Makkelijker uw campagnedoelen bekijken bij de optimalisatiescore

15 december 2020

De optimalisatiescore biedt gepersonaliseerde aanbevelingen op basis van uw campagnedoelen. Uw campagnedoel wordt nu naast uw optimalisatiescore weergegeven, zodat u makkelijker kunt zien hoe de optimalisatiescore prioriteit geeft aan aanbevelingen.

Deze campagnedoelen worden bepaald door uw biedstrategie en kunnen zijn gericht op conversies, conversiewaarde, klikken of vertoningspercentage. Als uw biedstrategie bijvoorbeeld is ingesteld op 'Aantal conversies maximaliseren', kunt u met de optimalisatiescore uw conversies optimaliseren. Uw aanbevelingen worden daardoor afgestemd op dat doel.

Recommendations in optimization score

U kunt uw biedstrategie altijd updaten door op Biedstrategie wijzigen te klikken.

Change bid strategy

We laten niet alleen uw campagnedoel zien, maar markeren ook de belangrijkste aanbeveling voor uw campagne. Zo kunt u prioriteit geven aan aanbevelingen die de grootste impact hebben op de optimalisatiescore en de prestaties van uw account.

Top recommendation

Als u deze nieuwe functies wilt gebruiken, gaat u naar de pagina Aanbevelingen. Meer informatie over de optimalisatiescore vindt u in het Helpcentrum van Google Ads.

Gepost door Tin Acosta, Product Manager, Google Ads