Konfigurer sporing av konverteringer utenfor nettet via HubSpots verktøy for optimalisering av hendelser i Google Ads

For å se undertekster på språket ditt må du slå på YouTube-teksting. Velg innstillingsikonet Bilde av ikonet for innstillinger i YouTube nederst i videospilleren, og velg så «Teksting» og ønsket språk.

Med HubSpots verktøy for optimalisering av hendelser i Google Ads kan du synkronisere data fra systemet du bruker til kunderelasjonshåndtering (CRM), med Google Ads. Du kan dermed spore salg utenfor nettet, optimalisere kampanjene dine og få potensielle salg av høyere kvalitet.

Hvis du importerer hendelser knyttet til konverteringer utenfor nettet, kan du måle hva som skjer etter at noen ser annonsen din og klikker seg videre til bedriften din. På denne måten får du et mer helhetlig bilde av hvilke søkeord og målrettingskriterier (f.eks. geografisk område eller tid på døgnet) du oppnår de mest kostnadseffektive konverteringene med.

I denne artikkelen skal vi se nærmere på fordelene du får med denne funksjonen, og gi deg grunnleggende informasjon om hvordan prosessen fungerer.

Fordeler

• Mål hvilke annonser som førte til salg utenfor nettet eller lønnsomme kundeinteraksjoner, så du får en detaljert oversikt over hvilke søkeord, kampanjer og målrettingskriterier du oppnår de mest lønnsomme konverteringene med.
  • Google henter inn data om konverteringer utenfor nettet når en HubSpot-kontakt går inn i en ny fase av livssyklusen sin, så du kan få målt avkastning. Når du overfører disse dyptpløyende konverteringsdataene til Google Ads-kontoene dine, kan dataene benyttes til optimalisering for potensielle salg av høyere kvalitet i den smarte budgivningen, slik at du kan oppnå høyere avkastning på annonsekostnadene.
  • Synkroniser livssyklusfasene til kontaktene dine som registreres i HubSpot som system for kunderelasjonshåndtering, med Google, og overfør kundenes data om konverteringer utenfor nettet direkte fra HubSpot til Google Ads uten å måtte integrere noen løsninger eller innhente hjelp fra utviklere.

Krav ved tilknytning til Google Ads

• Bare personlige Google Ads-kontoer kan knyttes sammen med HubSpot. Du kan ikke knytte Google Ads-managerkontoer sammen med HubSpot. Alle Google Ads-kundekontoer som administreres via en managerkonto, må enkeltvis knyttes sammen med HubSpot.
  • Hvis du har installert en utvidelse for annonseblokkering i nettleseren, må du passe på at du deaktiverer den når du skal knytte Google Ads-kontoen sammen med HubSpot, og når du skal bruke HubSpot-annonseverktøyet.
  • HubSpot-brukeren som tilknytter en Google Ads-konto, må ha tillatelse til å publisere innhold i annonseverktøyet i HubSpot.
  • HubSpot-brukeren som tilknytter en Google Ads-konto, må ha administratortilgang til den personlige kontoen. Du kan kontrollere tilgangsnivået de enkelte brukerne har, ved å klikke på Verktøy-rullegardinmenyen i Google Ads-kontoen din og så velge Kontotilgang.
Merk: HubSpot får verken sporet eller rapportert om data hvis du bruker Smart-kampanjer. Hvis du nylig har opprettet Google Ads-kontoen din, brukes den som standard i smartmodus. I smartmodus opprettes alle annonser som Smart-kampanjer. Du må bytte fra smartmodus til ekspertmodus.

Sånn fungerer det

Du kan komme i gang ved å følge denne fremgangsmåten:

1. Knytt Google Ads-kontoen din sammen med HubSpot. På denne måten kan du administrere Google-annonsene dine i HubSpot-annonseverktøyet.
  2. Når du har knyttet Google Ads-kontoen sammen med HubSpot, mottar du en e-post hvor det opplyses om at Google Ads-kontoen er knyttet sammen med HubSpot-managerkontoen din.
  3. Konfigurer optimaliseringshendelser i annonseverktøyet, slik at du kan opprette hendelser som synkroniserer endringer i CRM-livssyklusfasen, med annonsekontoen din. Det aktuelle annonsenettverket kan dermed optimalisere annonseleveringen din.

Gjennomgå hendelsene dine

Google bruker CRM-livssyklusdataene fra HubSpot-kontoen din til å optimalisere annonseleveringen din. Du kan også rapportere verdien av endringene i CRM-livssyklushendelsene dine i Google Ads-kontoen din.

Endringene i CRM-livssyklushendelsene synkroniseres med Google Ads-kontoen din som konverteringshandlinger. Disse dataene brukes i sin tur til å optimalisere budstrategien for annonsene dine.

Sånn kan du se konverteringene du har opprettet i HubSpot, i Google Ads-kontoen din:

Merk: Veiledningen nedenfor er en del av den nye Google Ads-brukeropplevelsen. Du kan bruke den forrige utformingen ved å klikke på utseendeikonet og velge Bruk den forrige utgaven. Hvis du fortsatt bruker den forrige versjonen av Google Ads, kan du gjennomgå kartet over kontoen eller bruke søkefeltet øverst i Google Ads-navigasjonspanelet til å finne siden du søker etter.
  1. Klikk på målikonet Goals Icon i Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Konverteringer-rullegardinmenyen på delmenyen og så på Sammendrag.
  3. Du får nå se HubSpot-konverteringen du har opprettet med det samme navnet, og kilden er angitt som «Import fra klikk». HubSpot-konverteringene dine opprettes automatisk i Google Ads-kontoen din, og du trenger ikke å gjøre noe mer.
Merk: Når du har samlet inn data fra minst 30 dager, anbefaler vi at du merker av for Ta med i Konverteringer. Sørg for at du har valgt å bruke smart budgivning i kontoen din, slik at du kan maksimere resultatene ved å benytte deg av Google AI.

Finn ut hvordan du kan spore konverteringer utenfor nettet med HubSpot

Linker til beslektet innhold