Enda enklere å se kampanjemål i optimaliseringsresultater

15. desember 2020

I optimaliseringsresultatet får du personlig tilpassede anbefalinger basert på kampanjemålene dine. For at du enklere skal kunne forstå hvordan anbefalinger prioriteres i optimaliseringsresultatet, blir kampanjemålene nå vist ved siden av optimaliseringsresultatet.

Det er via budstrategien du fastsetter disse kampanjemålene, hvor fokus kan være på flere klikk eller konverteringer eller høyere klikkandel eller konverteringsverdi. Hvis maksimer antall konverteringer er budstrategien, kan du optimalisere for konverteringer med utgangspunkt i optimaliseringsresultatet. Som et resultat av dette er anbefalingene skreddersydd for at du skal nå dette målet.

Recommendations in optimization score

Du kan når som helst oppdatere budstrategien ved å klikke på Endre budstrategi

Change bid strategy

Nå viser vi ikke bare kampanjemålet ditt, men også anbefalingen som er forventet å være mest effektiv i kampanjen. På denne måten kan du prioritere de anbefalingene som har størst effekt på kontoresultatene og optimaliseringsresultatet.

Top recommendation

Hvis du vil begynne å bruke disse nye funksjonene, kan du gå til Anbefalinger-siden. Finn ut mer om optimaliseringsresultatet i brukerstøtten for Google Ads.

Skrevet av Tin Acosta, produktsjef i Google Ads