Fjern inaktive konverteringer

Inaktive konverteringer kan føre til at Konverteringer-tabellen blir uoversiktlig, så det blir tungvint for deg å finne de konverteringene som er meningsfulle for bedriften din.

Fra og med 30. juli 2021 fjernes konverteringshandlinger der det ikke er registrert nye data i løpet av de siste 13 månedene. Konverteringer som fjernes, vises ikke lenger som standard i Konverteringer-tabellen. I stedet arkiveres de, og du kan når som helst aktivere dem på nytt.

Virkningen denne endringen har

Fra og med 12. juli 2021 vises et varsel i Konverteringer-tabellen der du blir spurt om du vil fjerne alle de inaktive konverteringshandlingene. Innen 30. juli 2021 må du fjerne konverteringshandlinger hvor det ikke er registrert noen ping i løpet av de siste 13 månedene. Etter dette arkiverer vi automatisk de inaktive konverteringene som fortsatt er oppført.

Merk: Hvis du bruker konverteringssporing på managerkontonivå (MCC), merkes konverteringshandlingene i den kontoen annonsene vises via, som inaktive.

Alternativer for fjerning av inaktive konverteringer

Merk: Veiledningen nedenfor er en del av den nye Google Ads-brukeropplevelsen. Du kan bruke den forrige utformingen ved å klikke på utseendeikonet og velge Bruk den forrige utgaven. Hvis du fortsatt bruker den forrige versjonen av Google Ads, kan du gjennomgå kartet over kontoen eller bruke søkefeltet øverst i Google Ads-navigasjonspanelet til å finne siden du søker etter.

Fjern alle inaktive konverteringer

Velg alternativet for massefjerning, så fjerner vi alle de inaktive konverteringene for deg nå.

1. Klikk på målikonet målikonet i Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Konverteringer-rullegardinmenyen i delmenyen.
  3. Klikk på Sammendrag.
  4. Klikk på Fjern nå i varselet øverst i tabellen. Med dette arkiveres de inaktive konverteringene dine automatisk, og fremtidige konverteringer som forblir inaktive i over 13 måneder, arkiveres også.

Fjern enkeltkonverteringer

Velg de konverteringene du vil fjerne nå.

1. Klikk på målikonet målikonet i Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Konverteringer-rullegardinmenyen i delmenyen.
  3. Klikk på Sammendrag.
  4. Velg den konverteringen du vil fjerne, ved å klikke på den grønne avmerkingsboksen ved siden av konverteringen og endre statusen til Fjernet.

Reaktiver fjernede konverteringer

Konverteringene du fjerner, blir arkivert. Du kan når som helst reaktivere dem.

1. Klikk på målikonet målikonet i Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Konverteringer-rullegardinmenyen i delmenyen.
  3. Klikk på Sammendrag.
  4. Klikk på Se alle konverteringshandlingene.
  5. Endre filterstatusen til «Alle fjernede», og klikk på den røde «fjernet»-prikken når den vises, slik at statusen endres til Aktivert.

Link til relatert innhold