Foretag ændringer med masseuploads

Løsning af almindelige uploadproblemer

Håndter uploadtimeouts

• Uploads får timeout efter 2 timers behandling, så hvis du forsøger at uploade et stort antal ændringer i et enkelt regneark, kan det ske, at alle rækker ikke bliver behandlet inden for dette tidsrum.
  • Hvis der forekommer timeout, skal du downloade resultaterne, fjerne de rækker, der er blevet behandlet (rækker, der er blevet behandlet, vil have data i kolonnen "Resultater"), og starte en ny upload, der indeholder de rækker, der ikke er blevet behandlet.

Uploaden forsøger at foretage en anden ændring en den, du havde til hensigt

Når du uploader et regneark til Google Ads, afgør vi automatisk, hvilken ændring du har til hensigt at foretage. Du kan sommetider opleve, at Google Ads misforstår din hensigt og forsøger at gøre noget andet.

Du kan f.eks. have forberedt et regneark, der har til hensigt at opdatere kampagnebudgetter, men ved gennemgangen bemærker du, at Google Ads tror, du forsøger at oprette nye kampagner.

Det skyldes ofte, at Google Ads forventer nogle kolonner til dit anvendelsesformål, som ikke findes i dit regneark. Se vores skabelonside for at sikre dig, at dit regneark indeholder alle de kolonner, som er nødvendige for at foretage den tilsigtede ændring.

Tip! Det er altid en god idé at se en forhåndsvisning af dine ændringer af uploaden, før du anvender dem, så du er sikker på, at du får de resultater, du forventer.

Identificer fejl

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.
  1. Klik på ikonet Værktøjer Tools Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Massehandlinger på sektionsmenuen.
  3. Klik på Alle massehandlinger.
  4. I rækken med din rapport skal du klikke på Download resultater for at se fejlene på din konto.
  5. I kolonnen "Resultater" i regnearket kan du finde problemet med hver række.
Bemærk! Når fejlene er blevet rettet, skal du starte en ny upload.

Almindelige fejl og løsninger

Fejl Løsning
Der er modstridende ændringer. Sørg for, at der ikke er andre, der prøver at redigere din konto, og prøv igen.
Din fil indeholder elementer, som ikke overholder de redaktionelle retningslinjer. Sørg for, at samtlige elementer i din fil overholder de redaktionelle retningslinjer for Google Ads.
Din fil mangler en overskriftsrække.

Den første række i en uploadet fil skal bruges til overskrifter.

Bemærk! Når du downloader filen fra Google Ads, indeholder den allerede overskrifter.

Kolonnen indeholder en forkert type oplysninger. Sørg for, at de indtastede oplysninger lever op til kravene.
Denne række mangler en værdi. Sørg for at indtaste en værdi for alle påkrævede kolonner.
Dine søgeord har ugyldige tegn.

Fjern alle ikke-standardtegn ( ! @ % , *) fra dine søgeord.

Få flere oplysninger om formatering af søgeord

Ét af id'erne findes ikke. Hvis du tilføjer et element, skal du fjerne værdien fra kolonnen "Id". Hvis du ændrer et element, skal du kontrollere, at id'et er korrekt, og at enheden ikke er blevet fjernet.
Hvis du føjer et element til en annoncegruppe eller en kampagne, skal du sørge for, at kampagnen eller annoncegruppen har et gyldigt id.
For at opdatere dit datasæt eller dit feed skal du medtage en kolonne med navnet "Handling". En kolonne med overskriften "Handling" er påkrævet for ændringer af undersidelinks og andre feeds via masseuploads (de mulige værdier er "INDSTIL", "TILFØJ" eller "FJERN").