Ei-aktiivisten konversioiden poistaminen

Ei-aktiiviset konversiot voivat nopeasti täyttää konversiotaulukkosi ja olla tiellä, kun yrität etsiä yrityksellesi tärkeitä konversioita.

30.7.2021 alkaen konversiotapahtumat, joille ei ole tallennettu dataa 13 viime kuukauden aikana, poistetaan. Poistetut konversiot eivät enää näy konversiotaulukossa oletuksena, mutta ne arkistoidaan ja voidaan ottaa uudelleen käyttöön milloin tahansa.

Muutoksen vaikutus

12.7.2021 alkaen näet konversiotaulukossa ilmoituksen, jossa kysytään, haluatko poistaa kaikki ei-aktiiviset konversiotapahtumat. Sinulla on 30.7.2021 asti aikaa poistaa konversiotapahtumat, joille ei ole tallennettu pingejä 13 viime kuukauden aikana. Sen jälkeen jäljellä olevat ei-aktiiviset konversiot arkistoidaan automaattisesti.

Huom. Jos käytät konversioseurantaa hallinnoijan tilin (Oma asiakaskeskus ‑tilin) tasolla, mainontatilin konversiotapahtumat merkitään ei-aktiivisiksi.

Vaihtoehdot ei-aktiivisten konversioiden poistoon

Huom. Alla olevat ohjeet koskevat Google Adsin uutta ulkoasua. Jos haluat käyttää aiempaa ulkoasua, klikkaa Ulkoasu-kuvaketta ja valitse Käytä aiempaa ulkoasua. Jos käytät Google Adsin aiempaa versiota, etsi haluamasi sivu Ominaisuuksien sijainnit ‑artikkelin avulla tai käyttämällä Google Adsin yläreunan navigaatiopaneelissa olevaa hakukenttää.

Poista kaikki ei-aktiiviset konversiot

Valitse joukkovaihtoehto, niin poistamme kaikki ei-aktiiviset konversiot saman tien.

1. Klikkaa Google Ads ‑tililtä Tavoitteet-kuvaketta Goals Icon.
  2. Klikkaa osiovalikosta avattavaa Konversiot-valikkoa.
  3. Valitse Yhteenveto.
  4. Valitse taulukon yläosassa näkyvästä ilmoituksesta Poista nyt. Tämä arkistoi ei-aktiiviset konversiot. Jatkossa konversiot arkistoidaan, kun ne ovat olleet ei-aktiivisia yli 13 kuukauden ajan.

Yksittäisten konversioiden poistaminen

Valitse yksittäiset konversiot, jotka haluat poistaa nyt.

1. Klikkaa Google Ads ‑tililtä Tavoitteet-kuvaketta Goals Icon.
  2. Klikkaa osiovalikosta avattavaa Konversiot-valikkoa.
  3. Valitse Yhteenveto.
  4. Valitse yksittäinen konversio, jonka haluat poistaa, klikkaamalla sen viereistä ruutua ja vaihtamalla sen tilaksi Poistettu.

Poistettujen konversioiden palauttaminen

Poistetut konversiot arkistoidaan. Voit palauttaa ne milloin tahansa.

1. Klikkaa Google Ads ‑tililtä Tavoitteet-kuvaketta Goals Icon.
  2. Klikkaa osiovalikosta avattavaa Konversiot-valikkoa.
  3. Valitse Yhteenveto.
  4. Klikkaa Näytä kaikki konversiotapahtumat.
  5. Vaihda suodattimen tilaksi "Kaikki poistetut". Kun näet punaisen "poistettu"-pisteen, klikkaa sitä ja vaihda tilaksi Käytössä.

Aiheeseen liittyvä linkki