Desfer accions massives amb l'opció Desfés

Quan feu canvis massius, ja sigui mitjançant edicions o pujades massives, regles automàtiques o copiant i enganxant, pot ser que de vegades els hàgiu de desfer. L'opció Desfés us permet desfer determinats canvis massius.

Abans de començar

Per desfer accions massives amb l'opció Desfés, tingueu en compte el següent:

• L'opció Desfés crea un canvi massiu que intenta desfer els canvis fets. Per exemple, si feu dues edicions massives consecutives als pressupostos de la campanya i voleu desfer la primera edició massiva, el pressupost tornarà al valor anterior a la primera edició massiva, independentment dels canvis que s'hagin fet la segona vegada. L'acció es processarà i es registrarà de la mateixa manera que qualsevol canvi massiu.
  • Si alguna acció no es pot desfer (per exemple, elements suprimits), veureu un missatge d'error igual que amb qualsevol operació massiva. Més informació sobre la previsualització o la baixada de resultats de canvis massius
  • Si el botó "Desfés" no es mostra a la columna d'accions d'una edició massiva concreta, pot ser que aquesta acció no es pugui desfer o que ja s'hagi desfet.
  • Un cop heu desfet una acció (tant si ha sortit bé com si no), l'opció s'amaga a la columna.

Instruccions

Seguiu els passos que s'indiquen a continuació per veure una llista de les accions massives (canvis, regles i pujades) que podeu desfer:

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.
  1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Eines Tools Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Accions massives.
  3. Feu clic a Totes les accions massives.
  4. A la columna "Accions" de l'acció massiva que voleu desfer, seleccioneu Desfés.
Nota: les instruccions anteriors mostren totes les accions massives independentment de la font. Podeu veure regles i penjar accions per separat seleccionant la categoria desitjada al menú de l'esquerra.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Drive Revenue with Optiscore

Want to improve account health and drive business goals? Learn from industry & Google experts on how to drive revenue with the help of Optimization Score & Auto Apply Recommendations.

Register Now