Om globale lokationsgrupper

Globale lokationsgrupper (GLG, Global Location Groups) er en samling af butikker med fælles karakteristika. Disse gruppers karakteristika kan defineres som en kategori, f.eks. apoteker, frisører, restauranter og uafhængige bilforhandlere.

Annoncører, der bruger globale lokationsgrupper, kan vise oplysninger i annoncekampagner om de butikker, hvor deres produkter sælges, ved hjælp af affilierede aktiver til lokationer og lokationsgrupper. Dette gør det muligt for annoncører at interagere yderligere med deres kunder, når de beslutter, hvad og hvor de vil købe.

Fordele

• Påvirkning: Få kontakt til brugere, som allerede besøger en butik (via annoncen), og spor din annonces rækkevidde (via butiksbesøg og lokale handlinger).
  • Kontinuitet: Få dine annoncer vist på hele kunderejsen ved hjælp af globale lokationsgrupper.
  • Fuld opdatering: Google vedligeholder globale lokationsgrupper med jævne mellemrum for at sikre, at oplysningerne er korrekte.
  • Brugervenlighed: Globale lokationsgrupper minimerer annonceadministrationsarbejdet for annoncører, når det er muligt ved hjælp af Googles AI.
  • Tilgængelighed: Globale lokationsgrupper er designet til at være generiske nok til at blive brugt af en bred gruppe af annoncører.
  • Målretning: Globale lokationsgrupper er specifikke nok til, at de, når de kombineres med lokationsgrupper, bliver til en relevant samling af butikker.

Sådan fungerer det

Globale lokationsgrupper fungerer ved at anvende lokationsgrupper frem for affilierede aktiver til lokationer. Få flere oplysninger om brugen af affilierede aktiver til lokationer og oprettelse af lokationsgrupper.

Bemærk! Vi er i gang med at lancere flere globale lokationsgrupper til vores annoncører. Hvis du gerne vil have en global lokationsgruppe, der ikke findes endnu, skal du kontakte din repræsentant for at blive prioriteret.