Om eksperimentsynkronisering

Tilpassede eksperimenter giver dig mulighed for at foreslå og teste ændringer af din søge- eller displaykampagne. Eksperimentsynkronisering sikrer, at alle de optimeringer, du foretager i dine oprindelige kampagner, mens dit eksperiment kører, automatisk kopieres til eksperimentkampagnerne (testkampagnerne).

Denne artikel forklarer, hvordan eksperimentsynkronisering fungerer, og hvordan du konfigurerer den.

Sådan fungerer det

Processen med at kopiere eksperimentændringer manuelt, kan være tidskrævende og fejlbehæftet, især hvis du kører flere eksperimenter på samme tid.

Når testkampagnen starter på det planlagte tidspunkt, vil eksperimentsynkronisering gøre følgende:

• Opdatere testkampagnen automatisk med eventuelle ændringer, der er foretaget i basiskampagnen, siden du oprettede prøveversionen.
  • Rapportere alle ændringer i ændringshistorikken.

Bemærk! Eksperimentsynkronisering fungerer kun, når du foretager ændringer i basiskampagnen, og de så overføres til testkampagnen. Hvis du foretager ændringer i selve testkampagnen, gemmes de ikke.

Testkampagnen er et separat øjebliksbillede af basiskampagnen på det tidspunkt, hvor den blev oprettet. Ændringer, der foretages i basiskampagnen, anvendes uafhængigt af testkampagnen. Testkampagnen afspejler de præcise ændringer, du foretager, og den afspejler derfor muligvis ikke basiskampagnens generelle tilstand.

Hvis du f.eks. fjerner alle sprog fra basiskampagnen, resulterer det som standard i målretning mod alle sprog. Testkampagnen skifter ikke nødvendigvis til målretning mod alle sprog som standard. Den fjerner i stedet kun de sprog, du ekskluderede under synkroniseringen.

Eksempel:
Dato Ændringer foretaget af annoncøren Status for synkronisering Basiskampagne Testkampagne

2. november

Oprettede et eksperiment med synkronisering aktiveret Aktiveret Målrettes mod sprog A og B

Målrettes mod sprog A og B

3. november Tilføjede sprog C og D i testkampagnen Aktiveret Målrettes mod sprog A og B Målrettes mod sprog A, B, C og D
7. november Fjernede sprog A og B fra basiskampagnen Aktiveret Målrettes ikke mod nogen sprog Målrettes mod sprog C og D

Husk

Eksperimentsynkronisering er kun relevant for tilpassede eksperimenter i søge- og displaykampagner. Hvis du foretager ændringer i testkampagnen, synkroniseres de ikke med basiskampagnen. Eksperimentsynkronisering er som standard aktiveret, når du opretter en ny testkampagne (du har mulighed for at deaktivere synkronisering under oprettelsen af testkampagnen, men du kan ikke ændre indstillingen, efter testkampagnen er oprettet).

Bemærk! Hvis du foretager en masseupload af dine annoncer, ændres testkampagnen og basiskampagnerne, også selvom synkroniseringen er slået fra.

Når eksperimentsynkronisering er slået til, skal du være opmærksom på følgende:

• Det kan ikke aktiveres for testkampagner, der er planlagt eller allerede kører, men det vil være tilgængeligt og aktiveret som standard for nye testkampagner.
  • Der kan gå op til 10 minutter, efter testkampagnen er startet, før ændringerne implementeres.
  • Hvis du har planlagt mere end én testkampagne (f.eks. 3 testkampagner, der starter på forskellige tidspunkter), opdaterer eksperimentsynkroniseringen alle testkampagner med samme opdateringer for at sikre, at de stemmer overens med basiskampagnen.

Hvad sker der, hvis der opstår en fejl?

Bemærk! Hvis du foretager en ændring i din oprindelige kampagne, bør du ikke også implementere ændringen i testkampagnen, da der i så fald er risiko for fejl. Ved eksperimentsynkronisering implementeres ændringen automatisk i testkampagnen.

Hvis der opstår en synkroniseringsfejl under testen, foretager systemet ikke synkronisering af ændringer i testens resterende løbetid. Du skal synkronisere de grundlæggende kampagneændringer manuelt i testkampagnen. Det kan f.eks. være, hvis du har ændret navnet på en annoncegruppe i basiskampagnen, og testkampagnen allerede har en annoncegruppe med samme navn.

Vejledning

1. Følg vejledningen for at oprette et tilpasset eksperiment.
  2. Åbn sektionen "Eksperimentsynkronisering" under "Avancerede muligheder". Den indstilles som standard til Til.
  3. Klik på Opret eksperiment. Din testkampagne er færdig og klar til at køre.
Bemærk! Hvis du deaktiverer eksperimentsynkronisering, mens testkampagnen oprettes, skal du huske at opdatere testkampagnen manuelt med alle de ændringer, du foretog i basiskampagnen, efter du oprettede testkampagnen.