Joukkotoimintojen kumoaminen

Kun teet useita muutoksia kerralla käyttämällä joukkomuokkauksia, kopiointia/liittämistä, automaattisia sääntöjä tai joukkolatauksia, sinun voi aika ajoin olla tarpeen palauttaa tehtyjä muutoksia. Voit palauttaa tiettyjä joukkomuutoksia käyttämällä Kumoa-toimintoa.

Ennen kuin aloitat

Kun palautat joukkomuutoksia Kumoa-toiminnon avulla, pidä mielessä seuraavat asiat:

• Kumoa-toiminto luo uuden joukkomuutoksen, joka pyrkii palauttamaan tehdyt muutokset. Jos esimerkiksi teet kaksi perättäistä joukkomuokkausta kampanjabudjetteihisi ja haluatkin tämän jälkeen kumota ensimmäisen joukkomuokkauksen, budjetti palautuu ensimmäistä joukkomuokkausta edeltäneen arvon mukaiseksi (riippumatta toisen joukkomuokkauksen yhteydessä tehdyistä muutoksista). Tämä muutos käsitellään ja kirjataan aivan kuin mikä tahansa joukkomuutos.
  • Jos jotakin (esim. poistettuja kohteita) ei voida palauttaa, saat siitä virheilmoituksen samaan tapaan kuin minkä tahansa joukkotoiminnon yhteydessä. Lue lisää joukkomuutosten tulosten esikatselusta tai lataamisesta.
  • Jos Kumoa-painiketta ei näy tietyn joukkomuokkauksen toimintosarakkeessa, kyseistä toimintoa ei voi palauttaa tai se on jo kumottu.
  • Kun käytät Kumoa-toimintoa (riippumatta siitä, onnistuuko kumoaminen), toiminto piilotetaan sarakkeesta.

Ohjeet

Voit nähdä kaikki kumottavissa olevat joukkotoiminnot (muokkaukset, säännöt ja lataukset) seuraavasti:

Huom. Alla olevat ohjeet koskevat Google Adsin uutta ulkoasua. Jos haluat käyttää aiempaa ulkoasua, klikkaa Ulkoasu-kuvaketta ja valitse Käytä aiempaa ulkoasua. Jos käytät Google Adsin aiempaa versiota, etsi haluamasi sivu Ominaisuuksien sijainnit ‑artikkelin avulla tai käyttämällä Google Adsin yläreunan navigaatiopaneelissa olevaa hakukenttää.
  1. Klikkaa Google Ads ‑tililtäsi Työkalut-kuvaketta Tools Icon.
  2. Klikkaa osiovalikosta avattavaa Joukkotoiminnot-valikkoa.
  3. Klikkaa Kaikki joukkotoiminnot.
  4. Valitse kumottavan joukkotoiminnon Toiminnot-sarakkeesta Kumoa.
Huom. Edellä olevia ohjeita seuraamalla näet kaikki joukkotoiminnot riippumatta niiden lähteestä. Voit katsoa sääntöjä ja ladata toimintoja erikseen valitsemalla haluamasi kategorian vasemmalla olevasta valikosta.