Sobre els grups d'ubicacions globals

Els grups d'ubicacions globals (GLG) són una agrupació d'ubicacions de botigues que tenen una característica en comú. Les característiques d’aquests grups es poden definir per categories, per exemple, farmàcies, perruqueries, restaurants, concessionaris de cotxes, etc.

Els anunciants que fan servir els GLG poden mostrar informació a les campanyes publicitàries sobre les ubicacions de botigues que venen els seus productes mitjançant recursos d'ubicació afiliada i grups d'ubicacions. Aquestes opcions permeten als anunciants interaccionar més amb els seus clients en el moment en què estan decidint què volen comprar i on volen comprar-ho.

Avantatges

• Influència: connecteu amb els usuaris que ja visiten una botiga (amb l'anunci) i feu un seguiment de l'abast de l'anunci (amb visites a la botiga i accions locals).
  • Continuïtat: manteniu la difusió dels anuncis durant tot el recorregut del client mitjançant els GLG.
  • Actualitat: Google comprova regularment els GLG per garantir que la informació sigui correcta.
  • Simplicitat: amb la IA de Google, els GLG minimitzen la necessitat de gestió dels anuncis per part dels anunciants.
  • Accessibilitat: els GLG estan dissenyats de manera que siguin prou genèrics perquè els facin servir un conjunt més gran d'anunciants.
  • Segmentació: els GLG són prou específics perquè quan es combinin amb grups d’ubicacions esdevinguin col·leccions significatives d’ubicacions de botigues.

Com funcionen

Els GLG funcionen aplicant grups d'ubicacions a recursos d'ubicació afiliada. Obteniu més informació sobre com podeu utilitzar els recursos d'ubicació afiliada i crear grups d'ubicacions.

Nota: estem treballant per llançar més GLG per als nostres anunciants. Si voleu veure un GLG que encara no existeix, poseu-vos en contacte amb el vostre representant per obtenir prioritat.