Configurar les conversions millorades per a contactes amb l'etiqueta de Google

La pàgina "Comptes enllaçats" d'Administració Admin Icon s'ha mogut a "Gestor de dades", a Eines Tools Icon. El Gestor de dades de màrqueting* és una eina d'importació i de gestió de dades amb una experiència d'apuntar i fer clic que us permet incorporar dades de client de fora de Google i activar-les a Google Ads. Obteniu més informació sobre el Gestor de dades.
Nota: ara l'etiqueta de lloc web global (gtag.js) és l'etiqueta de Google. Amb aquest canvi, tant les etiquetes gtag.js que tingueu instal·lades com les que instal·leu a partir d'ara tindran prestacions noves que us permetran fer més coses, millorar la qualitat de les dades i adoptar funcions noves, tot sense codi addicional. Obteniu més informació sobre l'etiqueta de Google.

Les conversions millorades per a contactes utilitzen dades pròpies proporcionades per l'usuari des del vostre lloc web per mesurar les vendes i les transaccions que es produeixen fora del lloc web. Si publiqueu campanyes de generació de contactes per generar vendes fora de línia, les conversions millorades per a contactes us poden ajudar a entendre l'impacte de la vostra inversió en publicitat.

A diferència de la versió actual del seguiment de conversions fora de línia, aquesta versió del seguiment de conversions fora de línia no requereix que modifiqueu els formularis de contactes ni els sistemes de gestió de la relació amb els clients (CRM) per emmagatzemar l'identificador de clic de Google (GCLID), sinó que utilitza les dades proporcionades per l'usuari provinents dels contactes del vostre lloc web per mesurar les conversions.

Aquest article explica com podeu utilitzar l'etiqueta de Google per configurar el mesurament de les conversions millorades per a contactes al vostre lloc web. Si utilitzeu Google Tag Manager, consulteu l'article Configurar les conversions millorades per a contactes amb Google Tag Manager. Si voleu obtenir més informació sobre els avantatges de les conversions millorades per a contactes i la manera com funcionen, consulteu l'article Sobre les conversions millorades.

Nota: quan les conversions millorades per a contactes estan activades, l'etiqueta de Google associada captura automàticament esdeveniments rellevants d'interacció amb formularis al vostre lloc web.

Abans de començar

Abans de configurar les conversions millorades per a contactes, heu d'identificar els formularis de contactes del vostre lloc web i triar un camp del formulari que identifiqui de manera única els contactes. Heu de proporcionar almenys una de les variables següents quan configureu les conversions millorades per a contactes al vostre lloc web i quan importeu les conversions més endavant:

• Adreça electrònica (opció preferida)
  • Número de telèfon

Us recomanem que utilitzeu l'adreça electrònica del contacte, ja que es tracta d'un identificador força únic i és molt poc probable que se'n canviï el format a la vostra CRM. Si feu servir un número de telèfon, l'etiqueta en traurà els símbols i guions, però el número ha d'incloure el codi de país.

També heu de:

• Prendre nota de l'URL en què s'ubica el formulari de contactes al vostre lloc web. Pot ser que necessiteu aquesta informació durant la configuració.
  • Assegureu-vos que l'etiquetatge automàtic estigui activat, ja que és necessari per importar les conversions fora de línia.
  • Assegurar-vos que hi hagi dades de client pròpies disponibles (adreça electrònica o número de telèfon) al formulari de contactes del vostre lloc web.
  • Comprovar que hàgiu revisat les polítiques de dades de client de Google Ads i confirmat que podeu complir-les. Consulteu els passos per fer-ho a sota.

Instruccions

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.

Aquí teniu informació general sobre els passos per configurar les importacions de conversions fora de línia utilitzant les conversions millorades per a contactes:

1. Configurar l'etiqueta de Google
  2. Crear una acció de conversió nova
  3. Acceptar les condicions de les dades de client

1. Configurar l'etiqueta de Google

1. Seleccioneu com voleu configurar les dades proporcionades. Podeu seleccionar "Etiqueta de Google" o "Google Tag Manager" abans de fer clic a Continua amb els identificadors de clic de Google.
    • Etiqueta de Google: si les dades proporcionades estan desactivades, rebreu un missatge d'error i una direcció per configurar l'etiqueta. Si l'etiqueta està configurada correctament, rebreu un missatge de resultat correcte.
    • Google Tag Manager: rebreu una notificació amb enllaços a les instruccions i a la pàgina de Google Tag Manager.
  2. Al costat de "Configuració de l'etiqueta de Google", feu clic a Configura l'etiqueta.
  3. A la secció "La vostra etiqueta de Google", comproveu que l'etiqueta de Google estigui instal·lada al vostre lloc web.
  4. A la secció "Configuració", feu clic a la fletxa "Detecta automàticament els esdeveniments".
  5. A la secció "Configuració" que s'obre, assegureu-vos que l'opció "Interaccions amb formularis" estigui activada i, tot seguit, feu clic a Desa.
  6. A la secció "Configuració", feu clic a la fletxa que hi ha a sota de l'opció "Inclou les dades proporcionades per l'usuari des del lloc web".
  7. A la secció "Configuració" que s'obre, feu clic a "Inclou les dades proporcionades per l'usuari des del lloc web".
Notes:
  • Si les transaccions estan relacionades amb categories sensibles, heu d'utilitzar la configuració manual per assegurar-vos que les dades sensibles no es comparteixin amb Google.
  • Per mesurar els contactes de lloc web que fan conversions fora de línia, la vostra etiqueta pot incloure dades proporcionades per l'usuari amb esdeveniments de formulari de contactes a fi de simplificar el procés d'importació. Configureu la manera com s'inclouen les dades proporcionades per l'usuari. Google es compromet a protegir la confidencialitat i la seguretat de les dades que compartiu amb nosaltres. Més informació sobre les polítiques de dades de client
  1. Al menú "Etiqueta de Google", feu clic a Desa.
  2. Rebreu una notificació de resultat correcte. Feu clic a D'acord.

A continuació, heu d'importar a Google Ads les conversions de clics en anuncis.

2. Crear una acció de conversió nova

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Objectius Goals Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Conversions.
  3. Feu clic a Resum.
  4. Feu clic a Nova acció de conversió.
  5. A la pàgina "Nova acció de conversió", seleccioneu Importa.
  6. Seleccioneu CRM, fitxers o altres fonts de dades i, tot seguit, Fes un seguiment de les conversions provinents de clics.
  7. A la secció "Font de dades", seleccioneu Connecta una font de dades nova.
    1. Podeu triar si voleu connectar fonts de dades mitjançant:
      1. Connexió directa
      2. Integració de tercers per Zapier
  8. Feu clic a Continua.
  9. Introduïu la configuració d'aquesta acció de conversió. Per obtenir informació sobre la configuració, consulteu l'article Configurar les importacions de conversions fora de línia.
  10. Feu clic a Desa i continua. La pàgina següent confirmarà l'acció de conversió nova.

Nota: si inicialment vau ometre les fonts de dades de connexió, a la secció "Configureu les fonts de dades", feu clic a Configura.

11. Feu clic a Fet.

3. Acceptar les condicions de les dades de client

1. Al costat de "Condicions de les dades de client", seleccioneu Mostra les condicions i consulteu les polítiques i condicions addicionals de les dades de client.
  2. Feu clic a la casella de selecció "He llegit i accepto les condicions en nom de la meva empresa".
  3. Feu clic a Accepto. Veureu que l'estat s'ha actualitzat a "S'han acceptat".
Nota: aquestes condicions s'apliquen a tot el vostre compte o compte de gestor. Si no les podeu veure, vol dir que el seguiment de conversions del vostre compte es fa des d'un compte de gestor. Les condicions de les dades de client s'han d'acceptar des del compte de gestor i des de qualsevol compte de gestor de Google Ads que pengi dades en nom del compte de gestor mitjançant el seguiment multicompte.

Configurar les conversions millorades per a contactes mitjançant JavaScript o selectors CSS

Si utilitzeu variables de JavaScript, segurament el més fàcil és que demaneu al vostre desenvolupador quines variables s'han d'afegir a aquests camps. Si utilitzeu selectors CSS, podeu seguir els passos que s'indiquen a continuació.

Cercar camps de conversions millorades a la pàgina del formulari de contactes

1. Utilitzeu el navegador Chrome en una pestanya independent del compte de Google Ads i navegueu fins a la pàgina d'enviament del formulari de contactes.
  2. Identifiqueu els camps en què s'introdueixen les dades de client a la pàgina que voleu enviar a Google.

Nota: perquè les conversions millorades funcionin correctament, heu de proporcionar com a mínim un dels camps que s'indiquen a continuació.

• Adreça electrònica (preferit)
    • Número de telèfon
  3. Un cop hàgiu identificat els camps de dades de client a la pàgina, haureu de seguir el pas següent per copiar els selectors CSS i introduir-los a Google Ads.

Identificar els selectors CSS de les conversions millorades i introduir-los a Google Ads

1. A la pàgina del formulari de contactes, quan trobeu les dades de client corresponents que voleu enviar, feu-hi clic amb el botó dret del ratolí i seleccioneu Inspecciona.
    Nota: si introduïu el selector CSS per a l'adreça electrònica a Google Ads, assegureu-vos de fer clic amb el botó dret a l'adreça electrònica que es mostra a la pàgina del formulari de contactes.
  2. Veureu que les eines per a desenvolupadors de Chrome s'obren al navegador Chrome.
  3. Al codi font que es mostra a la pàgina Eines per a desenvolupadors de Chrome hi ha una part del codi que està marcada. Aquest codi marcat és la part que inclou els selectors CSS per a les dades de client en què heu fet clic amb el botó dret en el pas 2 d'aquesta secció.
  4. Passeu el cursor per sobre del codi marcat i feu-hi clic amb el botó dret.
  5. Desplaceu-vos cap avall fins a "Copia" i, tot seguit, trieu Selector.
  6. Enganxeu el text al camp corresponent de la secció de conversions millorades automàticament de Google Ads (a l'altra pestanya).
    • Com a referència, ha de tenir un aspecte semblant (però no exacte) a aquest:
      tsf > div:nth-child(2) > div.A8SBwf > div.RNNXgb > div > div.a4bIc > custEmail
  7. Completeu els passos del 2 al 6 d'aquesta secció per a cada tipus diferent de dades de client (correu electrònic o telèfon).
  8. Al compte de Google Ads, feu clic a Desa.

Nota: la pràctica recomanada és utilitzar l'atribut d'identificador per recuperar el valor d'un element DOM. Els identificadors són únics i tenen menys probabilitats de canviar al llarg del temps que les altres propietats, com ara els noms de classe o els noms. Tampoc no es veuen afectats pels canvis en el disseny, de manera que el codi continuarà funcionant encara que canviï el disseny de la pàgina.

Si un camp encara no té cap identificador, podeu afegir-ne un amb l'atribut id de l'HTML. Per exemple:

<input type="text" id="CampDeText">

Configurar les conversions millorades per a contactes editant el codi del lloc web

Podeu implementar les conversions millorades per a contactes amb codi JavaScript personalitzat per cridar directament l'etiqueta de Google (és possible que els formularis allotjats mitjançant una eina de tercers o un iframe ho requereixin) en lloc de fer servir la detecció automàtica o selectors.

Identificar i definir els camps de conversions millorades

Assegureu-vos que l'adreça electrònica o el número de telèfon estiguin disponibles per al vostre codi personalitzat. Podeu enviar dades sense la funció resum (Google les normalitzarà i hi aplicarà la funció resum abans que arribin als servidors) o bé dades normalitzades i xifrades amb la funció resum. Si decidiu normalitzar les dades i aplicar-hi la funció resum, seguiu les instruccions que s'indiquen tot seguit.

Per a la normalització:

• Traieu els espais en blanc que hi hagi al principi i al final.
  • Convertiu el text a minúscules.
  • Doneu format als números de telèfon d'acord amb l'estàndard E.164.

Per a la funció resum:

• Utilitzeu el format hexadecimal SHA256.

La taula següent enumera més informació sobre els camps que podeu definir. La columna "Nom de la clau" indica com es farà referència a aquests camps al fragment d'HTML de les conversions millorades, que es crea al pas següent. Tingueu present que totes les dades s'han de transferir com a camps de tipus Cadena.

Camp de dades Nom de la clau Descripció
Adreça electrònica email

Adreça electrònica de l'usuari.

Exemple: 'jdalmau@example.com'

sha256_email_address

Correu electrònic de l'usuari xifrat amb la funció resum.

Exemple:

‘a8af8341993604f29cd4e0e5a5a4b5d48c575436c38b28abbfd7d481f345d5db’

Número de telèfon phone_number

Número de telèfon de l'usuari. Ha de tenir el format E.164, és a dir, entre 11 i 15 dígits, un prefix de signe més (+) i un codi de país, sense guions, parèntesis ni espais.

Exemple: ‘+11231234567’

sha256_phone_number

Número de telèfon de l'usuari xifrat amb la funció resum.

Exemple:

‘e9d3eef677f9a3b19820f92696be53d646ac4cea500e5f8fd08b00bc6ac773b1’

Nota: assegureu-vos que les dades de client estiguin disponibles quan s'activi el codi personalitzat. Si la informació de l'usuari es recull en una pàgina o un iframe anteriors, haureu d'assegurar-vos que estigui disponible en una variable del codi quan es cridi.

Implementar l'script de conversions millorades

Configureu i afegiu l'script següent al lloc on vulgueu que s'activi l'etiqueta de Google. Assegureu-vos que actualitzeu els noms de les variables següents perquè coincideixin amb els noms de les variables dels atributs a la vostra pàgina web.

Per exemple, si emmagatzemeu l'adreça electrònica en una variable anomenada "email_address", cal editar el fragment per reflectir-ho (per exemple, on hi diu "VariableAdreçaElectrònica").

Nota: també podeu codificar el camp amb una cadena o fer servir una funció en comptes d'utilitzar variables.

// Implementeu l'objecte de dades proporcionades per l'usuari

<script>

gtag('set', 'user_data', {

"email": VariableAdreçaElectrònica, ***Canvieu VariableAdreçaElectrònica pel nom real de la variable de JavaScript en què emmagatzemeu l'adreça electrònica de l'usuari.. Feu el mateix amb la resta de variables que es mostren tot seguit. Assegureu-vos que els valors no estiguin xifrats amb la funció resum.

"phone_number": VariableTelèfon, ***El número de telèfon ha de tenir el format E.164, és a dir, entre 11 i 15 dígits, un prefix de signe més (+) i un codi de país sense guions, parèntesis ni espais.

});

</script>

// Envieu les dades proporcionades per l'usuari amb el fragment de codi següent

<script>

gtag('event', 'form_submit', {'send_to': 'AW-CONVERSION_ID'}); ***Canvieu CONVERSION_ID per l'identificador de seguiment de conversions que s'utilitza a l'etiqueta de Google

</script>

Si el lloc web no recull algun dels camps anteriors, traieu el camp del tot; no el deixeu en blanc. Per exemple, un lloc web que només reculli adreces electròniques tindrà l'aspecte següent:

// Implementeu

<script>

gtag('set', 'user_data', {

"email": {{ VariableAdreçaElectrònica }}

});

</script>

Diversos valors

Opcionalment, els desenvolupadors poden proporcionar diversos valors (fins a tres per al telèfon i l'adreça electrònica i dos per a l'adreça postal) utilitzant un valor de matriu en lloc d'una cadena. Si captureu més d'un valor, en fer servir aquesta opció, s'incrementarà la probabilitat que hi hagi una coincidència. Vegeu l'exemple següent:

<script>

gtag('set', 'user_data', {

"email": [VariableAdreçaElectrònica1, VariableAdreçaElectrònica2],

"phone_number": [VariableTelèfon1, VariableTelèfon2]

});

</script>

El codi d'exemple per proporcionar dades d'usuari amb la funció resum aplicada prèviament tindrà aquest aspecte:

// Implementeu

<script>

gtag('set', 'user_data', {

"sha256_email_address": {{ VariableAdreçaElectrònica }},

"sha256_phone_number": {{ VariableTelèfon }}

</script>