Om delte budgetter

I Google Ads er et delt budget et gennemsnitligt dagligt budget, der deles af flere kampagner på en konto. Få flere oplysninger om, hvordan du konfigurerer et delt budget

Delte budgetter strømliner dit budget på tværs af kampagner ved at give mulighed for, at ubrugte budgetter automatisk omfordeles til kampagner med et begrænset budget. Det giver dig mulighed for at begrænse antallet af kampagner, der er begrænset af budgettet, og dermed forbedre kampagneeffektiviteten.

Vi anbefaler, at du implementerer delte budgetter med porteføljebudgivning. Porteføljebudgivning giver dig mulighed for at bruge både dit samlede budget og dine budstrategier til kampagner med de samme mål så effektivt som muligt. Få flere oplysninger om, hvordan du opretter en porteføljebudstrategi, og om, hvordan du knytter delte budgetter til porteføljebudstrategier.

Bemærk! Delte budgetter er ikke kompatible med kampagner, der er en del af et eksperiment, hotelkampagner med en budstrategi af typen Provision eller kampagner af typen "Maksimal effektivitet".

Fordele ved delte budgetter

• Mindre administrativt bøvl: I stedet for at bruge kostbar tid på at administrere budgetter og omfordele dem mellem flere kampagner kan budgetter deles og automatisk fordeles på tværs af en gruppe kampagner.
  • Mere effektiv brug af budgettet: I stedet for at angive individuelle budgetter kan du angive ét samlet marketingbudget, som så fordeles automatisk mellem forskellige kampagner.
  • Maksimér effektiviteten og investeringsafkastet: Når de bruges sammen med porteføljebudstrategier, kan delte budgetter bruges på en meget effektiv måde på tværs af kampagner med lignende mål. Det giver dig mulighed for at maksimere effektiviteten og investeringsafkastet i forhold til dine mål.

Eksempel

Lad os f.eks. sige, at du har et budget på 1000 kr. om dagen, der er ligeligt fordelt på to kampagner. Din kampagne kan på en given dag få færre eksponeringer og klik end normalt, hvilket resulterer i, at der kun bruges 400 kr. Med et delt budget kan Google Ads (forudsat at din anden kampagne når ud til nok personer) tage de overskydende 100 kr., automatisk tildele dem til den anden kampagne og dermed maksimere det samlede resultat for dine kampagner.