Optimoi kampanjasi tehokkaammin

14.4.2021

Suositusten avulla voit parantaa helposti tuloksiasi ja löytää uusia mahdollisuuksia muuttuvilla markkinoilla. Google on kuitenkin saanut paljon palautetta siitä, että suositusten tarkistamiseen ja käyttöönottoon voi kulua paljon aikaa. Jotta voisit optimoida kampanjasi tehokkaammin, voit nyt halutessasi valita, että suositukset otetaan käyttöön automaattisesti.

Jos laitat automaattiset suositukset päälle, Google ottaa valitsemasi suositukset käyttöön aina, kun uusia mahdollisuuksia on tarjolla. Voit valita haluamasi suositukset yli 17 suosituksen joukosta. Voit myös milloin tahansa muuttaa valintojasi tai laittaa automaattiset suositukset pois päältä.

Screenshot showing selections when auto applying recommendatnois

Historia-välilehdeltä näet, milloin ja kuinka monta kertaa suosituksia on otettu käyttöön. Tämä helpottaa tilillesi tehtyjen muutosten seuraamista.

Screenshot showing example history of applied recommendations

Titan logo

Digimarkkinointitoimisto Titan Growth halusi vähentää tilien hoitamiseen kuluvaa aikaa voidakseen keskittyä koko suppilon kattaviin asiakasstrategioihin. Automaattisten suositusten avulla Titan Growth onnistui säästämään 2–3 tuntia yksittäisten markkinoijien työaikaa viikossa. Rita Stanley, Titan Growthin Head of Paid Media, kertoo, että suositusten ansiosta hänen tiiminsä voi päivittäisen optimoinnin sijaan keskittyä asiakasstrategiaan ja uusiin kampanjatyyppeihin. Tiimillä on nyt enemmän aikaa asiakkaiden kanssa kommunikointiin ja kasvun edistämiseen.
LifeCyckel logo Terveys- ja hyvinvointiyritys Life Cykelissa huomattiin, että kun suositukset otetaan käyttöön automaattisesti, työntekijät voivat keskittyä enemmän liiketoimintaan. Tämän seurauksena Life Cykelin liikevaihto on kasvanut 329 % ja työaikaa on säästynyt keskimäärin 2,5 tuntia viikossa. Life Cykelin Marketing and Online Coordinator Gabrielle Haigh toteaa, että säästyneen ajan ansiosta yrityksessä on voitu panostaa parempien sähköposti- ja tekstiviestimarkkinoinnin strategioiden luomiseen.

Voit laittaa automaattiset suositukset päälle klikkaamalla Suositukset-sivun oikeasta yläkulmasta Ota käyttöön automaattisesti. Jos otat ominaisuuden käyttöön, Google ei korota budjettiasi. Varmista säännöllisesti Suositukset-sivulta, että budjetti ei rajoita tuloksiasi. Jos haluat nähdä kaikki käytettävissä olevat suositukset ja lukea niistä lisää, siirry Google Adsin ohjekeskukseen.

Kirjoittaja: Tin Acosta, Product Manager, Google Ads