Optimaliser kampanjene dine mer effektivt

14. april 2021

Ved å følge anbefalinger er det enkelt å oppnå bedre resultater og finne nye muligheter i et stadig skiftende marked. Google har imidlertid fått tilbakemeldinger fra mange av dere om at det kan være tidkrevende å gjennomgå og implementere anbefalinger. For at du skal kunne optimalisere kampanjene på en mer effektiv måte, kan du nå bruke anbefalinger automatisk.

Hvis du slår på automatisk bruk av anbefalinger, implementerer Google anbefalingene du selv velger, når nye muligheter byr seg. Du kan velge blant over 17 anbefalinger som kan brukes automatisk, og når som helst endre valgene dine eller slutte å bruke anbefalinger automatisk.

Screenshot showing selections when auto applying recommendatnois

På Logg-fanen kan du se både når og hvor mange ganger de aktuelle anbefalingene er brukt. Dermed er det enkelt å følge med på endringene som gjøres i kontoen din.

Screenshot showing example history of applied recommendations

Titan logo

Det digitale byrået «Titan Growth» ønsket å bruke mindre tid på kontovedlikehold og mer tid på strategier for hele kjøpstrakten for kundene sine. Ved å følge anbefalinger automatisk har Titan Growth spart 2–3 timer per markedsfører hver uke. Rita Stanley, som er leder for betalte medier hos Titan Growth, sier at ved å følge anbefalinger «bruker teamet vårt mindre tid på den daglige optimaliseringen og kan i stedet ha fokus på kundestrategier og nye kampanjetyper. Vi har mer tid til å kommunisere med kunden og ha fokus på å skape vekst.»
LifeCyckel logo Lederne av helse- og velværeselskapet «Life Cykel» oppdaget at de kunne få muligheten til å bruke mer av tiden sin på selve forretningsdriften ved å følge anbefalinger automatisk. Dette har gitt Life Cykel en inntektsøkning på 329 % samtidig som de i snitt sparer 2,5 timer hver uke. Gabriel Haigh, markedsførings- og nettkoordinator hos Life Cykel, sier: «Vi har spart mye tid, som vi i stedet har kunnet bruke på å utarbeide bedre markedsføringsstrategier for SMS og e-post.»

Du kan slå på denne funksjonen ved å klikke på Bruk automatisk øverst til høyre på Anbefalinger-siden. Hvis du velger å bruke anbefalinger automatisk, øker ikke Google budsjettet ditt. Fortsett å sjekke Anbefalinger-siden regelmessig for å påse at resultatene ikke begrenses av budsjettet. I brukerstøtten for Google Ads kan du se listen over alle de tilgjengelige anbefalingene.

Skrevet av Tin Acosta, produktansvarlig i Google Ads