Återställ massåtgärder med Ångra

När du gör många ändringar samtidigt kan du ibland behöva återställa ändringar som du gjort, till exempel när du massredigerat, kopierat/klistrat in, använt automatiska regler eller gjort massöverföringar. Med Ångra kan du återställa vissa massändringar.

Innan du börjar

Tänk på följande när du återställer massåtgärder med Ångra.

• När du använder Ångra skapas en ny massändring som försöker att återställa ändringarna. Anta att du gör två massredigeringar av dina kampanjbudgetar i följd. Du vill sedan ångra den första massredigeringen för att återställa budgeten till värdet som var inställt innan den första massändringen gjordes (oavsett ändringar som gjorts i den andra massredigeringen). Ändringen bearbetas och loggas på samma sätt som massändringar.
  • Om något inte går att återställa (t.ex. borttagna objekt) visas ett felmeddelande på samma sätt som med alla massåtgärder. Läs mer om hur du förhandsgranskar eller laddar ned resultat av massändringar
  • Om du inte ser knappen Ångra i åtgärdskolumnen för en viss massredigering kan det bero på att åtgärden inte kan återställas eller att åtgärden redan har utförts.
  • När du har använt åtgärden Ångra (oavsett om den kunde genomföras eller inte) döljs alternativet i kolumnen.

Anvisningar

Använd följande steg om du vill visa en lista över massåtgärder (redigeringar, regler och uppladdningar) som du kan ångra:

Obs! Anvisningarna nedan är en del av den nya Google Ads-användarupplevelsen. Om du vill använda den tidigare designen klickar du på ikonen Utseende och väljer Använd tidigare design. Om du fortfarande använder den tidigare versionen av Google Ads kan du titta på snabbguiden eller använda sökfältet i navigeringspanelen högst upp i Google Ads för att hitta sidan du söker.
  1. Klicka på verktygsikonen Tools Icon i ditt Google Ads-konto.
  2. Klicka på rullgardinsmenyn Massåtgärder i avsnittsmenyn.
  3. Klicka på Alla massåtgärder.
  4. Välj Ångra i kolumnen Åtgärder för den massåtgärd som du vill ångra.
Obs! Anvisningarna ovan visar alla massåtgärder oavsett källa. Du kan visa regler och ladda upp åtgärder separat genom att välja önskad kategori på menyn till vänster