Smart Bidding ‑opas Display-kampanjoille

Smart Bidding ‑strategian valitseminen Display-kampanjoille

Jos haluat tarkempia ohjeita Smart Bidding ‑strategioiden käyttämiseen Display-kampanjoissa, lataa Display Smart Bidding Guide.

Smart Bidding ottaa huomioon monipuolisen joukon signaaleja ja yli 70 miljoonaa signaaliyhdistelmää asettaessaan reaaliaikaisia hintatarjouksia Google Adsin huutokaupoissa. Smart Biddingin käyttämä algoritmi analysoi kunkin huutokaupan keskeiset piirteet ja määrittää, kuinka todennäköisesti Display-kampanjasi johtaa konversioihin.

Voit valita Display-kampanjoillesi jonkin seuraavista Smart Bidding ‑strategioista:

• Maksimoi konversiot: Algoritmi asettaa hintatarjoukset automaattisesti siten, että saat kampanjallesi mahdollisimman paljon konversioita koko budjetillasi. Sinun ei tarvitse valita tiettyä klikkauskohtaista hintaa (CPC), CPA-tavoitetta tai ROAS-tavoitetta. Voit ottaa Maksimoi konversiot ‑strategian käyttöön kampanjatasolla tai portfolion hintatarjousstrategiana. Maksimoi konversiot ‑strategian käyttö ei edellytä konversioseurannan käyttöönottoa (mutta sen avulla pääset parhaisiin tuloksiin).
  • Toimintakohtainen hintatavoite (CPA-tavoite): Algoritmi asettaa hintatarjoukset siten, että saat mahdollisimman paljon konversioita valitsemallasi CPA-tavoitteella tai sitä pienemmällä hinnalla. CPA-tavoitetta käyttäessäsi voit valita, haluatko tehdä hintatarjouksia vain klikkauksiin perustuvista konversioista vai sekä klikkauksiin että katselukertoihin perustuvista konversioista. Voit ottaa CPA-tavoitteen strategian käyttöön kampanjatasolla tai portfolion hintatarjousstrategiana.
  • Tavoiteltu mainostuotto (ROAS-tavoite): Algoritmi auttaa sinua parantamaan konversioarvoa tai myyntituloja sekä saavuttamaan valitsemasi tavoitellun mainostuoton (ROAS). Voit ottaa ROAS-tavoitteen strategian käyttöön kampanjatasolla tai portfolion hintatarjousstrategiana.
  • Tehostettu klikkauskohtainen hinta (ECPC): Algoritmi auttaa sinua saamaan enemmän konversioita manuaalisilla hintatarjouksilla. ECPC‑strategia muokkaa manuaalisia hintatarjouksia automaattisesti sellaisille klikkauksille, jotka jollakin todennäköisyydellä johtavat myyntiin tai konversioon verkkosivustolla. Tätä hintatarjousstrategiaa suositellaan mainostajille, jotka haluavat pitää manuaaliset klikkauskohtaiset hintatarjoukset osittain omissa käsissään tai käyttävät kolmannen osapuolen hintatarjoustyökalua. Voit ottaa ECPC-strategian käyttöön kampanjatasolla. Voit käyttää tätä strategiaa konversioseurannan kanssa tai ilman sitä.

Hintatarjousstrategian lisäksi voit valita, maksatko klikkauksista, konversioista vai näkyvistä impressioista.

Maksutapa Kuvaus Yhteensopivat hintatarjousstrategiat
Klikkauksista maksaminen Maksat jokaisesta käyttäjästä, joka klikkaa mainostasi.

Maksimoi konversiot

CPA-tavoite

ROAS-tavoite

Konversioista maksaminen Maksat jokaisesta käyttäjästä, jonka mainoksesi saa konvertoitumaan. CPA-tavoite (mainostajan on täytettävä tietyt ehdot)
Näkyvistä impressioista maksaminen Maksat jokaisesta näkyvästä impressiosta, jonka kohderyhmääsi kuuluva käyttäjä näkee. CPA-tavoite (kun hintatarjoukset koskevat klikkauskonversioita ja view-through-konversioita)*

* Tällä hetkellä betavaiheessa. Kysy Googlen asiakkuusvastaavalta lisätietoja.

Tässä oppaassa kerrotaan käytettävissä olevista Smart Bidding ‑strategioista sekä niiden käytöstä Display-kampanjoissa.