Fortryd massehandlinger med Fortryd

Når du foretager masseændringer ved hjælp af masseredigering, kopiér/indsæt, automatiske regler eller masseuploads, er du en gang imellem muligvis nødt til at fortryde ændringer, der er blevet foretaget. Når du bruger Fortryd, kan du fortryde visse masseændringer.

Før du begynder

Vær opmærksom på følgende ting, hvis du fortryder massehandlinger med Fortryd.

• "Fortryd" opretter en ny masseændring, der forsøger at fortryde de ændringer, der er blevet foretaget. Hvis du f.eks. foretager 2 masseredigeringer af dine kampagnebudgetter, og du gerne vil fortryde den første masseredigering, ændres budgettet tilbage til værdien før den første masseændring (uafhængigt af de ændringer, der er blevet foretaget i den anden masseredigering). Den behandles og registreres på samme måde som enhver anden masseændring.
  • Hvis der er noget, der ikke kan fortrydes (f.eks. slettede elementer), får du en fejlmeddelelse som ved enhver anden massehandling. Få flere oplysninger om forhåndsvisning eller download af resultater af masseændringer
  • Hvis du ikke kan se knappen "Fortryd" i handlingskolonnen for en bestemt masseredigering, betyder det, at denne handling ikke kan fortrydes, eller at den er allerede er blevet fortrudt.
  • Når du fortryder en handling (uanset om handlingen lykkes eller ej), skjules knappen "Fortryd" i kolonnen.

Vejledning

Brug følgende trin til at se en liste over de massehandlinger (ændringer, regler og uploads), som du kan fortryde:

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.
  1. Klik på ikonet Værktøjer Tools Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Massehandlinger på sektionsmenuen.
  3. Klik på Alle massehandlinger.
  4. Vælg Fortryd i kolonnen "Handlinger" for den massehandling, du vil fortryde.
Bemærk! Vejledningen ovenfor viser dig alle massehandlinger uanset deres kilde. Du kan få vist regler og uploadhandlinger separat ved at vælge den ønskede kategori på menuen til venstre