Sobre els recursos d'imatge dinàmica

Els recursos d'imatge dinàmica són recursos automatitzats del nivell de compte que permeten que Google seleccioni elements visuals rellevants de la pàgina de destinació del vostre anunci per complementar els anuncis de cerca que ja teniu. Aquests recursos us poden ajudar a assolir els objectius de rendiment amb elements visuals atractius de productes o serveis que milloren el missatge dels vostres anuncis de text.

Podeu activar els recursos d'imatge dinàmica al nivell de compte.

An  example of a Dynamic image extensions

Nota: heu de fer servir els recursos d'imatge i els recursos d'imatge dinàmica de manera conjunta. Tant els recursos d'imatge que proporcioneu directament com els recursos d'imatge dinàmica seran aptes per difondre's. Assegureu-vos que heu configurat els recursos d'imatge al nivell que s'ajusti millor a les vostres necessitats.

Avantatges

Els recursos d'imatge dinàmica poden potenciar l'impacte i el valor de la vostra publicitat, ja que mostren informació visual rellevant que costa de transmetre només amb text. El fet de mostrar a un usuari una previsualització d'allò que pot trobar a la pàgina de destinació pot animar-lo a fer clic per visitar la pàgina. També ofereixen els avantatges següents:

• Rendiment mesurable per al vostre objectiu de màrqueting. Quan mostreu anuncis de text de cerca amb recursos d'imatge dinàmica, els vostres anuncis de cerca es diferencien visualment dels de la competència i podeu incrementar la ràtio de clics d'entrada (CTR).
  • Facilitat d'ús i de control. Podeu activar els recursos d'imatge dinàmica al nivell de compte i tindreu control total per treure qualsevol recurs d'imatge dinàmica que es difongui.

Com funcionen

Un cop hàgiu activat els recursos d'imatge dinàmica, Google Ads identificarà i extraurà imatges de la vostra pàgina de destinació. El nostre sistema selecciona les imatges de la pàgina de destinació que siguin més rellevants per a la consulta, segons quina sigui la pàgina de destinació de l'anunci. Les imatges que es trien de l'URL final passen per un conjunt de comprovacions de qualitat automàtiques i manuals abans de seleccionar-se per difondre's. Pot ser que no rebeu cap recurs d'imatge dinàmica si no hi ha cap imatge a la pàgina de destinació o no n'hi trobem cap que sigui adequada i compleixi els nostres estàndards de qualitat.

Quan els usuaris facin clic en un recurs d'imatge dinàmica, accediran a la mateixa pàgina de destinació a la qual dirigeix el títol de l'anunci.

Quan algú fa clic al recurs d'imatge dinàmica, se us cobra en funció del cost per clic (CPC), de manera semblant a com es fa amb els anuncis de text de cerca. Les imatges del recurs d'imatge dinàmica són clicables. Pels clics, se us cobra el mateix CPC que per un clic al títol d'un anunci de text.

Els recursos d'imatge dinàmica només es mostren quan es preveu que potenciaran el rendiment del vostre anunci. Tanmateix, podeu desactivar-los perquè no es mostrin amb l'anunci.

Combinacions de formats d'imatge

Els recursos d'imatge es poden mostrar en els formats i les combinacions següents en ordinadors i mòbils.

Mòbil
  • 3 imatges quadrades en paral·lel
  • Una imatge quadrada
Ordinador
  • Una imatge quadrada
  • Una imatge horitzontal
  • 3 imatges quadrades en paral·lel
  • Dues imatges horitzontals i una imatge quadrada, en paral·lel
  • Una imatge horitzontal i 3 imatges quadrades, en paral·lel
Nota: no podeu controlar quin format servirà perquè la determinació depèn de la subhasta. El millor que podeu fer és assegurar-vos que hàgiu penjat prou recursos d'imatge i que tingueu activats els recursos d'imatge dinàmica. Us recomanem que tingueu quatre imatges úniques al nivell de campanya o de grup d'anuncis amb almenys una imatge quadrada (1 x 1) i una d'horitzontal (1,91 x 1) per maximitzar la idoneïtat de la difusió.
Nota: els recursos d'imatge dinàmica passen per un procés d'aprovació sòlid. Les imatges extretes com a recursos d'imatge dinàmica es revisen per comprovar-ne la rellevància tenint en compte una combinació de factors de segmentació, com ara les paraules clau, les consultes, la segmentació d'anuncis i la pàgina de destinació (URL final). Els recursos d'imatge dinàmica també han de complir els requisits de format dels recursos d'imatge.

Requisits

Per utilitzar recursos d'imatge dinàmica, heu de tenir:

• Un bon historial de compliment de les polítiques.
  • Un compte de Google Ads en un vertical o subvertical aptes. Els verticals o subverticals sensibles (per exemple, el contingut sexual i les apostes) no són aptes per als recursos d'imatge dinàmica.
  • Un compte de Google Ads que s'hagi obert fa més de 60 dies.
Nota: en activar els recurs d'imatge dinàmica, confirmeu que sou propietari de tots els drets legals de la imatge i que teniu permís per compartir-la amb Google perquè la pugui modificar i utilitzar en nom vostre, així com crear-ne obres derivades, per a publicitat o altres finalitats comercials.

Activar els recursos d'imatge dinàmica

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.

Seguiu les instruccions que es mostren a continuació per activar els recursos d'imatge dinàmica:

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Recursos.
  3. Feu clic a Recursos.
  4. Feu clic a la icona de tres punts que hi ha a l'extrem dret i seleccioneu Recursos automatitzats del nivell de compte.
  5. Feu clic a la icona de tres punts que hi ha a l'extrem dret i seleccioneu Configuració avançada.
  6. A la secció "Recursos d'imatge dinàmica", seleccioneu el botó Activa.
  7. Feu clic a la casella de selecció per confirmar que sou propietari de tots els drets legals de la imatge i que teniu permís per compartir-la amb Google perquè la pugui utilitzar en nom vostre per a publicitat o altres finalitats comercials.
  8. Feu clic a Desa.

On es poden trobar informes sobre els recursos d'imatge dinàmica

Podeu consultar informes sobre els recursos d'imatge dinàmica seguint aquests passos:

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Recursos.
  3. Feu clic a Recursos.
  4. Ara veureu una taula amb tots els vostres recursos. A la visualització de taula, seleccioneu Associacions (heretades).
  5. Al menú desplegable de l'extrem superior esquerre, feu clic a Imatge dinàmica.
També podeu optar per penjar elements visuals únics que siguin rellevants per a les paraules clau i els anuncis del nivell de campanya i grup d'anuncis fent servir recursos d'imatge. Obteniu informació sobre com podeu crear recursos d'imatge.