Utilitzar els objectius de conversió per gestionar les campanyes noves

Per assegurar-vos que les opcions que seleccioneu en crear una campanya siguin òptimes i us ajudin a assolir els vostres objectius publicitaris, heu d'identificar aquests objectius quan comenceu a crear-la. Si l'objectiu publicitari és "Vendes", "Contactes", "Trànsit al lloc web", "Promocions i visites a botigues locals" o "Personalitzat", tindreu l'oportunitat d'afegir objectius de conversió a la campanya.

Si teniu objectius predeterminats per al vostre compte (anomenats "objectius predeterminats del compte"), la llista d'aquests objectius es proposarà com a conjunt predeterminat d'objectius quan seleccioneu els objectius de conversió de la campanya nova.

Si no teniu cap objectiu predeterminat del compte, és possible que vegeu suggeriments per crear-ne. Aquests suggeriments s'afegeixen a la campanya nova i a la resta de campanyes que utilitzen la llista predeterminada d'objectius al nivell de compte.

Mentre creeu la campanya, també podeu afegir-hi objectius estàndard addicionals, afegir-hi un únic objectiu de conversió personalitzat o bé fer totes dues coses. També podeu treure de la campanya objectius predeterminats del compte. Si modifiqueu la llista d'objectius predeterminats del compte d'una campanya, aquesta campanya no es beneficiarà de l'aprenentatge multicampanya, cosa que pot fer que tingui un rendiment més baix. Generalment recomanem que s'utilitzin els objectius "predeterminats del compte" en la majoria de campanyes.

Nota: els objectius personalitzats poden ser menys rellevants per al vostre objectiu publicitari i, per això, no sempre proporcionaran el mateix nivell d'optimització de la campanya que els objectius de conversió predeterminats del compte.

Aplicar objectius de conversió a una campanya nova

1. Inicieu la sessió al compte de Google Ads.
  2. Al menú de navegació de l'esquerra, feu clic a Campanyes.
  3. Feu clic al botó de més .
  4. Al menú desplegable, feu clic a Campanya nova.
  5. Seleccioneu l'objectiu publicitari de la campanya.
    • Vendes: impulseu les vendes en línia, a l'aplicació, per telèfon o a la botiga.
    • Contactes: animeu els clients a fer accions per obtenir contactes i altres conversions.
    • Trànsit al lloc web: dirigiu els usuaris adequats al vostre lloc web.
    • Consideració de la marca o del producte: animeu els usuaris a descobrir els vostres productes o serveis.
    • Notorietat de marca i abast: arribeu a un públic ampli i creeu notorietat.
    • Promoció d'aplicacions: obteniu més instal·lacions, interaccions i preregistres per a la vostra aplicació.
  6. (S'aplica si l'objectiu publicitari és "Vendes", "Contactes", "Trànsit al lloc web", "Promocions i visites a botigues locals" o "Personalitzat"). Els objectius predeterminats del compte que s'han presentat en aquest pas s'han suggerit automàticament. Si els accepteu tots (opció recomanada), podeu anar als passos següents.
    Nota: si encara no heu configurat el seguiment de conversions, se us demanarà que ho feu un cop hàgiu seleccionat l'objectiu de conversió. Obteniu informació sobre com podeu configurar el seguiment de conversions.
    1. Si no teniu objectius de conversió predeterminats del compte, podeu crear-ne per a aquesta campanya i d'altres.
      1. Seleccioneu de quines maneres voleu assolir els vostres objectius, com ara mitjançant visites al lloc web o trucades telefòniques.
      2. Feu clic a Crea una acció de conversió.
      3. Un cop s'hagi creat l'acció de conversió, haureu de començar a fer-ne un seguiment. Feu clic a Opcions d'instal·lació per veure com podeu instal·lar el codi de seguiment de conversions i seguiu les instruccions segons el que seleccioneu.
    2. Per canviar els objectius de conversió d'aquesta campanya nova:
      Nota: llegiu la secció Què passa si no utilitzo els objectius del nivell del compte en una campanya per obtenir més informació sobre les implicacions de fer ofertes per objectius que no són els predeterminats del compte.
      1. Podeu treure els objectius predeterminats del compte que no voleu que la campanya optimitzi.
      2. Podeu afegir a la campanya objectius estàndard addicionals del menú d'objectius que no siguin objectius predeterminats del compte, però pels quals voleu que la campanya faci ofertes.
      3. Podeu afegir-hi fins a un objectiu personalitzat (creat a partir del resum de conversions). Els objectius personalitzats són objectius que podeu crear i als quals podeu afegir qualsevol combinació d'accions de conversió, però només es recomanen per a casos d'ús més avançats.
        • No podeu afegir diversos objectius personalitzats a una sola campanya, de manera que si us cal afegir més conversions a un objectiu, haureu d'afegir-les a un objectiu personalitzat existent o bé crear un objectiu personalitzat que combini totes les accions que necessiteu.
      4. Feu clic a Desa els canvis.
    Nota: a la pàgina Visió general de les campanyes, les accions principals (i les que s'inclouen als objectius personalitzats) es troben a la columna "Conversions", i les accions secundàries a la columna "Totes les conv.". Obteniu més informació sobre les accions de conversió.
  7. Continueu configurant la campanya i seleccioneu el tipus de campanya, l'oferta i el pressupost.

Què passa si no utilitzo els objectius del nivell de compte en una campanya?

Si heu configurat una campanya en què heu triat un conjunt d'objectius que no correspon als objectius predeterminats i recomanats del compte, aquesta campanya optimitzarà principalment aquest conjunt concret d'objectius i es continuarà de l'aprenentatge multicampanya, però en menor mesura en comparació amb les campanyes que fan servir objectius del nivell de compte.

Si heu creat una campanya que utilitza un conjunt d'objectius que no correspon als objectius predeterminats del compte, però us hi repenseu i voleu que faci servir els predeterminats, podeu canviar-ho fent clic a "Utilitza els objectius del compte" a la configuració de la campanya.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now