerede oprettede gtag.js-installationer, uden at du behøver at tilføje kode. Få flere oplysninger om Google-tagget.

Udvidede konverteringer for kundeemner bruger førstepartsdata, der er leveret af brugerne fra dit website, til at måle salg og transaktioner, der sker andre steder end på dit website. Hvis du kører kampagner til generering af kundeemner for at skabe offlinesalg, kan udvidede konverteringer for kundeemner hjælpe dig med at få indblik i effekten af dine annonceudgifter.

I modsætning til den nuværende version af sporing af offlinekonverteringer kræver denne version af sporing af offlinekonverteringer ikke, at du ændrer dine kundeformularer eller kundestyringssystemer (CRM-systemer) for at lagre Google-klik-id (GCLID). I stedet bruger den brugergenererede data fra dine websitekundeemner til at måle konverteringer.

I denne artikel kan du læse om, hvordan du bruger Google-tagget til at konfigurere måling af udvidede konverteringer for kundeemner på dit website ved hjælp af Google-tagget. Se Konfigurer udvidede konverteringer for kundeemner ved hjælp af Google Tag Manager, hvis du bruger Google Tag Manager. Læs Om udvidede konverteringer for at få flere oplysninger om fordelene ved udvidede konverteringer for kundeemner og om, hvordan det fungerer.

Bemærk! Når udvidede konverteringer for kundeemner er aktiveret, registreres relevante formularinteraktionshændelser på dit website automatisk via det tilknyttede Google-tag.

Før du begynder

Før du konfigurerer udvidede konverteringer for kundeemner, skal du finde dine kundeformularer på websitet og vælge et felt i formularen, som entydigt identificerer dine kundeemner. Der skal angives mindst én af følgende variabler, når du konfigurerer udvidede konverteringer for kundeemner på dit website, og når du senere importerer konverteringerne:

• Mailadresse (foretrækkes)
  • Et telefonnummer

Vi anbefaler, at du bruger kundeemnets mailadresse, da den er entydigt identificerbar, så der ikke er risiko for, at den blive omformateret i dit CRM-system. Hvis du bruger et telefonnummer, fjerner tagget symboler og bindestreger, men nummeret skal indeholde en landekode.

Du skal også gøre følgende:

• Registrer den webadresse, hvor kundeformularen på dit website findes. Du skal muligvis bruge disse oplysninger under konfigurationen.
  • Sørg for, at automatisk tagging er aktiveret. Automatisk tagging er nødvendig for at importere offlinekonverteringer.
  • Sørg for, at der er tilgængelige førstepartskundedata (mail og/eller telefonnummer) i kundeformularen på dit website.
  • Sørg for, at du har gennemgået og bekræftet, at du kan overholde politikkerne for kundedata i Google Ads (du kan se fremgangsmåden nedenfor).

Vejledning

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.

Her er en oversigt over fremgangsmåden for konfiguration af import af offlinekonverteringer ved hjælp af udvidede konverteringer for kundeemner:

1. Konfigurer Google-tagget
  2. Opret en ny konverteringshandling
  3. Acceptér vilkårene for kundedata

1. Konfigurer Google-tag

1. Vælg, hvordan du vil konfigurere de data, du har angivet. Du kan vælge enten "Google-tag" eller "Google Tag Manager", inden du klikker på Fortsæt med Google-klik-id'er.
    • Google-tag: Hvis de angivne data er deaktiveret, modtager du en fejlmeddelelse og en vejledning til konfiguration af dit tag. Hvis dit tag er konfigureret korrekt, modtager du en meddelelse om, at det lykkedes.
    • Google Tag Manager: Du modtager en notifikation med links til vejledning og siden Google Tag Manager.
  2. Klik på Konfigurer tag ud for "Google-tagkonfiguration".
  3. I sektionen "Dit Google-tag" skal du sørge for, at Google-tagget er installeret på dit website.
  4. I sektionen "Indstillinger" skal du klikke på pilen for "Registrer hændelser automatisk".
  5. Sørg for, at "Formularinteraktioner" er slået til i sektionen "Konfiguration", der åbnes, og klik derefter på Gem.
  6. I sektionen "Indstillinger" skal du klikke på pilen for "Inkluder brugergenererede data fra dit website".
  7. Klik på "Inkluder brugergenererede data fra dit website" i sektionen "Konfiguration".
Bemærk!
  • Hvis dine transaktioner er relateret til følsomme kategorier, skal du bruge manuel konfiguration for at sikre, at følsomme oplysninger ikke deles med Google.
  • For at måle, hvor mange websitekundeemner der konverterer offline, kan dit tag inkludere brugerangivne data med hændelser fra kundeemneformularer for at forenkle importprocessen. Konfigurer, hvordan de brugerangivne data inkluderes. Hos Google gør vi vores yderste for at beskytte de data, du deler med os, og sikre, at de forbliver fortrolige. Få flere oplysninger om politikker for kundedata.
  1. Klik på Gem i menuen "Google-tag".
  2. Du modtager en notifikation om, at det er lykkedes. Klik på OK.

Derefter skal du importere konverteringer via annonceklik i Google Ads.

2. Opret en ny konverteringshandling

1. Klik på ikonet Mål Goals Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Konverteringer på sektionsmenuen.
  3. Klik på Oversigt.
  4. Klik på Ny konverteringshandling.
  5. Vælg Importér på siden "Ny konverteringshandling".
  6. Vælg CRM-systemer, filer eller andre datakilder og derefter Spor konverteringer via klik.
  7. Vælg Tilknyt en ny datakilde i sektionen "Datakilde".
    1. Du kan vælge at tilknytte datakilder via:
      1. Direkte tilknytning
      2. Tredjepartsintegration ved brug af Zapier
  8. Klik på Fortsæt.
  9. Angiv indstillingerne for den aktuelle konverteringshandling. Læs Konfigurer import af offlinekonverteringer for at få nærmere oplysninger om indstillingerne.
  10. Klik på Gem og fortsæt. På næste side bekræftes din nye konverteringshandling.

Bemærk! Hvis du oprindeligt har sprunget tilknytning til datakilder over, skal du klikke på Konfigurer i sektionen "Konfigurer datakilder".

11. Klik på Udfør.

3. Acceptér vilkårene for kundedata

1. Vælg Se vilkårene ud for "Vilkår for indsamling af kundedata", og læs "Politikker og yderligere vilkår for indsamling af kundedata".
  2. Klik på afkrydsningsfeltet "Jeg har læst og accepterer vilkårene på vegne af min virksomhed".
  3. Klik på Acceptér. Du vil bemærke, at din status er opdateret til "Accepteret".
Bemærk! Disse vilkår gælder for hele din konto eller managerkonto. Hvis du ikke kan se vilkårene, spores dine kontokonverteringer af en managerkonto. Vilkårene for kundedata skal accepteres fra administratorens konto og en eventuel Google Ads-managerkonto, der uploader på vegne af managerkontoen ved hjælp af sporing på tværs af konti.

Konfigurer udvidede konverteringer for kundeemner ved hjælp af JavaScript eller CSS-vælgere

Hvis du bruger JavaScript-variabler, er det sandsynligvis nemmest at spørge din udvikler, hvilke variabler der skal føjes til disse felter. Hvis du bruger CSS-vælgere, kan du følge nedenstående vejledning.

Find felter for udvidede konverteringer på din kundeformularside

1. Gå til din side med kundeformularer via din Google Ads-konto ved hjælp af en særskilt fane i Chrome-browseren.
  2. Find de felter, hvor der er angivet kundedata på siden, som du vil sende til Google.

Bemærk! Der skal angives mindst ét af følgende felter, for at udvidede konverteringer kan fungere efter hensigten:

• En mailadresse (foretrukken)
    • Et telefonnummer
  3. Når du har fundet felterne med kundedata på siden, skal du følge nedenstående vejledning for at kopiere CSS-vælgerne og angive dem i Google Ads.

Find CSS-vælgere for udvidede konverteringer, og angiv dem i Google Ads

1. Når du har fundet de tilsvarende kundedata, som du vil sende, på kundeformularsiden, skal du højreklikke med musen øverst på siden og vælge Undersøg.
    Bemærk! Hvis du angiver CSS-vælgeren for mailadresser i Google Ads, skal du sørge for at højreklikke på den mailadresse, der vises på din kundeformularside.
  2. Udviklerværktøjer i Chrome aktiveres i Chrome-browseren.
  3. I den kildekode, der vises på siden med udviklerværktøjer til Chrome, er en del af koden fremhævet. Denne fremhævede kode er den del, der indeholder CSS-vælgere for de kundedata, du har højreklikket på i trin 2 i denne sektion.
  4. Hold markøren over den fremhævede kode, og højreklik på den.
  5. Rul ned til "Kopiér", og vælg derefter Vælger.
  6. Indsæt denne tekst i sektionen med automatiske udvidede konverteringer i Google Ads i det tilsvarende felt på den anden fane.
    • Det skal se nogenlunde således ud:
      tsf > div:nth-child(2) > div.A8SBwf > div.RNNXgb > div > div.a4bIc > custEmail
  7. Fuldfør trin 2-6 i denne sektion for hver type kundedata (mailadresse eller telefonnummer)
  8. Klik på Gem på din Google Ads-konto.

Bemærk! Den optimale løsning er at bruge id-attributten til at hente værdien fra et DOM-element. Id'er er unikke og mindre tilbøjelige til at ændre sig over tid end andre ejendomme, f.eks. klassenavne eller navne. De påvirkes heller ikke af layoutændringer, hvilket betyder, at din kode stadig vil fungere, selvom layoutet på din side ændres.

Hvis et felt ikke allerede har et id, kan du tilføje et ved at bruge attributten id i HTML-koden. Eksempler:

<input type="text" id="myTextField">

Konfigurer udvidede konverteringer for kundeemner ved at redigere din websitekode

Du kan implementere udvidede konverteringer for kundeemner med tilpasset JavaScript-kode for at kalde Google-tagget direkte (formularer, der hostes af et tredjepartsværktøj eller iFrame, kræver muligvis dette) i stedet for automatisk registrering eller via vælgere.

Identificer og definer dine felter for udvidede konverteringer

Sørg for, at din mailadresse eller dit telefonnummer er tilgængeligt for din tilpassede kode. Du kan enten sende ikke-hashkrypterede data, som Google normaliserer og hashkrypterer, før dataene når serverne, eller normaliserede og hashkrypterede data. Hvis du beslutter dig for at normalisere og hashkryptere dataene, skal du følge nedenstående vejledning.

Til normalisering:

• Fjern foranstillede og efterstillede blanktegn.
  • Konverter teksten til små bogstaver.
  • Formatér telefonnumre i henhold til E164-standarden.

Til hashkryptering:

Nedenstående tabel angiver flere oplysninger om de felter, du kan definere. Kolonnen "Nøglenavn" angiver, hvordan der henvises til dem i HTML-kodestykket for udvidede konverteringer, som oprettes i næste trin. Bemærk! Alle data skal overføres som strengtyper.

Datafelt Nøglenavn Beskrivelse
Mailadresse mail

Brugerens mail.

Eksempel: "jhansen@eksempel.dk"

sha256_email_address

Hashkrypteret brugermail.

Eksempel:

"a8af8341993604f29cd4e0e5a5a4b5d48c575436c38b28abbfd7d481f345d5db"

Telefonnummer phone_number

Brugers telefonnummer. Skal være i E.164-format, hvilket betyder, at det skal være på 11 til 15 cifre, inklusive et plustegn (+) og en landekode, uden bindestreger, parenteser eller mellemrum.

Eksempel: "+11231234567"

sha256_phone_number

Hashkrypteret brugertelefonnummer.

Eksempel:

"e9d3eef677f9a3b19820f92696be53d646ac4cea500e5f8fd08b00bc6ac773b1"

Bemærk! Du skal sørge for, at kundedataene er tilgængelige, den tilpassede kode aktiveres. Hvis brugeroplysningerne er blevet indsamlet på en tidligere side eller iframe, skal du sikre dig, at de er tilgængelige for din kode, når den kaldes.

Implementer scriptet for udvidede konverteringer

Konfigurer og tilføj nedenstående script på det sted, hvor du vil aktivere Google-tagget. Sørg for, at du opdaterer nedenstående variabelnavne, så de matcher variabelnavnene for disse attributter på din webside.

Hvis du f.eks. gemmer mailadresser i en variabel med navnet "email_address", skal kodestykket redigeres, så det afspejler dette (f.eks. hvor der står yourEmailVariable).

Bemærk! Du kan lave fikseret kodning af feltet med en streng eller bruge en funktion i stedet for variabler.

// Implementer det brugergenererede dataobjekt

<script>

gtag('set', 'user_data', {

"email": yourEmailVariable, ***Rediger yourEmailVariable til det faktiske navn på JavaScript-variablen, hvor du gemmer data om brugerens mailadresse. Gør det samme for de andre nedenstående variabler. Sørg for, at værdierne ikke er hashkrypterede.

"phone_number": yourPhoneVariable, ***Telefonnummeret skal være i E.164-format, hvilket betyder, at det skal være på 11 til 15 cifre, inklusive et plustegn (+) og landekode uden bindestreger, parenteser eller mellemrum.

});

</script>

// Send de brugergenererede data via følgende kodestykke

<script>

gtag('event', 'form_submit', {'send_to': 'AW-CONVERSION_ID'}); ***Skift CONVERSION_ID til det konverteringssporings-id, der bruges i dit Google-tag

</script>

Hvis dit website ikke indsamler et af de ovenstående felter, skal du fjerne feltet helt i stedet for blot at lade det stå tomt. For et website, hvor der kun indsamles mailadresser, kan det f.eks. se således ud:

// Implement

<script>

gtag('set', 'user_data', {

"email": {{ yourEmailVariable }}

});

</script>

Flere værdier

Udviklere kan eventuelt angive flere værdier (op til 3 for telefon og mailadresse og 2 for adresse) ved at bruge en matrixværdi i stedet for en streng. Hvis du registrerer mere end én værdi, øges sandsynligheden for et match. Se eksemplet nedenfor:

<script>

gtag('set', 'user_data', {

"email": [yourEmailVariable1, yourEmailVariable2],

"phone_number": [yourPhoneVariable1, yourPhoneVariable2]

});

</script>

Eksempelkoden til angivelse af brugerdata, der er hashkrypteret på forhånd, ser således ud:

// Implement

<script>

gtag('set', 'user_data', {

"sha256_email_address": {{ yourEmailVariable }},

"sha256_phone_number": {{ yourPhoneVariable }}

</script>