Tavoita kaikki -kampanjan luominen Shopping-mainoksille

Tavoita kaikki -kampanjoiden avulla voit ulottaa hintatarjoukset koskemaan sellaisia tuotteita, jotka eivät sisälly muihin kampanjoihin niissä käytettävien mainosinventaarisuodattimien ja omien tunnisteiden vuoksi. Näillä kampanjoilla voit varmistaa, että kohdistuksessa huomioidaan tilisi kaikki hyväksytyt tuotteet, myös mahdolliset syötteeseen lisätyt uudet tuotteet.

Parhaat käytännöt kampanjan luomisen aikana ja sen jälkeen

1. Luo Tavoita kaikki ‑kampanja Shopping-mainoksille tai Maksimitulokset-kampanja, joka sisältää yhden Kaikki tuotteet ‑tuoteryhmän ja yhden hintatarjouksen.
  2. Voit lisätä kampanjan tarkkuutta käyttämällä alaryhmien Tuotetyyppi- tai Googlen tuoteluokka ‑määritteitä, jos Tavoita kaikki ‑kampanja sisältää suuren määrän tuotteita, joita ei ole missään muussa kampanjassa.
  3. Valitse hintatarjousstrategia Shopping-kampanjaasi koskevan suosituksen mukaan. Google suosittelee konversioarvon maksimointia Maksimitulokset-kampanjoille, tavoiteltua mainostuottoa Vakiotyyppisille Shopping-kampanjoille, joissa seurataan konversioita, ja klikkausmäärän maksimointia Vakiotyyppisille Shopping-kampanjoille, joissa ei seurata konversioita. Lue lisää Shopping-kampanjoiden hintatarjousstrategioista.
  4. Varmista, ettei kampanja ole budjetin rajoittama.
  5. Aseta kampanjalle matala prioriteetti (jos käytät Vakiotyyppistä Shopping-kampanjaa).
  6. Älä käytä kampanjassa mainosinventaarisuodattimia tai mainosinventaarin poissulkemisia.

Vaihtoehtoisesti voit lisätä kohdistuksen ulkopuolelle jäävät tuotteet aiemmin luotuihin kampanjoihisi.

Jos ensisijaiset Shopping-kampanjasi ovat Maksimitulokset-kampanjoita, suosittelemme luomaan Tavoita kaikki -kampanjaksi Maksimitulokset-kampanjan, jolla on pienempi budjetti ja korkeampi ROAS-tavoite.