Tietoja dynaamisista kuvalaajennuksista

Dynaamiset kuvalaajennukset ovat automaattisia laajennuksia, joiden avulla Google voi valikoida osuvaa kuvamateriaalia mainoksesi laskeutumissivulta Hakumainostesi täydentämiseksi. Nämä laajennukset voivat auttaa sinua saavuttamaan tulostavoitteesi, koska houkuttelevat kuvat tuotteista tai palveluista tehostavat tekstimainosten viestiä.

Voit ottaa dynaamiset kuvalaajennukset käyttöön tilitasolla.

Huom. Dynaamiset kuvalaajennukset eivät ole tällä hetkellä saatavilla kaikilla kielillä.

An  example of a Dynamic image extensions

Huom. Suosittelemme käyttämään sekä kuvalaajennuksia että dynaamisia kuvalaajennuksia. Kuvalaajennukset ovat aina etusijalla dynaamisiin kuvalaajennuksiin nähden. Varmista, että olet ottanut kuvalaajennukset käyttöön sillä tilitasolla, joka sopii parhaiten tarpeisiisi.

Edut

Dynaamiset kuvalaajennukset voivat tehostaa mainontaasi, koska niiden sisältämää visuaalista tietoa on vaikea välittää pelkän tekstin keinoin. Laajennukset antavat esimakua laskeutumissivun sisällöstä, joten ne voivat innostaa käyttäjiä klikkaamaan mainostasi. Tässä pari esimerkkiä muista eduista:

• Tulosten parantuminen ja markkinointitavoitteiden saavuttaminen: Dynaamisten kuvalaajennusten näkyminen tekstimainoksissa kasvattaa klikkausprosenttia, koska niiden ansiosta Hakumainoksesi erottuvat visuaalisesti kilpailijoiden mainoksista.
  • Helppokäyttöisyys ja hallittavuus: Voit ottaa dynaamiset kuvalaajennukset käyttöön tilitasolla ja poistaa halutessasi minkä tahansa dynaamisen kuvalaajennuksen.

Näin ne toimivat

Kun olet ottanut dynaamiset kuvalaajennukset käyttöön, Google Ads tunnistaa laskeutumissivullasi olevat kuvat ja noutaa ne. Järjestelmämme valitsee laajennuksiin ne laskeutumissivun kuvat, jotka vastaavat parhaiten hakulausekkeita. Lopullisesta URL-osoitteestasi valittujen kuvien laatu tarkastetaan sekä automaattisesti että manuaalisesti, ennen kuin ne voivat näkyä. Et välttämättä näe dynaamisia kuvalaajennuksia, jos laskeutumissivullasi ei ole kuvia tai jos emme löydä laskeutumissivultasi sopivaa kuvaa, joka täyttää laatuvaatimuksemme.

Dynaamisen kuvalaajennuksen klikkaaminen vie käyttäjän samalle laskeutumissivulle kuin mainoksen otsikon klikkaaminen.

Kun joku klikkaa dynaamista kuvalaajennustasi, sinua veloitetaan klikkauskohtaisella hinnalla samoin kuin tekstimainosten kohdalla. Dynaamisten kuvalaajennusten kuvat ovat klikattavia, ja niistä veloitetaan sama klikkauskohtainen hinta kuin tekstiotsikon klikkauksista.

Dynaamiset kuvalaajennukset näkyvät vain silloin, kun niiden odotetaan tehostavan mainosta. Voit kuitenkin halutessasi valita, että ne eivät näy mainoksesi yhteydessä.

Huom. Dynaamisten kuvalaajennusten on läpäistävä kattavat hyväksyntäprosessit. Dynaamisia kuvalaajennuksia varten noudettujen kuvien osuvuus varmistetaan tarkastamalla esimerkiksi avainsana/hakulauseke, mainoksen kohdistus ja laskeutumissivu (lopullinen URL). Lisäksi dynaamisten kuvalaajennusten on täytettävä kuvalaajennusten muotovaatimukset.

Vaatimukset

Jotta voit käyttää dynaamisia kuvalaajennuksia, varmista seuraavat asiat:

• Tilillä ei ole käytäntörikkomuksia.
  • Google Ads ‑tilille on valittu hyväksyttävä toimiala tai alatoimiala. Dynaamisia kuvalaajennuksia ei voi käyttää arkaluontoisilla toimialoilla ja alatoimialoilla eli esimerkiksi seksuaalisen sisällön, alkoholin ja rahapelien yhteydessä.
  • Sinulla on Google Ads ‑tili, joka on ollut käytössä yli 90 päivää.
Huom. Ottamalla dynaamiset kuvalaajennukset käyttöön vahvistat, että omistat kaikki lakisääteiset oikeudet kuvaan ja että sinulla on lupa jakaa kuva Googlelle, joka voi muokata sitä, luoda siitä johdannaisteoksia ja käyttää sitä puolestasi mainontaan tai muihin kaupallisiin tarkoituksiin.

Dynaamisten kuvalaajennusten käyttöönotto

Voit ottaa dynaamiset kuvalaajennukset käyttöön jommallakummalla alla olevista tavoista.

Vaihtoehto 1

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Valitse vasemmalla olevasta sivuvalikosta Mainokset ja laajennukset.
  3. Klikkaa Laajennukset.
  4. Valitse Dynaaminen kuva ‑osiosta Ota käyttöön.
  5. Klikkaa valintaruutua vahvistaaksesi, että omistat kaikki lakisääteiset oikeudet kuvaan ja että sinulla on oikeus jakaa kuva Googlelle, joka voi käyttää sitä puolestasi mainontaan tai muihin kaupallisiin tarkoituksiin.
  6. Klikkaa Tallenna.

Vaihtoehto 2

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Valitse vasemmalla olevasta sivuvalikosta Mainokset ja laajennukset.
  3. Valitse Automaattiset laajennukset ja klikkaa sitten oikeasta yläkulmasta kolmen pisteen kuvaketta ja valitse Lisäasetukset.
  4. Valitse Dynaamiset kuvalaajennukset ‑osiosta Käytössä-painike.
  5. Klikkaa valintaruutua vahvistaaksesi, että omistat kaikki lakisääteiset oikeudet kuvaan ja että sinulla on oikeus jakaa kuva Googlelle, joka voi käyttää sitä puolestasi mainontaan tai muihin kaupallisiin tarkoituksiin.
  6. Klikkaa Tallenna.

Näin löydät dynaamisten kuvalaajennusten raportit

Dynaamiset kuvalaajennukset eroavat automaattisista laajennuksista. Löydät dynaamisten kuvalaajennusten raportit seuraavasti:

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Valitse vasemmalla olevasta sivuvalikosta Mainokset ja laajennukset.
  3. Klikkaa Laajennusten yhteenveto ja valitse sitten Dynaamiset kuvalaajennukset.
Halutessasi voit myös ladata avainsanoihisi ja mainoksiisi liittyviä yksilöllisiä kuvia käyttämällä kuvalaajennuksia mainosryhmä- ja kampanjatasolla. Lue lisää kuvalaajennusten luomisesta.