Bruk den sosiale strategien til å generere etterspørsel og omsette den i betalende kunder

Slik får du mest mulig ut av Demand Gen-kampanjer.

Best Practices logo Via Demand Gen-kampanjer kan du finne forbrukere og omsette dem i konverterende kunder ved hjelp av engasjerende, relevante og visuelt flotte reklamer som fanger folks oppmerksomhet og genererer konverteringer i de rette øyeblikkene.

På denne siden

Star icon

Markedsføringsinnhold

• Bruk bilder og videoer sammen for å fortelle en helhetlig historie via mediet som vekker mest positive følelser hos målgruppen.
    • Prioriter lønnsomme elementer i all beholdning: Ha fokus på mobil når du velger ut elementer, og bruk elementer som har vært lønnsomme i andre kampanjer og hos andre målgrupper, for å maksimere resultatene.
    • Fortell merkevarens historie gjennom markedsføringsinnhold tilpasset den aktuelle plattformen: Følg ABCD-retningslinjene for effektive videoannonser (fang oppmerksomhet, bygg merkevare, knytt bånd, vis vei), gjenta den handlingsfremmende oppfordringen, og påse at den gjenspeiles i kommentarsporet og den overlagte grafikken.

Finn ut mer om markedsføringsinnhold

People icon

Målgrupper

• Utarbeid en profil for kjernemålgruppen: Ved å mate Demand Gen med dataene dine kan du informere om hvilke personer som utgjør dagens målgruppe, og når dette kombineres med Google-signaler, blir det enklere å finne nye kunder.
    • Begynn med Kundematch og remarketing: Bruk førstepartsdataene dine sammen med Kundematch for å gjenoppta kontakten med tidligere kunder, eller nå ut til segmenter av de eksisterende kundene for å formidle skreddersydde budskap i de rette øyeblikkene.
    • Legg til egendefinerte segmenter og søketermer: Tilpass målgruppen ut fra relevante søketermer som kundene bruker på Google-plattformer. Bruk minst 10–15 av søkeordene for søkeannonsering som har generert flest konverteringer, til å finstemme det egendefinerte segmentet.
    • Bruk optimalisert målretting: Hvis kampanjemålene er å generere flest mulig konverteringer, får du bedre kampanjeresultater med optimalisert målretting.
  • Finn lignende brukere med dobbeltgjengersegmenter
    • Bruk AI-løsninger fra Google til å forsterke effekten av førstepartsdataene: Last opp kundelisten din, og finn potensielt verdifulle nye brukere basert på trekk de deler med eksisterende brukere.
    • Hold lønnsomme og lite innbringende kunder atskilt: Lag unike dobbeltgjengersegmenter basert på brukere som kommuniserer med bedriften på lignende vis.
Dobbeltgjengersegmenter er en funksjon forbeholdt Demand Gen, og slike segmenter kan lagres og gjenbrukes i andre Demand Gen-kampanjer.

Upward arrow

Presis registrering av konverteringer

• Slå på tagging av hele nettstedet for å få mer presis konverteringssporing og tilgang til funksjoner som reduserer antallet tapte konverteringer, ved at du bruker en helhetlig tag.
  • Konfigurer konverteringssporing for å få mer presis registrering av konverteringer og tilgang til funksjoner som reduserer antallet tapte konverteringer, ved at du bruker en helhetlig tag, for eksempel optimaliserte konverteringer og konverteringssporing via flere kontoer
  • Optimaliser budstrategien for å øke effektiviteten, men først må du velge den strategien som best matcher konverteringsmålene i kampanjen.
Budgivning for maksimering av antall klikk: For annonsører som ikke kan spore konverteringer som skjer etter klikk, kan maksimer antall klikk være en god strategi for å maksimere verdien de sitter igjen med. Og i tillegg slipper de å velge konverteringshandlinger.

Mer om grunnlaget for gode annonseresultater

Gear icon with wrench

Kampanjestruktur

• Lag samlekampanjer for å maksimere utbyttet fra maskinlæringsmodeller, deriblant Demand Gen, som trekker kunnskap fra store datasett.
    • Lag én kampanje for bedriften: Med mindre du har ulike markedsføringsmål, avkastningsmål eller budstrategier, anbefaler vi at du bare kjører én kampanje for bedriften.
    • Kombiner målgruppetemaer i én annonsegruppe: Ta med lignende målgruppetemaer i den samme annonsegruppen (du kan f.eks. slå sammen «håndball» og «fotball» i «sport») – modellen vår tilegner seg kunnskap på annonsegruppenivå, så slik sammenslåing gir bedre resultater.
    • Avgjør annonsegruppers størrelse ut fra konverteringsvolum: Resultatene blir best hvis den innledende størrelsen på annonsegruppen er slik at du kan få minst 50 konverteringer i løpet av de første 30 dagene. Hvis volumet blir lavere, bør du øke størrelsen, for eksempel ved å slå sammen annonsegrupper som har færre enn ca. 30 konverteringer i løpet av de siste 30 dagene.
  • Bruk produktfeeder
    • Gjør annonser om til en virtuell butikkfront der forbrukere finner merkevaren din og produktene du tilbyr. Hvis du er forhandler og selger produkter via et nettsted, i en fysisk butikk eller begge deler, kan du bruke Merchant Center – et kostnadsfritt verktøy som hjelper millioner av kunder med å finne, undersøke og kjøpe produkter på Google. Du kan laste opp og administrere produktfeeder for å vise produktene dine i Demand Gen og andre Google-kampanjetyper.
  • Se mer informasjon og vanlige spørsmål i brukerstøtteartikkelen om retningslinjene for feeder.

Conversion tracking icon

Budstrategi

• Velg budstrategi ut fra mål
    • Kampanjemålet er flere konverteringer: Maksimer antall konverteringer er den anbefalte strategien. Hvis du vil oppnå en bestemt avkastning, er mål-CPA et alternativ.
    • Kampanjemålet er flere konverteringer eller høyere konverteringsverdi: Vi anbefaler at du bruker maksimer konverteringsverdien. Hvis du vil oppnå en bestemt avkastning, er mål-ROAS et alternativ.
    • Kampanjemålet er flere klikk, høyere vurdering eller mer trafikk til nettstedet: Maksimer antall klikk er den anbefalte strategien.
      • Merk deg at hvis du har en bestemt type trafikk til nettstedet (f.eks. folk som samhandler med et produkt, tilbringer X antall minutter på en side), er maksimer antall konverteringer et bedre valg.
  • Bruk budstrategirapporten når du skal evaluere resultatene fra budgivningen over tid.
    • Der kan du blant annet se budstrategiens status samt viktige resultatberegninger som CTR, klikk, visninger, kostnader og konverteringer. I tillegg kan du legge til egendefinerte beregninger du måtte ønske.

Coins icon

Budsjettinnstilling

• Fastsett romslige budsjetter: For å få stabilt gode resultater er det helt avgjørende at du vinner auksjoner fra dag 1, og da må du ha et romslig budsjett.

Budstrategi

Dagsbudsjett

Budgivning basert på konverteringer

Maksimer antall konverteringer

Vi anbefaler minst USD 100 (eller tilsvarende i lokal valuta) per dag per kampanje.

Mål-CPA

Vi anbefaler at du bruker minst USD 100 (eller tilsvarende i lokal valuta) per dag per kampanje eller 20 x mål-CPA-en (avhengig av hva som er høyest).

Verdibasert budgivning

Maksimer konverteringsverdien

Vi anbefaler minst USD 100 (eller tilsvarende i lokal valuta) per dag per kampanje.

Mål-ROAS

Vi anbefaler at du bruker minst USD 100 (eller tilsvarende i lokal valuta) per dag per kampanje eller 20 x (den forventede gjennomsnittlige konverteringsverdien / mål-ROAS) – avhengig av hva som er høyest.

Klikkbasert budgivning

Maksimer antall klikk

Ingen minstekrav.

Tips

Du får bedre resultater med kampanjer og annonsegrupper med over 50 konverteringer, så du bør optimalisere budsjettene for å maksimere konverteringsvolumet.

Meet Demand Gen: A new campaign that drives action on YouTube and Google's most immersive surfaces

Mail icon Vil du ha avanserte Google Ads-tips og -oppdateringer sendt rett til innboksen din? Registrer deg for nyhetsbrevet med anbefalte fremgangsmåter.