Tietoja muista videoista

Voit lisätä videomainoksen yhteyteen muita videoita, jotka näkyvät mainoksen alapuolella YouTubessa. Muiden videoiden avulla voit vahvistaa ja laajentaa varsinaisen videomainoksen viestiä. Tästä artikkelista saat lisätietoja muista videoista ja niiden toiminnasta Videokampanjoissa.

Esimerkki YouTubessa näkyvästä videomainoksesta, jonka alapuolella näkyy muita videoita

Edut

• Laajenna varsinaisen videomainoksen viestiä.
  • Pidä katsojat aktivoituina mainosaineiston (myös YouTube-kanavallasi olevien muiden videoiden) avulla.
  • Aktivoi kuluttajia entistä tehokkaammin mobiililaitteilla hyödyntämällä varsinaisen videomainoksen alapuolella olevaa tilaa, kun käyttäjä pitää laitetta kädessään pystysuunnassa.

Näin se toimii

• Muita videoita voi käyttää, jos tavoitteeksi on valittu "Tuotteen ja brändin harkinta" tai "Bränditietoisuus ja tavoittavuus". (Voit myös luoda Videokampanjan ilman erikseen valittua tavoitetta käyttämällä Katselukertakohtainen hinta- tai tCPM-hintatarjousstrategiaa.)
  • Voit lisätä kampanjaan 2–5 muuta videota. Jotta videot voivat näkyä kampanjan muina videoina, niiden on oltava"julkisia" tai "piilotettuja".
  • Muut videot näkyvät videomainoksen alapuolella, kun mainos näkyy YouTube-mobiilisovelluksessa.
Muut videot eivät välttämättä aina näy mainoksesi alapuolella. Myös mainoksen yhteydessä näkyvien videoiden määrä tai järjestys voi muuttua. Muiden videoiden on oltava Googlen mainostuskäytäntöjen ja YouTube-mainoksia koskevien vaatimusten mukaisia.

Aiheeseen liittyvä linkki