Opret en overordnet kampagne til Shopping-annoncer

Overordnede kampagner tilbyder buddækning for de produkter, der ikke er inkluderet i andre kampagner, hvor der er anvendt beholdningsfiltre og tilpassede etiketter. De sikrer, at der målrettes mod 100 % af de godkendte produkter på din konto, og de registrerer alle nye produkter, der føjes til dit feed.

Optimale løsninger under eller efter konfiguration af kampagner

1. Opret en overordnet Shopping-kampagne eller kampagne af typen "Maksimal effektivitet" med én produktgruppe af typen "Alle produkter" og ét enkelt bud.
  2. Yderligere granularitet ved hjælp af attributterne Produkttype eller Google-produktkategori (GPC, Google product category) kan anvendes, hvis den overordnede kampagne er målrettet mod et stort antal produkter, der ikke er oprettet i en anden kampagne.
  3. Vælg en budstrategi, der er i overensstemmelse med den foretrukne budstrategi for din Shopping-kampagne. Google anbefaler, at du bruger "Maksimér konverteringsværdi" til kampagner af typen "Maksimal effektivtet", "Mål for annonceafkast" til Standard Shopping-kampagner, der sporer konverteringer, og "Maksimér antal klik" til Standard Shopping-kampagner, der ikke sporer konverteringer. Få flere oplysninger om budstrategier til Shopping-kampagner
  4. Sørg for, at kampagnen ikke har et begrænset budget.
  5. Indstil kampagneprioriteten til lav (hvis du bruger Standard Shopping-kampagner).
  6. Undlad at anvende beholdningsfiltre eller ekskluderinger på kampagnen.

Alternativt kan du tilføje de produkter, der ikke målrettes mod, i dine eksisterende kampagner.

Hvis dine primære Shopping-kampagner er kampagner af typen "Maksimal effektivitet", anbefaler vi, at du opretter en kampagne af typen "Maksimal effektivitet" som en overordnet kampagne med et lavere budget og et højere ROAS-mål.