Sobre la sincronització dels experiments

Els experiments personalitzats us permeten proposar i provar canvis a la vostra campanya de cerca o de display. La sincronització dels experiments garanteix que les optimitzacions que feu a les campanyes originals mentre s'executa un experiment es copiïn automàticament a les campanyes experimentals (de prova).

Aquest article explica com funciona la sincronització dels experiments i com es pot configurar.

Com funciona

El procés manual de copiar canvis als experiments pot requerir molt de temps i donar lloc a errors, sobretot si executeu diversos experiments alhora.

Quan la prova comença a l'hora programada, la sincronització dels experiments:

• Actualitza automàticament la prova amb els canvis que hàgiu fet a la campanya base des que vau crear la prova.
  • Registra tots els canvis a l'historial de canvis.

Nota: la sincronització dels experiments només funciona quan feu canvis en una direcció, des de la campanya base cap a la campanya de prova. Si feu canvis a la campanya de prova, aquests canvis s'ignoraran.

La campanya de prova és una instantània independent de la campanya base en el moment en què es va crear. Els canvis fets a la campanya base s'aplicaran de manera independent a la campanya de prova. La campanya de prova reflectirà els canvis exactes que feu i, per tant, és possible que no reflecteixi l'estat general de la campanya base.

Per exemple, si traieu tots els idiomes de la campanya base, se segmentarà per tots els idiomes de manera predeterminada. La campanya de prova no canviarà necessàriament a la segmentació per tots els idiomes de manera predeterminada, sinó que només traurà els idiomes que hàgiu exclòs durant la sincronització.

Exemple:
Data Canvis fets per l'anunciant Estat de la sincronització Campanya base Campanya de prova

2 de novembre

S'ha creat un experiment amb la sincronització activada. Activat Segmentada pels idiomes A i B

Segmentada pels idiomes A i B

3 de novembre S'han afegit els idiomes C i D a la campanya de prova. Activat Segmentada pels idiomes A i B Segmentada pels idiomes A, B, C i D
7 de novembre S'han tret els idiomes A i B de la campanya base Activat No està segmentada per cap idioma Segmentada pels idiomes C i D

Recordatori

La sincronització dels experiments només es pot aplicar als experiments personalitzats de les campanyes de cerca i de display. Els canvis fets a la campanya de prova no se sincronitzaran amb la campanya base. La sincronització dels experiments està activada de manera predeterminada; en crear una prova podeu desactivar-la, però un cop hàgiu creat la campanya de prova ja no podreu canviar aquesta opció de configuració.

Nota: si feu una pujada massiva dels anuncis, es modificaran les campanyes base i de prova encara que la sincronització estigui desactivada.

Un cop activada la sincronització dels experiments:

• No es pot activar per a les proves programades o que ja s'estan executant, però estarà disponible i activada de manera predeterminada per a les proves noves.
  • Els canvis poden tardar fins a 10 minuts des de l'inici de la prova a implementar-se.
  • Si teniu més d'una prova programada (per exemple, 3 proves que comencen a hores diferents), la sincronització dels experiments actualitzarà totes les proves que tinguin les mateixes actualitzacions per garantir que s'ajustin a la campanya base.

Què passa si es produeix un error?

Nota: si feu un canvi a la campanya original, és millor que no el feu a la campanya de prova, ja que es pot produir un error. La sincronització dels experiments farà automàticament el canvi a la campanya de prova.

Si es produeix un error de sincronització durant la prova, el sistema deixarà de sincronitzar els canvis durant la resta de la prova. Haureu de sincronitzar manualment els canvis de la campanya base amb la prova. Això pot passar, per exemple, si heu canviat el nom d'un grup d'anuncis a la campanya base i la campanya de prova ja tenia un grup d'anuncis amb el mateix nom.

Instruccions

1. Seguiu les instruccions per configurar un experiment personalitzat.
  2. A "Opcions avançades", obriu la secció "Sincronització de l'experiment". Estarà definida en Activat de manera predeterminada.
  3. Feu clic a Crea un experiment. Heu configurat la prova i ja està a punt per executar-se.
Nota: si desactiveu la sincronització dels experiments durant la creació de la prova, recordeu que heu d'actualitzar manualment la prova amb tots els canvis que feu a la campanya base després de crear la prova.