Sobre l'actualització de recursos

L'actualització dels recursos d'imatge i d'ubicació es completarà més endavant el 2023. La pujada massiva de recursos actualitzats de preu, d'aplicació i de grups d'ubicacions també s'admetrà més endavant el 2023.

S'estan actualitzant els recursos per activar funcions noves i reduir la complexitat a l'hora de crear-los i gestionar-los. L'actualització inclou una funció nova a través de la qual podeu posar en pausa els recursos. Aquest canvi no afectarà el rendiment dels anuncis ni dels recursos.

Aquest article explica les diferències que podeu observar durant aquest període de temps i com podeu canviar entre els informes actualitzats i els heretats a la interfície d'usuari si també utilitzeu l'API de Google Ads o Google Ads Editor per gestionar els recursos.

A continuació teniu algunes de les funcions que s'han discontinuat com a part de l'actualització dels recursos:

• Preferència de dispositiu per a mòbils en tots els recursos
  • Data d'inici i de finalització als recursos de trucada
  • Programació d'anuncis en recursos d'aplicació
  • Hora d'inici i de finalització i programació d'anuncis en extensions de preu i fragments de lloc
Nota: si s'adjunten recursos actualitzats i recursos heretats d'un tipus concret al mateix client, campanya o grup d'anuncis, el procés de migració automàtica traurà automàticament els recursos heretats i mantindrà el recurs actualitzat existent.

Visualització de taula

Un cop s'hagi completat la migració de dades, no podreu veure les dades heretades a la pàgina de recursos, però hi podreu continuar accedint des d'"Informes".

Recursos actualitzats vs. heretats

Si utilitzeu l'API de Google Ads o Google Ads Editor per crear recursos actualitzats durant el període de migració, pot ser que vegeu visualitzacions separades per als recursos heretats i per als actualitzats.

• L'historial d'estadístiques dels recursos heretats d'imatge i d'ubicació estarà disponible a la pàgina "Informes" fins al juny de 2024.
  • Els informes dels recursos actualitzats continuaran estant disponibles a la visualització de taula dels recursos. Un cop s'hagi completat el canvi al recurs actualitzat, les dades dels recursos heretats deixaran d'estar disponibles a la visualització de taula dels recursos.
Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.

Accedir a les dades heretades durant la migració

Si el vostre compte té tant recursos heretats com actualitzats, tindreu visualitzacions d'informes separades a la taula de recursos. Per a cada recurs, podeu commutar entre els informes actualitzats i els heretats:

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Recursos.
  3. Feu clic a Recursos.
  4. Seleccioneu Associació al menú desplegable "Visualització de taula".
  5. Veureu una taula amb tots els recursos.
    • Utilitzant la visualització de taula, seleccioneu el menú desplegable que hi ha al costat de la barra de filtres Filtra, a la part superior de la taula, per canviar entre els recursos "actualitzats" i els "heretats".

Image showing Google Ads UI where first select "Extensions" in the left side panel, then select "Promotions extensions (legacy)" to access legacy data during migration.

També podeu consultar els informes dels recursos heretats i actualitzats a la taula "Recursos" mitjançant el menú desplegable.

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Recursos.
  3. Feu clic a Recursos.
  4. Veureu una taula amb tots els recursos. Seleccioneu Associació al menú desplegable "Visualització de taula".
  5. Seleccioneu un tipus de recurs a sobre de la barra d'eines de la taula.
    • Si voleu veure els recursos actualitzats, seleccioneu Tots.
    • Si voleu veure els recursos heretats, seleccioneu Tots (heretats).

Accedir a les dades heretades després de la migració

Un cop s'hagi completat la migració, només podreu veure l'historial d'estadístiques dels recursos heretats a la pàgina "Informes".

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Estadístiques i informes.
  3. Feu clic a Editor d'informes.
  4. Feu clic a Mostra-ho tot, a la capçalera "Informes predefinits (dimensions)".
    • Si voleu veure les estadístiques posteriors a la migració, seleccioneu Recursos.
    • Si voleu veure l'historial d'estadístiques, seleccioneu Recursos (heretats).

Image showing Google Ads UI where first select "Pre-defined reports (Dimensions)" in the Reports page, then select "Extensions" for historical stats or "Extensions (upgraded)" for post-migration stats.

Com es poden posar en pausa els recursos

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Recursos.
  3. Feu clic a Recursos.
  4. Seleccioneu Associació al menú desplegable "Visualització de taula". Veureu una taula amb tots els recursos.
  5. Feu clic a Afegeix un filtre al costat de la icona de filtre Filtra i seleccioneu "Estat dels recursos: tots excepte els trets" com a filtre.
  6. Seleccioneu el recurs que voleu posar en pausa fent clic a la casella de selecció que hi ha al costat.
  7. Feu clic a Edita i, tot seguit, a Pause icon for ad campaigns Posa en pausa.
    • Es mostrarà el símbol de pausa Pause icon for ad campaigns al costat del recurs concret i, a la part inferior de la pàgina, s'hi mostrarà el missatge "S'està posant en pausa el recurs".
Nota: es poden posar en pausa diversos recursos alhora.

Seguiment dels recursos actualitzats mitjançant paràmetres de ValueTrack als URL

Tots els paràmetres de ValueTrack continuaran funcionant quan s'utilitzin als URL dels recursos actualitzats, excepte {feeditemid}. En comptes d'aquest paràmetre, feu servir {extensionid} per enllaçar qualsevol URL final, plantilla de seguiment o paràmetre personalitzat a un recurs actualitzat. El paràmetre {feeditemid} ja no tornarà cap valor un cop s'hagi migrat el recurs heretat a un recurs actualitzat.

El procediment de migració no us canviarà les ocurrències de {feeditemid} a {extensionid}. Heu d'actualitzar tots els URL que facin servir el paràmetre {feeditemid} per incloure-hi també el paràmetre {extensionid}. Així us assegurareu de fer el seguiment dels clics en qualsevol d'aquests tipus de recurs. Tanmateix, només un d'aquests camps s'emplenarà quan es produeixi un clic.