Få responsive søkeannonser til å åpne skjemaer for potensielle salg

Hvis du har som overordnet mål å samle inn potensielle salg, kan du bruke skjemaelementer for potensielle salg til å vise et skjema for potensielle salg hver gang noen klikker på overskriften i responsive søkeannonser du kjører. I denne artikkelen forklarer vi hvordan kampanjeinnstillingene avgjør hvilken annonse med skjema for potensielle salg som kan vises.

Før du begynner

Optimaliser kampanjen mens du lager den

Når du oppretter kampanjen, kan du få varsler basert på innstillingene du har valgt. Dette kan være varsler om valg som kan føre til dårligere resultater, eller problemer som er såpass store at du ikke får publisert kampanjen.

Navigeringsmenyen for opprettelse av kampanjer, som du ser når du oppretter kampanjen, gir et helhetlig bilde av opprettelsesprosessen og gjør deg oppmerksom på varsler om ting du bør se nærmere på. Gå mellom trinnene i navigasjonsmenyen for å gjennomgå og løse potensielle problemer med målrettingen, budgivningen, budsjettet eller andre kampanjeinnstillinger. Finn ut hvordan du lager effektive kampanjer.

Sånn fungerer det

Hvilke annonseformater med skjemaer for potensielle salg som kan vises i kampanjer, avgjøres av konverteringsmålene og budstrategien som brukes i de aktuelle kampanjene. I tabellen nedenfor kan du se hvilke kampanjeinnstillinger du må bruke for at et bestemt annonseformat skal kunne vises.

Bruksmønster

Kampanjekonfigurering

Kvalifisert annonseformat

Bare innsending av skjemaer for potensielle salg

Mål: bare «Send inn skjema for potensielle salg (som Google er vert for)»

Element: skjemautvidelse for potensielle salg

Annonse: responsiv søkeannonse

Annonse med skjema for potensielle salg

På dette bildet ser du hvordan en annonse med skjema for potensielle salg ser ut.

Innsending av skjemaer for potensielle salg og andre konverteringer

Mål: «Send inn skjema for potensielle salg (som Google er vert for)» og andre mål

Budgivning: konverteringsfokusert

Element: skjemaelement for potensielle salg

Annonse: responsiv søkeannonse

Annonse med skjema for potensielle salg og «Gå til nettstedet»-alternativet i skjemaet

I denne animasjonen ser du hvordan en annonse med skjema for potensielle salg og «Gå til nettstedet»-alternativet ser ut.

Responsiv søkeannonse med skjema for potensielle salg og andre elementer

På dette bildet ser du hvordan en responsiv søkeannonse med et skjema for potensielle salg ser ut.

Innstilling på kampanjenivå

Merk: Veiledningen nedenfor er en del av den nye Google Ads-brukeropplevelsen. Du kan bruke den forrige utformingen ved å klikke på utseendeikonet og velge Bruk den forrige utgaven. Hvis du fortsatt bruker den forrige versjonen av Google Ads, kan du gjennomgå kartet over kontoen eller bruke søkefeltet øverst i Google Ads-navigasjonspanelet til å finne siden du søker etter.

Annonsører som er kvalifisert til å få responsive søkeannonser til å åpne skjemaer for potensielle salg, kan også aktivere denne leveringsatferden ved å slå på innstillingen på kampanjenivå.

1. Klikk på kampanjeikonet Campaign i Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Kampanjer-rullegardinmenyen i delmenyen.
  3. Klikk på Kampanjer.
  4. Klikk på Innstillinger-fanen, og velg en kampanje.
  5. Klikk på Flere innstillinger-rullegardinmenyen.
  6. Vis Innstilling for skjemaer for potensielle salg-alternativet.
  7. Merk av i avmerkingsboksen ved siden av «Vis alltid skjemaet for potensielle salg når folk har interaksjoner med denne annonsen».

Velg bort visning av annonseformater med skjemaer for potensielle salg

Hvis du ikke vil vise annonseformater med skjemaer for potensielle salg i kampanjen, kan du fjerne «Send inn skjema for potensielle salg (som Google er vert for)» som kampanjemål.

Link til relatert innhold