Om relaterte videoer

Du kan vise en liste over relaterte videoer nedenfor en videoannonse når annonsen spilles av på YouTube. Slike videoer kan bidra til å forsterke budskapet i annonsen din utover den primære videoannonsen. I denne artikkelen kan du finne ut mer om relaterte videoer og hvordan de fungerer i videokampanjer.

Et eksempel på en videoannonse på YouTube med relaterte videoer vist nedenfor

Fordeler

• Forsterk budskapet ditt utenfor den primære videoannonsen.
  • Hold seerne engasjert ved hjelp av reklamene dine (deriblant andre videoer på YouTube-kanalen din).
  • Engasjer brukerne enda mer effektivt på mobilenheter ved å utnytte området nedenfor den primære videoannonsen din når brukerens enhet holdes vertikalt.

Slik fungerer relaterte videoer

• Relaterte videoer er tilgjengelige hvis du velger målene «Produkt- og merkevarevurdering» og «Merkevarebevissthet og rekkevidde». Du kan også opprette en videokampanje uten noe spesielt mål ved å bruke CPV- eller mål-CPM-budstrategiene.
  • Du kan legge til to til fem relaterte videoer i hver kampanje. Videoene må ha statusen «Offentlig» eller «Ikke oppført» for å bli vist som relaterte videoer i kampanjen.
  • Relaterte videoer vises nedenfor videoannonsen når den spilles av i YouTube-appen på mobilenheter.
Det kan hende at relaterte videoer ikke blir vist nedenfor annonsen din hele tiden. I tillegg kan det bli gjort endringer i antallet videoer som blir vist med annonsen, eller i rekkefølgen videoene blir vist i. Relaterte videoer må være i tråd med Googles retningslinjer for annonsering og krav til YouTube-annonser.

Link til relatert innhold