Sobre els pressupostos compartits

A Google Ads, un pressupost compartit és un únic pressupost diari mitjà que es comparteix entre diverses campanyes d'un mateix compte. Informació sobre com es pot configurar un pressupost compartit.

Els pressupostos compartits optimitzen el pressupost destinat a diverses campanyes, ja que permeten que els pressupostos infrautilitzats es reassignin automàticament a les campanyes limitades pel pressupost. Això us permet reduir el nombre de campanyes limitades pel pressupost i millorar el rendiment d'aquestes campanyes.

Us recomanem que implementeu pressupostos compartits amb ofertes de cartera, les quals us permeten optimitzar el pressupost total i les estratègies d'oferta en aquelles campanyes que tenen els mateixos objectius. Obteniu informació sobre com podeu crear una estratègia d'oferta de cartera i sobre com podeu enllaçar pressupostos compartits a estratègies d'oferta de cartera.

Nota: els pressupostos compartits no són compatibles amb les campanyes que formen part d'un experiment, les campanyes d'hotels amb una estratègia d'oferta Comissió o les campanyes Màxim rendiment.

Avantatges dels pressupostos compartits

• Augment de l'eficiència operativa: en lloc de perdre temps gestionant pressupostos de diverses campanyes i reassignant-los d'una a una altra podeu fer que els pressupostos siguin compartits per a un grup de campanyes i s'assignin automàticament.
  • Millora de l'ús del pressupost: en comptes d'establir pressupostos individuals, deixeu que el pressupost general de màrqueting es distribueixi lliurement entre les diferents campanyes.
  • Maximització del rendiment i del retorn de la inversió (ROI): quan els pressupostos compartits s'utilitzen amb estratègies d'oferta de cartera, es poden optimitzar al màxim en aquelles campanyes que tenen objectius similars. D'aquesta manera, podeu maximitzar el rendiment i el ROI per avançar cap als vostres objectius.

Exemple

Suposem que heu reservat 100 € al dia, dividits a parts iguals entre dues campanyes. Un dia determinat, una de les campanyes podria rebre menys impressions i clics del que és habitual, i generar una despesa de només 40 €. Amb un pressupost compartit, si la segona campanya pot arribar a prou trànsit, Google Ads podria reassignar automàticament els 10 € que sobren per maximitzar els resultats globals de les campanyes.