Optimer dine kampagner mere effektivt

14. april 2021

Anbefalinger gør det nemt for dig at forbedre effektiviteten og finde nye muligheder i et marked i forandring. Google har dog hørt fra mange af jer, at det kan være tidskrævende at gennemgå og implementere anbefalingerne. Nu har du mulighed for at anvende anbefalinger automatisk og optimere dine kampagner på en mere effektiv måde.

Når du aktiverer automatisk anvendelse, anvender Google dine valgte anbefalinger, efterhånden som der opstår nye muligheder. Du kan vælge mellem mere end 17 anbefalinger, der kan anvendes automatisk. Du kan til enhver tid ændre eller deaktivere dine valg.

Screenshot showing selections when auto applying recommendatnois

Du kan både se, hvornår og hvor mange gange disse anbefalinger er blevet anvendt, på fanen "Historik". Det gør det nemt for dig at holde styr på de ændringer, der foretages på din konto.

Screenshot showing example history of applied recommendations

Titan logo

Titan Growth, som er et digitalt bureau, ville gerne at bruge mindre tid på kontovedligeholdelse og mere tid på strategier for en komplet tragt for deres kunder. Ved at anvende anbefalinger automatisk kunne Titan Growth spare 2-3 timer pr. marketingmedarbejder hver uge. Rita Stanley, som er Head of Paid Media hos Titan Growth, siger, at anbefalinger "giver os mulighed for at træde væk fra de daglige optimeringer og fokusere på kundestrategi og nye kampagnetyper. Vi har mere tid til at kommunikere med kunden og fokusere på vækst".
LifeCyckel logo I Life Cykel, som er en sundheds- og velværevirksomhed, fandt man ud af, at man kunne fokusere mere på virksomhedsdrift ved at anvende anbefalinger automatisk. Det har medført, at Life Cykel har oplevet en omsætningsstigning på 329 %, samtidig med at de har sparet gennemsnitlig 2,5 timer pr. uge. Gabrielle Haigh, som er Marketing and Online Coordinator hos Life Cykel, udtaler: "Med al den tid, vi sparer, har vi kunnet fokusere på at udvikle bedre mail- og sms-marketingstrategier."

Du kan aktivere funktionen ved at klikke på Anvend automatisk øverst til højre på siden "Anbefalinger". Hvis du vælger at anvende anbefalinger automatisk, øger Google ikke dit budget. Fortsæt til siden "Anbefalinger" for at sikre, at dit budget ikke begrænser din effektivitet. Du kan se hele listen over tilgængelige anbefalinger og få flere oplysninger i Hjælp til Google Ads.

Indsendt af Tin Acosta, Product Manager, Google Ads