Wijzigingen aanbrengen met bulkuploads

Veelvoorkomende problemen met uploaden oplossen

Omgaan met uploadtime-outs

• Als het langer dan 2 uur duurt om een upload te verwerken, treedt er een time-out op. Daardoor worden mogelijk niet alle rijen verwerkt als u een groot aantal wijzigingen in een enkele spreadsheet probeert te uploaden.
  • In het geval van een time-out moet u de resultaten downloaden, de geüploade rijen verwijderen (voor verwerkte rijen staan er gegevens in de kolom Results (Resultaten)) en een nieuwe upload starten met de overgebleven rijen.

De upload probeert een andere wijziging aan te brengen dan u bedoelt

Als u een spreadsheet naar Google Ads uploadt, bepalen we automatisch welke wijziging u wilt doorvoeren. Het kan zijn dat Google Ads u verkeerd begrijpt en iets anders probeert te wijzigen.

Misschien heeft u een spreadsheet voorbereid om campagnebudgetten te updaten, maar ziet u in het voorbeeld dat Google Ads denkt dat u nieuwe campagnes wilt maken.

Dit gebeurt vaak omdat Google Ads bepaalde kolommen voor uw toepassing verwacht die niet in uw spreadsheet aanwezig zijn. Ga naar onze pagina met templates zodat uw spreadsheet alle vereiste kolommen bevat om de gewenste wijzigingen door te voeren.

Tip: Het is altijd een goed idee om een voorbeeld van de wijzigingen te bekijken voordat u deze uploadt, zodat u de resultaten krijgt die u verwacht.

Fouten vinden

Opmerking: De instructies hieronder maken deel uit van het nieuwe ontwerp van de Google Ads-gebruikerservaring. Als u het vorige ontwerp wilt gebruiken, klikt u op het icoon Weergave en selecteert u Vorig ontwerp gebruiken. Als u nog steeds de vorige versie van Google Ads gebruikt, kunt u met de snelle referentiekaart of de zoekbalk in het navigatievenster bovenaan Google Ads de pagina vinden die u zoekt.
  1. Klik in uw Google Ads-account op de moersleutel Tools Icon.
  2. Klik in het sectiemenu op het dropdownmenu Bulkacties.
  3. Klik op Alle bulkacties.
  4. Klik in de rij met uw rapport op Resultaten downloaden om de fouten in uw account te bekijken.
  5. In de kolom Results (Resultaten) in de spreadsheet kunt u het probleem met elke rij vinden.
Opmerking: Als de fouten zijn opgelost, start u een nieuwe upload.

Veelvoorkomende fouten en oplossingen

Fout Oplossing
Er zijn conflicterende wijzigingen. Zorg ervoor dat niemand anders uw account probeert te bewerken en probeer het opnieuw.
Items in uw bestand voldoen niet aan de redactionele richtlijnen. Zorg ervoor dat alle items in uw bestand voldoen aan de redactionele richtlijnen van Google Ads.
In uw bestand ontbreekt een koprij.

De eerste rij van een geüpload bestand moet worden gebruikt voor koppen.

Opmerking: Wanneer u het bestand vanuit Google Ads downloadt, zijn de koppen al aanwezig.

De kolom bevat het verkeerde type gegevens. Zorg ervoor dat de door u ingevoerde gegevens voldoen aan de vereisten.
In deze rij ontbreekt een waarde. Zorg ervoor dat u in alle vereiste kolommen een waarde invult.
Uw zoekwoorden bevatten tekens die niet zijn toegestaan.

Verwijder alle niet-standaardtekens (! @ % , *) uit uw zoekwoorden.

Bekijk meer informatie over de juiste indeling voor zoekwoorden.

Een van de ID's bestaat niet. Verwijder de waarde uit de ID-kolom als u een element toevoegt. Als u wijzigingen aanbrengt in een element, moet u ervoor zorgen dat de ID juist is en dat de entiteit niet is verwijderd.
Als u een element toevoegt aan een advertentiegroep of campagne, moet u ervoor zorgen dat de campagne of advertentiegroep een geldige ID heeft.
Voeg een kolom Action (Actie) toe als u uw dataset of -feed wilt updaten. Een kolom met de kop Action (Actie) is vereist voor wijzigingen in sitelinks en andere feeds via bulkuploads (mogelijke waarden zijn SET (Instellen), ADD (Toevoegen) en REMOVE (Verwijderen)).