YouTube TV ‑mainokset

YouTube TV on striimauspalvelu, jonka kautta voi katsoa live-TV-lähetyksiä yli 100 kanavalta, esimerkiksi kaapelikanavilta ja alueellisilta urheilukanavilta. Julkaisemalla YouTube TV ‑mainoksia voit tarjota YouTube TV:n katsojille personoituja live-TV-mainoskokemuksia Googlen teknologian avulla.

Hyödyt

• YouTube-sukupolvelle mainostaminen: YouTube TV:n tilaajamäärä ja katseluaika kasvavat nopealla tahdilla. Nielsenin SPR-datan mukaan YouTube TV:tä katsova henkilö on 18–34-vuotias kaksi kertaa todennäköisemmin kuin yleisradio- tai kaapeli-TV:tä katsova henkilö.*
  • Yleisön tavoittaminen: Tavoita sisältöjä katsova yleisö kohdistetuilla mainoksillasi.
  • Googlen teknologian hyödyntäminen: YouTube TV:ssä käytetään Googlen tehokkaita signaaleja, joiden ansiosta voit julkaista ja mitata osuvampia ja personoidumpia mainoksia.

* Lähde: Nielsenin Streaming Platform Ratings, Audience Comp, vuoden 2023 ensimmäinen kvartaali

Näin se toimii

Googlen videoteknologiaa ja siihen sisältyvää Dynaamista mainosten lisäämistä käytetään YouTube TV:n mainosten yhteydessä, ja sen ansiosta voimme lisätä räätälöityjä, kohdistettuja videomainoksia livesisältöön ja digitaalisesti tallennettuun videosisältöön (DVR).

Dynaamisen mainosten lisäämisen ansiosta voimme

• tuottaa saumattoman, televisiomaisen katselukokemuksen ilman viivettä tai sisällön ja mainosten välistä puskurointia
  • tuoda YouTubessa jo vuosien ajan käyttämämme strategiat live-TV-kokemukseen
  • julkaista personoituja mainoksia, jotka ovat katsojien kannalta osuvia juuri kyseisellä hetkellä.

YouTube TV:ssä näkyvät Googlen videomainokset voivat näkyä kaapelikanavilla.

Mainosten näyttö

Googlen teknologian avulla voit julkaista kohdeyleisösi kannalta osuvia, personoituja mainoksia eri hetkinä, laitteilla ja muodoissa.

Huom. Huutokauppapohjaisesti ostettujen Google Ads ‑kampanjoiden mainokset voivat näkyä YouTube TV:ssä, mutta tätä ei voida taata. Lue lisää YouTube TV:tä koskevista ehdoista. Jos haluat varmistaa, että kampanjasi näkyvät YouTube TV:ssä, sinun on ostettava sijoitteluita varauspohjaisesti. Lue lisää YouTuben mediasijoittelujen varauksesta.

YouTube TV ‑mainosmuodot

Tavoitteestasi riippuen voit käyttää seuraavia YouTube TV:seen sopivia mainosmuotoja:

• Ei-ohitettavat In-Stream-mainokset
  • Ohitettavat In-Stream-mainokset
  • Puskurimainokset

Käytettävissä olevia YouTube TV ‑mainosmuotoja voi varata ja ostaa varauspohjaisesti YouTube Selectin mediasijoittelujen varauksen, Display & Video 360:n Ohjelmallinen taattu ‑sopimusten ja Pikavarauksen tai Google Adsin varausten kautta mainosmuodosta riippuen. Lue lisää YouTube TV:n mainosmuodoista.

Kohdistus

Voit käyttää YouTube TV ‑mainosten yhteydessä samoja kohdistusstrategioita kuin YouTube-videomainosten yhteydessä. Lue lisää YouTube TV:n kohdistuksesta.

Saatavuus ja rajoitukset

Tällä hetkellä YouTube TV on käytettävissä vain Yhdysvalloissa, ja siihen liittyy seuraavanlaisia rajoituksia:

• Et voi
    • kohdistaa mainoksiasi tiettyihin YouTube TV ‑kanaviin
    • estää mainosten näkymistä YouTube TV:ssä kokonaan
    • sulkea YouTube TV ‑ohjelmia pois Google Ads ‑kampanjoista.

Milloin YouTube TV ‑mainoksia kannattaa käyttää?

• Haluat mainostesi näkyvän tutussa TV-ympäristössä.
  • Haluat hyödyntää Googlen tehokasta kohdistusta ja mittausta TV-mainonnassa.
  • Haluat julkaista eri mainosaineistoja yleisön mukaan ja varmistaa, että mainosaineistosi ovat aina tuoreita – jopa digitaalisesti tallennetun videosisällön (DVR) yhteydessä. Tämä onnistuu dynaamisen mainosten lisäysteknologian ansiosta.
  • Olet paikallinen TV-ostaja ja haluat osallistua seuraavan sukupolven TV-kokemukseen ja tavoittaa nuorempia yleisöjä.
  • Olet ohjelmallinen ostaja ja haluat saada enemmän hyötyä mediasisällöstä käyttämällä näyttötiheyden hallintaa kaikissa YouTube-ostoissasi Display & Video 360:ssä.