Guia de Smart Bidding per a campanyes de display

Pràctiques recomanades per a creativitats de campanyes de display que utilitzen Smart Bidding

Assegureu-vos que les creativitats s'ajusten al vostre públic i eviteu substituir totes les creativitats d'un grup d'anuncis a mitja campanya.

Si heu de canviar creativitats, espereu una alteració temporal del rendiment mentre els anuncis nous recullen dades de l'historial de rendiment. Els resultats només tornaran als nivells anteriors si el rendiment dels anuncis és similar en termes de ràtio de clics d'entrada i percentatge de conversions. Pot ser que els anuncis nous tinguin un rendiment diferent en comparació dels actuals, la qual cosa pot afectar l'abast de la campanya.

Per què els canvis en les creativitats poden afectar el rendiment d'una campanya

• La configuració de rotació d'anuncis determina quines creativitats entren a la subhasta.
  • Els anuncis nous no tenen un historial de rendiment que permeti entendre'n la ràtio de clics d'entrada i el percentatge de conversions previstos, de manera que les estratègies d'ofertes automàtiques de Google tenen menys dades per prendre una decisió a l'hora de fer ofertes.
  • Per determinar l'import de l'oferta d'una creativitat en concret, avaluem diferents factors (com ara l'historial de ràtio de clics d'entrada, el percentatge de conversions i el dispositiu, entre d'altres) a fi de definir l'oferta.

Consells per minimitzar les fluctuacions de rendiment

• Si feu servir creativitats basades en recursos, incorporeu-hi de manera gradual recursos nous i no poseu en pausa tots els recursos existents alhora. L'historial de rendiment de les creativitats basades en recursos s'associa tant als recursos individuals com al grup d'anuncis. Treure tots els recursos pot provocar una pèrdua significativa a l'historial de rendiment.
  • Si utilitzeu anuncis d'imatge estàtics (per exemple, anuncis amb fitxers d'imatge .jpeg o .png), canvieu els anuncis d'un en un (per mida d'anunci) i poseu en pausa l'anunci que tingui el rendiment més baix del grup d'anuncis. No suprimiu els anuncis si teniu pensat tornar a llançar una campanya.
  • Repreneu les creativitats en pausa en lloc de tornar a penjar la mateixa creativitat. Podem fer servir l'historial existent per optimitzar els resultats.
  • Recordeu que si utilitzeu eines de difusió de tercers amb els anuncis, limiteu les dades que Google pot veure i optimitzar.
  • Seguiu les pràctiques recomanades per a creativitats de campanyes de display.
  • Utilitzeu la maximització de conversions en lloc del CPA objectiu o el ROAS objectiu si canvieu totes les creativitats d'un grup d'anuncis cada setmana.
  • No poseu en pausa tots els recursos de creativitat d'un grup d'anuncis alhora, ja que això provoca fluctuacions de rendiment. Si heu de posar en pausa els recursos de creativitat, augmenteu les ofertes un 20%.
  • No abaixeu les ofertes al mateix temps que afegiu recursos de creativitat nous a un grup d'anuncis. Recordeu que el rendiment de les creativitats afecta l'abast. Si afegiu anuncis o recursos nous que generin ràtios de clics d'entrada o percentatges de conversions més baixos, pot ser que vegeu una davallada del trànsit i de les conversions.