Om Målgruppeadministrator

To provide a comprehensive and consolidated view of your Audiences and make audience management and optimization simpler, you’ll see the following improvements in Google Ads:

• New audience reporting
    Detailed reporting about audience demographics, segments, and exclusions is now consolidated in one place, the “Audiences” tab within the left page navigation menu. You can also easily manage your Audiences from this report page. Learn more About Audiences reporting
  • New terms
    We’re using new terms on your audience report and throughout Google Ads. For example, “audience types” (these include similar, custom, in-market, and affinity) are now referred to as audience segments and “remarketing” is now referred to as “your data”. Learn more about the New updates to Audience terms and phrases

Målgruppeadministrator rummer målgruppelister, målgruppekilder og målgruppeindsigt. Den kan hjælpe dig med at administrere og oprette nye målgruppesegmenter og -kilder.

Denne artikel beskriver fordelene ved Målgruppeadministrator, og hvordan den fungerer. Hvis du har brug for en konfigurationsvejledning, kan du få flere oplysninger under Om din datakonfiguration.

Fordele

• Konfigurer, administrer, og overvåg dine målgruppekilder såsom Google Ads-tagget, en appanalyseudbyder eller en YouTube-kanal.
  • Opret nye segmenter ud fra de målgruppekilder, du har konfigureret.
  • Få flere oplysninger om de personer, der udgør dine datasegmenter, såsom deres demografiske oplysninger, interesser, steder og enheder.

Sådan fungerer Målgruppeadministrator

Du finder Målgruppeadministrator under "Delt samling", når du har klikket på værktøjsikonet Google Ads | værktøjer [ikon] øverst til højre på skærmen. På sidemenuen i Målgruppeadministrator finder du tre sektioner: Målgruppekilder, Målgruppelister og Målgruppeindsigt.

Målgruppekilder

Målgruppeadministrator starter med, at du tilføjer kilder til førstepartsdata i Målgruppekilder. På baggrund af disse målgruppekilder kan du oprette segmenter ud fra dine data. Du kan tilføje følgende målgruppekilder:

• Google Ads-tag: Indsaml data fra dit website for at vise annoncer til personer, der har besøgt dit website. Du kan oprette detaljerede brugerattributter, der bruges til tilpasset annoncemateriale.
  • Google Analytics: Importér målgruppesegmenter, der er oprettet i Google Analytics, for at bruge remarketing over for dem med Google Ads. Du kan oprette detaljerede brugerattributter, der bruges til tilpasset annoncemateriale.
  • YouTube: Vis annoncer til personer, der har set din kanal, spor, hvad folk gør, efter at de har set videoannoncer, og opnå flere klik ved hjælp af overlejringer med opfordring til handling.
  • Google Play: Opret dine datalister baseret på dine nuværende appbrugere og køb i appen.
  • Appanalyse: Link en tredjepartsappanalyseudbyder (f.eks. Firebase) eller dit eget softwareudviklingssæt (SDK, software development kit) til din konto, så du kan vise annoncer til personer, der bruger din app.
  • Kundedata: Upload kunders kontaktoplysninger for at vise annoncer til dine kunder, mens de gennemser Google-tjenester såsom Google Søgning, YouTube eller Gmail.

Dine datasegmenter

Målgruppelister er stedet, hvor du opretter nye segmenter ud fra dine data baseret på de målgruppekilder, du har tilføjet. Du kan også se eventuelle tidligere oprettede lister. Du kan bruge tabellen Målgruppelister til at administrere dine datasegmenter ved at søge efter, sortere, filtrere anvende etiketter på, slette og gruppere lister.

Målgruppeindsigt

Målgruppeindsigt bruger Googles netværksdata til at give dig flere oplysninger om medlemmerne af dine målgruppesegmenter og få øje på nøglemønstre og muligheder. Den opdeler segmenter af dine data efter interessekategorier, kategorier i markedet, alder, køn, geografi, enheder og meget mere. Dette værktøj giver dig oplysninger, som kan omdannes til praktiske kampagnebeslutninger med henblik på at tiltrække nye kunder eller forbedre annoncemateriale. Få flere oplysninger om Målgruppeindsigt