Kampanjan tavoitteet näkyvät nyt entistä selkeämmin optimointipisteiden yhteydessä

15.12.2020

Optimointipisteistä saat kampanjasi tavoitteisiin perustuvia personoituja suosituksia. Jotta voisit helpommin nähdä, kuinka optimointipisteitä käytetään suositusten priorisointiin, kampanjasi tavoite näkyy nyt optimointipisteidesi vieressä.

Kampanjan tavoitteet määräytyvät hintatarjousstrategian mukaan, ja ne voivat perustua konversioihin, konversioarvoon, klikkauksiin tai impressioprosenttiin. Jos olet esimerkiksi valinnut Maksimoi konversiot ‑hintatarjousstrategian, optimointipisteiden avulla voit optimoida tulokset konversioiden mukaan. Tämän seurauksena suosituksesi räätälöidään siten, että ne auttavat sinua tämän tavoitteen saavuttamisessa.

Recommendations in optimization score

Voit päivittää hintatarjousstrategiasi milloin vain klikkaamalla Muuta hintatarjousstrategiaa.

Change bid strategy

Voit nähdä kampanjasi tavoitteen, ja lisäksi kampanjasi ykkössuositus näkyy korostettuna. Tämä auttaa sinua priorisoimaan suositukset, joilla on suurin vaikutus optimointipisteisiin ja tilisi tuloksiin.

Top recommendation

Jos haluat aloittaa näiden uusien ominaisuuksien käytön, siirry Suositukset-sivulle. Lue lisää optimointipisteistä Google Ads ‑ohjekeskuksesta.

Kirjoittaja: Tin Acosta, Product Manager, Google Ads