Sobre els vídeos relacionats

Podeu mostrar una llista de vídeos relacionats a sota d'un anunci de vídeo quan es reprodueixi a YouTube. Aquests vídeos poden reforçar i ampliar el missatge de l'anunci de vídeo principal. En aquest article trobareu informació sobre els vídeos relacionats i sobre com funcionen a les campanyes de vídeo.

Exemple d'anunci de vídeo a YouTube amb vídeos relacionats que es mostren a sota

Avantatges

• Amplieu el missatge de l'anunci de vídeo principal.
  • Manteniu la interacció dels espectadors amb les vostres creativitats (com ara altres vídeos del vostre canal de YouTube).
  • Fomenteu la implicació dels consumidors en mòbils de manera encara més efectiva aprofitant l'espai que hi ha a sota de l'anunci de vídeo principal quan el dispositiu de l'usuari es manté en vertical.

Com funciona

• Els vídeos relacionats estan disponibles als objectius "Consideració de la marca i del producte" i "Notorietat de marca i abast" (o bé podeu crear una campanya de vídeo sense les indicacions d'un objectiu mitjançant una estratègia d’ofertes CPV o CPM objectiu).
  • Podeu afegir entre dos i cinc vídeos relacionats a la campanya. Han de ser "públics" o "ocults" per mostrar-se com a vídeos relacionats de la campanya.
  • Els vídeos relacionats es mostren a sota de l'anunci de vídeo quan es reprodueix a l'aplicació YouTube en dispositius mòbils.
És possible que els vídeos relacionats no es mostrin a sota del vostre anunci en tot moment. També pot ser que canviï el nombre i l'ordre dels vídeos que es mostren amb l'anunci. Els vídeos relacionats han de complir les polítiques de publicitat i els requisits dels anuncis de YouTube de Google.

Enllaç relacionat