Vuit passos per preparar una campanya que obtingui bons resultats

Aquest article us permetrà fer-vos una idea de les consideracions clau que heu de tenir presents en configurar una campanya de Google Ads perquè us doni bons resultats. Les funcions esmentades a continuació treballen conjuntament per ajudar-vos a dissenyar i gestionar campanyes que promoguin els vostres objectius publicitaris concrets.

Podeu utilitzar aquesta guia d'inici ràpid quan us prepareu per configurar una campanya.

1. Definiu un objectiu

Cada campanya comença amb la tria d'un objectiu. L'objectiu centra la campanya en la consecució d'un resultat concret:

Benefits of preparing for success with Google Ads campaigns

L'objectiu que trieu afectarà les opcions que seleccioneu en configurar la campanya.

Per exemple, si l'objectiu és incrementar el trànsit al lloc web, us recomanem que seleccioneu un tipus d'ofertes com ara Maximització de clics, per tal que els vostres diners es destinin a aconseguir que els usuaris facin clic a l'anunci.

Més informació sobre els objectius de campanya a Google Ads

2. Trieu un tipus de campanya

Un cop hàgiu seleccionat un objectiu, veureu una llista dels tipus de campanya recomanats per assolir-lo. El tipus de campanya determina on es mostraran els anuncis i quin aspecte tindran.

Més informació sobre com es pot triar el tipus de campanya adequat

Per exemple, una campanya de vídeo o discovery mostra anuncis de vídeo a YouTube, mentre que una campanya de display mostra anuncis d'imatge en llocs web.

Quins tipus de campanya hi ha?

Exemple d

Cerca

• On: resultats de la cerca.
  • Tipus d'anunci: anuncis de text.
Exemple d

Display

• On: llocs web, resultats de la cerca i safates d'entrada de Gmail.
  • Tipus d'anunci: anuncis d'imatge.
Exemple d

Vídeo

• On: YouTube.
  • Tipus d'anunci: anuncis de vídeo.
Anuncis discovery | Exemple d

Discovery

• On: feeds de la pàgina d'inici i de la secció "Recomanacions per a després" de YouTube, Discover i safates d'entrada de Gmail.
  • Tipus d'anunci: anuncis de carrusel de diverses imatges.
Anuncis d Aplicació
  • On: resultats de la cerca en dispositius mòbils, Google Play, YouTube, AdMob, Discover i més de tres milions de llocs web i d'aplicacions.
  • Tipus d'anunci: anuncis creats automàticament que combinen els recursos de text, d'imatge, de vídeo o HTML5 que pengeu o bé els recursos de la fitxa de la vostra aplicació a la botiga d'aplicacions rellevant.
Anuncis de compres | Anuncis de fitxa de producte

Compres

• On: resultats de la cerca, pestanya Shopping als resultats de la cerca, llocs web i safates d'entrada de Gmail.
  • Tipus d'anunci: anuncis de fitxa de producte.

Anuncis locals | Anuncis de text i d

Local

• On: Google Maps, llocs web i YouTube.
  • Tipus d'anunci: anuncis de text i d'imatge.

3. Definiu un pressupost

Establiu un pressupost diari mitjà per controlar l'import que invertiu en les ofertes dels anuncis. Podeu canviar-lo en qualsevol moment.

Més informació sobre els pressupostos diaris mitjans

4. Trieu les ofertes

Si heu seleccionat un objectiu de campanya, en triar un tipus d'oferta veureu una recomanació per centrar les ofertes (per exemple, "conversions") en funció de l'objectiu de la campanya.

Això garanteix que la campanya estigui dissenyada per assolir el vostre objectiu concret. En el cas d'alguns tipus de campanya, si decidiu no seleccionar l'opció recomanada per centrar les ofertes, podeu triar una estratègia d'ofertes automàtiques, com ara Cost per adquisició objectiu (CPA objectiu) o Retorn objectiu de la inversió en publicitat (ROAS objectiu).

Nota: si l'estratègia d'oferta que voleu utilitzar no es mostra com a opció en aquest pas, és possible que hàgiu de canviar l'objectiu de la campanya seleccionat inicialment.

Més informació sobre les estratègies d'ofertes automàtiques

5. Afegiu extensions als anuncis

A les campanyes de cerca, de vídeo i discovery, podeu afegir informació addicional als anuncis, com ara més enllaços al lloc web, indicacions o un número de telèfon.

Aquestes extensions donen més motius als usuaris per triar la vostra empresa i, en general, incrementen la ràtio de clics d'entrada dels anuncis uns quants punts percentuals. Obteniu més informació sobre les extensions d'anunci i les extensions que podeu seleccionar en funció dels objectius de l'empresa.

6. Creeu grups d'anuncis

En totes les campanyes, excepte les de compres, agrupareu conjunts d'anuncis relacionats que comparteixen una mateixa segmentació. Per exemple, podeu agrupar els anuncis que se centren en sabates de vestir i fer que s'orientin als usuaris que cerquen aquest tipus de calçat.

Més informació sobre com funcionen els grups d'anuncis

Les campanyes de compres fan servir grups de productes per agrupar un conjunt de productes relacionats que comparteixen una mateixa segmentació.

7. Seleccioneu la segmentació

Segmentar us ajuda a definir com d'ampla o restringida és la segmentació per públic. Sense segmentació, els anuncis tindran l'abast més ampli. Segmentar els anuncis us permet centrar-vos en els clients concrets que estan interessats en allò que oferiu.

Alguns dels mètodes de segmentació habituals són els de paraules clau, públics, ubicacions, temes, dispositius i remàrqueting.

Més informació sobre la segmentació d'anuncis

8. Configurar les conversions

El seguiment de conversions us pot ajudar a fer un seguiment de les accions que voleu que facin els clients al vostre lloc web. Aquesta funció us permet millorar significativament la vostra capacitat per avaluar l'eficàcia dels anuncis, de la segmentació i de les campanyes en conjunt.

Més informació sobre el seguiment de conversions

Ha estat útil?
Com ho podem millorar?

Necessites més ajuda?

Inicia la sessió per obtenir opcions d'assistència addicionals que et permetin resoldre el problema ràpidament

true
Utilitzeu Google Analytics per obtenir millors resultats empresarials.

Podeu publicar millors campanyes de Google Ads amb Google Analytics. Utilitzeu Google Analytics per generar més accions importants per a la vostra empresa.

Registreu-vos de franc