Ampliar l'estratègia social, generar demanda i aconseguir que faci conversions

Com es pot treure el màxim profit de les campanyes de generació de demanda

Best Practices logoLa generació de demanda us permet trobar consumidors i aconseguir que facin conversions amb creativitats immersives, rellevants i visuals que captin l'atenció i generin conversions en el moment adequat.

En aquesta pàgina

Star icon

Creativitat

• Utilitzeu alhora imatges i vídeos per explicar una història cohesiva fent servir el mitjà que cridi més l'atenció entre el vostre públic.
    • Prioritzeu els recursos que tenen un bon rendiment en tot l'inventari: a l'hora de seleccionar els recursos, doneu prioritat als dispositius mòbils i utilitzeu creativitats d'alt rendiment d'altres campanyes i públics per millorar el rendiment.
    • Expliqueu la història de la vostra marca amb creativitats creades per a la plataforma: en el cas dels vídeos, utilitzeu les indicacions per a les creativitats ABCD (públic, brànding, connexió, direcció) i reitereu la crida a l'acció (CTA) per assegurar-vos que es repeteixi a la veu en off i als gràfics superposats.

Aprofundeix en les creativitats

People icon

Públics

• Creeu un perfil de públic principal: utilitzeu les vostres dades per informar la generació de demanda sobre els clients actuals i combineu-les amb els senyals de Google per trobar clients nous.
    • Comenceu amb la segmentació per llista de clients i el remàrqueting: utilitzeu les vostres dades pròpies amb la segmentació per llista de clients a fi de tornar a connectar amb els clients implicats o bé d'arribar a segments dels vostres clients existents per transmetre un missatge personalitzat en el moment més rellevant.
    • Afegiu segments personalitzats i termes de cerca: personalitzeu el públic en funció dels termes de cerca rellevants que els clients utilitzen a les plataformes de Google. Per seleccionar el segment personalitzat, utilitzeu com a mínim entre 10 i 15 de les paraules clau de cerca que generen més conversions.
    • Utilitzeu la segmentació optimitzada: si els objectius de la campanya generen conversions, la segmentació optimitzada millorarà el rendiment de la campanya.
  • Utilitzeu segments similars per trobar usuaris similars
    • Utilitzeu la IA de Google per amplificar les dades pròpies: pengeu la vostra llista de clients i trobeu usuaris nous valuosos que tinguin potencial en funció de la similitud amb els vostres clients existents.
    • Separeu els clients d'alt valor i els de baix valor: creeu segments similars únics basats en els usuaris que han tingut interaccions similars amb la vostra empresa.
Els segments similars són una funció exclusiva de la generació de demanda i es poden desar i reutilitzar en totes les campanyes de generació de demanda.

Upward arrow

Estat de les conversions

• Activeu l'etiquetatge de tot el lloc web per millorar la precisió del seguiment de conversions i accedir a funcions que eviten la pèrdua de conversions amb una etiqueta unificada.
  • Configureu el seguiment de conversions per millorar la precisió del seguiment de conversions i accedir a funcions que eviten la pèrdua de conversions amb una etiqueta unificada, com ara les conversions millorades i el seguiment de conversions multicompte
  • Optimitzeu la vostra estratègia d'ofertes per millorar l'eficiència triant l'estratègia d'ofertes adequada per als objectius de conversió de la campanya.
Ofertes de maximització de clics: en el cas dels anunciants que no poden fer el seguiment de les conversions a l'altre costat del clic, utilitzar la maximització de clics és una bona estratègia per obtenir valor i permet ometre la selecció d'una acció de conversió.

Més informació sobre els fonaments d'un rendiment d'anuncis durador

Gear icon with wrench

Estructura de la campanya

• Configureu campanyes consolidades per maximitzar el rendiment dels models d'aprenentatge automàtic com la generació de demanda, que aprenen millor amb grans conjunts de dades.
    • Creeu una sola campanya per a l'empresa: tret que tingueu objectius de màrqueting, objectius de retorn de la inversió (ROI) o estratègies d'oferta diferents, és millor utilitzar una sola campanya per a l'empresa.
    • Combineu els temes de públic en un grup d'anuncis: incloeu temes de públics similars al mateix grup d'anuncis (p. ex., combineu "beisbol" + "futbol" com a "esports"). El nostre model aprèn al nivell de grup d'anuncis; per tant, la consolidació millora el rendiment.
    • Ajusteu la mida dels grups d'anuncis en funció del volum de conversions: comenceu amb una mida de grup d'anuncis que us permeti obtenir almenys 50 conversions durant els 30 primers dies a fi d'obtenir el millor rendiment. Si no rebeu aquest volum, l'heu de consolidar encara més. Per facilitar la consolidació, plantegeu-vos combinar els grups d'anuncis que tinguin aproximadament menys de 30 conversions en 30 dies.
  • Utilitzeu feeds de productes.
    • Convertiu l'anunci en un aparador virtual que ajudi els consumidors a descobrir la vostra marca i el vostre producte. Si sou un detallista que ven productes a través d'un lloc web, en una botiga física o de les dues maneres, utilitzeu Merchant Center, una eina gratuïta que ajuda milions de compradors de Google a descobrir, explorar i comprar els vostres productes. Podeu penjar i gestionar els feeds de productes perquè els productes es mostrin en les campanyes de generació de demanda i en altres tipus de campanyes de Google.
  • Per obtenir més informació i veure les preguntes més freqüents, consulteu l'article del Centre d'ajuda sobre la política de feeds.

Conversion tracking icon

Estratègia d'ofertes

• Trieu l'estratègia d'ofertes per als vostres objectius.
    • Objectiu de la campanya: conversions. L'estratègia recomanada és Maximització de conversions. Si heu d'assolir un ROI concret, utilitzeu el cost per acció objectiu (CPA objectiu) com a alternativa.
    • Objectiu de la campanya: conversions / valor de conversió diversos. L'estratègia recomanada és Maximització del valor de conversió. Si heu d'assolir un ROI concret, utilitzeu el retorn objectiu de la inversió en publicitat (ROAS objectiu) com a alternativa.
    • Objectiu de la campanya: clics / trànsit al lloc web / consideració. L'estratègia recomanada és Maximització de clics.
      • Tingueu present que si penseu en un tipus de trànsit concret al lloc web (p. ex., els que interaccionen amb un producte, passen X minuts en una pàgina), l'estratègia d'oferta Maximització de conversions és més adequada.
  • Utilitzeu l'informe Estratègia d'oferta com a ajuda per avaluar el rendiment de les ofertes al llarg del temps.
    • Això inclou l'estat de l'estratègia d'oferta i mètriques clau de rendiment, com ara els clics, les impressions, la ràtio de clics d'entrada (CTR), el cost o les conversions, entre d'altres. També podeu afegir mètriques personalitzades en funció de les preferències.

Coins icon

Configuració del pressupost

• Definiu pressupostos suficients: per generar un rendiment sostingut, és fonamental que la campanya tingui prou pressupost des del primer dia per guanyar en la subhasta de clients.

Estratègia d'ofertes

Pressupost diari

Ofertes de conversió

Maximització de conversions

Recomanem almenys 100 € al dia per campanya.

CPA objectiu

Recomanem almenys 100 € al dia per campanya o 20 vegades el vostre CPA objectiu, el que sigui més alt.

Ofertes de valor

Maximització del valor de conversió

Recomanem almenys 100 € al dia per campanya.

ROAS objectiu

Recomanem almenys 100 € al dia per campanya o 20 vegades el (valor de conversió mitjà esperat / ROAS objectiu), el que sigui més alt.

Ofertes per clic

Maximització de clics

No hi ha cap requisit mínim.

Consell

Les campanyes i els grups d'anuncis amb més de 50 conversions tenen un millor rendiment; per tant, optimitzeu els pressupostos per maximitzar el volum de conversions.

Meet Demand Gen: A new campaign that drives action on YouTube and Google's most immersive surfaces

Mail iconVoleu rebre novetats i consells avançats sobre Google Ads directament a la vostra safata d'entrada? Registreu-vos al butlletí d'informació de pràctiques recomanades.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Subscribe to our Best Practices newsletter

El butlletí d'informació de pràctiques recomanades de Google Ads, aprovat per l'equip que va crear Google Ads, ofereix consells i tàctiques útils per ajudar-vos a treure el màxim profit de les vostres campanyes.

Subscriu-me