Utilitzar vídeos relacionats

Els vídeos relacionats poden fer que el missatge de l'anunci de vídeo principal sigui més potent i animar el públic a interaccionar amb altres vídeos del vostre canal. Els vídeos relacionats es mostren a sota de l'anunci de vídeo principal quan es reprodueix a l'aplicació YouTube de dispositius mòbils. En aquest article s'explica com podeu afegir vídeos relacionats a la vostra campanya de vídeo.

Abans de començar

Els vídeos relacionats han de ser "públics" o "ocults". Obteniu informació sobre com es pot canviar la configuració de privadesa d'un vídeo.

Si heu d'editar la configuració dels vídeos relacionats (per exemple, els títols o les miniatures), feu el canvi abans de crear la campanya de vídeo.

• Si editeu el títol d'un vídeo relacionat, tots els vídeos relacionats deixen de mostrar-se a sota de l'anunci de vídeo principal a YouTube. Si això passa, traieu els vídeos relacionats de la campanya i, a continuació, torneu-los a afegir.
  • Si editeu altres opcions de configuració (com ara miniatures o descripcions), Google torna a revisar automàticament la llista de vídeos relacionats, encara que els vídeos s'hagin aprovat abans de fer el canvi.

Instruccions

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.

Afegir vídeos relacionats a una campanya de vídeo nova

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Campanyes i, després, a Campanyes.
  3. Feu clic al botó de més i seleccioneu Campanya nova.
  4. Seleccioneu l'objectiu Consideració de la marca i del producte o Notorietat de marca i abast. També podeu crear una campanya de vídeo sense les indicacions d'un objectiu mitjançant una estratègia d’ofertes CPV o CPM objectiu.
  5. Seleccioneu el tipus de campanya Vídeo.
    • Si el vostre objectiu és "Consideració de la marca i del producte", seleccioneu Obtenir visualitzacions o Seqüència d'anuncis com a subtipus de campanya.
    • Si el vostre objectiu és "Notorietat de marca i abast", seleccioneu Campanya d'abast de vídeo o Seqüència d'anuncis com a subtipus de campanya.
  6. A "Configuració de la campanya", desplegueu la secció "Vídeos relacionats".
  7. Feu clic a Vídeos relacionats per obrir l'editor.
  8. A l'editor de "Vídeos relacionats", introduïu els URL dels vídeos de YouTube que voleu afegir.
    • Afegiu entre dos i cinc vídeos relacionats. No podreu desar la llista de vídeos relacionats fins que no afegiu com a mínim dos vídeos.
      An animation that shows how to set up related videos for YouTube ads.
  9. Feu clic a Continua.
  10. Feu clic a Desa.

Editar la llista de vídeos relacionats d'una campanya de vídeo

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Campanyes i, després, a Campanyes.
  3. Feu clic a Afegeix un filtre i, a continuació, seleccioneu Vídeo.
  4. Seleccioneu la icona Configuració que hi ha a la fila de la campanya.
  5. Desplegueu la secció "Vídeos relacionats".
  6. Feu clic a Vídeos relacionats.
  7. Afegiu o traieu vídeos relacionats de la llista. És obligatori incloure un mínim de dos vídeos.
  8. Si voleu descartar els canvis, feu clic a Cancel·la.
  9. Feu clic a Fet quan hàgiu acabat de fer les modificacions.

Important

Revisem els vídeos relacionats per assegurar-nos que compleixen les polítiques de publicitat i els requisits dels anuncis de YouTube de Google. Podeu comprovar l'estat d'aprovació dels vídeos relacionats a la secció "Vídeos relacionats" de la configuració de la campanya. Si l'estat és "Rebutjat", editeu la campanya i, a continuació, traieu o corregiu els vídeos corresponents de la llista.

Si heu d'editar la configuració dels vídeos relacionats (per exemple, els títols o les miniatures), feu el canvi abans de crear la campanya de vídeo.

• Si editeu el títol d'un vídeo relacionat, tots els vídeos relacionats deixen de mostrar-se a sota de l'anunci de vídeo principal a YouTube. Si això passa, traieu els vídeos relacionats de la campanya i, a continuació, torneu-los a afegir.
    • Si editeu altres opcions de configuració (com ara miniatures o descripcions), Google torna a revisar automàticament la llista de vídeos relacionats, encara que els vídeos s'hagin aprovat abans de fer el canvi.

Independentment dels canvis que feu, el vostre anunci de vídeo principal es continuarà publicant.

Consultar els informes dels vídeos relacionats

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Campanyes i, després, a Campanyes.
  3. Cerqueu la campanya que conté els vídeos relacionats.
  4. Feu clic a la icona de segment i seleccioneu Tipus de clic al menú desplegable.
  5. Desplaceu-vos fins a la fila "Vídeos relacionats" de la taula d'estadístiques per revisar les mètriques dels vídeos relacionats.

Enllaç relacionat