Configurar el seguiment de conversions fora de línia amb l'eina d'esdeveniments d'optimització de Google Ads a HubSpot

Per veure els subtítols en el vostre idioma, activeu els subtítols de YouTube. Feu clic a la icona de configuració Imatge de la icona de Configuració de YouTube que hi ha a la part inferior del reproductor de vídeo i, tot seguit, seleccioneu "Subtítols" i trieu l'idioma.

Amb l'eina d'esdeveniments d'optimització de Google Ads a HubSpot podeu sincronitzar les dades de gestió de la relació amb els clients (CRM) amb Google Ads per fer un seguiment de les vendes fora de línia, optimitzar les campanyes i millorar la qualitat dels contactes.

Si importeu els esdeveniments de conversió fora de línia, podeu saber què passa quan un anunci genera un clic per a la vostra empresa. Això us proporciona una visió més completa de les paraules clau i dels criteris de segmentació (com ara la ubicació geogràfica o el moment del dia) que generen les conversions més rendibles.

En aquest article s'expliquen els avantatges d'aquesta funció i els aspectes bàsics del funcionament d'aquest procés.

Avantatges

• Mesureu quins anuncis han generat vendes fora de línia o altres interaccions valuoses amb els clients per obtenir una visió més completa de les paraules clau, de les campanyes i dels criteris de segmentació que generen les conversions més rendibles.
  • Google obtindrà les dades de les conversions fora de línia quan canviï la fase del cicle de vida d'un contacte de HubSpot, cosa que us permetrà mesurar el retorn de la inversió (ROI). En proporcionar aquestes dades de conversió més detallades al vostre compte de Google Ads, Smart Bidding pot utilitzar-les per optimitzar les ofertes a fi d'obtenir contactes d'alta qualitat i, per tant, augmentar el retorn de la inversió en publicitat.
  • Sincronitzeu amb Google les fases del cicle de vida dels contactes de CRM de HubSpot i proporcioneu a Google Ads les dades de les conversions fora de línia dels clients directament des de HubSpot, sense haver de fer cap integració ni rebre ajuda de desenvolupadors.

Requisits de connexió de Google Ads

• Només es poden connectar a HubSpot comptes individuals de Google Ads. No podreu connectar-hi comptes de gestor de Google Ads. Tots els comptes de client de Google Ads que es gestionen des d'un compte de gestor s'han de connectar a HubSpot individualment.
  • Si heu instal·lat una extensió de bloquejador d'anuncis al vostre navegador, assegureu-vos de desactivar-la quan connecteu el compte de Google Ads i quan feu servir l'eina d'anuncis de HubSpot.
  • L'usuari de HubSpot que es connecta a un compte de Google Ads ha de tenir accés de publicació a l'eina d'anuncis de HubSpot.
  • L'usuari de HubSpot que es connecta a un compte de Google Ads ha de tenir accés administratiu a aquest compte individual. Per comprovar al compte de Google Ads el nivell d'accés de qualsevol usuari, feu clic al menú desplegable "Eines" i seleccioneu "Accés al compte".
Nota: HubSpot no pot fer un seguiment de les campanyes intel·ligents ni pot registrar si en feu servir. Si heu creat el compte de Google Ads recentment, el mode intel·ligent estarà activat de manera predeterminada. Mentre ho estigui, tots els anuncis es crearan com a campanyes intel·ligents. Haureu de canviar del mode intel·ligent al mode expert.

Com funciona

Per començar, haureu de fer el següent:

1. Connecteu el compte de Google Ads a HubSpot. D'aquesta manera podreu gestionar els vostres anuncis de Google a l'eina d'anuncis de HubSpot.
  2. Un cop l'hàgiu connectat, rebreu un correu electrònic en què se us notificarà que el compte de Google Ads està enllaçat al compte de gestor de HubSpot.
  3. Configureu esdeveniments d'optimització d'anuncis per crear esdeveniments que sincronitzin els canvis de les fases del cicle de vida de CRM al vostre compte d'anuncis. Això permetrà que la xarxa publicitària optimitzi la publicació dels anuncis.

Revisar els esdeveniments

Google utilitzarà les dades del cicle de vida de CRM del compte de HubSpot per ajudar-vos a optimitzar la publicació dels anuncis. També podreu registrar el valor dels canvis en els esdeveniments del cicle de vida de CRM des del compte de Google Ads.

Els canvis en els esdeveniments del cicle de vida de CRM se sincronitzaran amb el compte de Google Ads com a accions de conversió, que s'utilitzaran per optimitzar l'estratègia d'ofertes dels anuncis.

Per veure al compte de Google Ads les conversions que heu creat a HubSpot:

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.
  1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Objectius Goals Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Conversions i, tot seguit, a Resum.
  3. Les conversions de HubSpot que ja heu creat tindran el mateix nom i la mateixa font i es mostraran amb el tipus de conversió "Importades de clics". Les conversions de HubSpot es crearan automàticament al compte de Google Ads i no caldrà que feu res més.
Nota: un cop hàgiu recollit almenys 30 dies de dades, us recomanem que marqueu la casella "Inclou a Conversions". Assegureu-vos que el compte tingui activada l'opció Smart Bidding per utilitzar la IA de Google a fi de maximitzar els avantatges.

Més informació sobre com podeu fer un seguiment de les conversions fora de línia amb HubSpot

Enllaços relacionats

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now