Näin saat liidilomakkeen avautumaan responsiivisesta hakumainoksesta

Jos ensisijainen tavoitteesi on liidien kerääminen, voit käyttää liidilomake-elementtejä, jolloin lomake avautuu aina, kun joku klikkaa responsiivisen hakumainoksesi otsikkoa. Tässä artikkelissa kerrotaan, miten kampanja-asetukset vaikuttavat siihen, mikä liidilomakemainos voi näkyä.

Ennen kuin aloitat

Kampanjan optimointi sen luomisen aikana

Kun luot kampanjaa, saatat saada ilmoituksia valintojesi perusteella. Voit esimerkiksi saada tietoa ongelmista, jotka voivat heikentää kampanjan tuloksia tai olla niin merkittäviä, että ne estävät kampanjan julkaisemisen.

Kampanjaa luodessasi näet navigointivalikon, josta voit seurata edistymistäsi. Valikko myös nostaa esiin asioita, joihin kannattaa kiinnittää huomiota. Siirtymällä navigointivalikon vaiheesta toiseen voit tarkistaa helposti mahdollisia kohdistamiseen, hintatarjouksiin, budjettiin tai muihin kampanja-asetuksiin liittyviä ongelmia ja ratkaista niitä. Katso, miten voit luoda toimivan kampanjan.

Näin se toimii

Kampanjassa käytettävät liidilomakemainosmuodot riippuvat kampanjalle valituista konversiotavoitteista ja hintatarjousstrategiasta. Katso alla olevasta taulukosta, mitä kampanja-asetuksia tietyn mainosmuodon näkymiseen tarvitaan.

Käyttötapaus

Kampanja-asetukset

Mikä mainosmuoto voi näkyä

Vain liidilomakkeiden lähetykset

Tavoite: "Liidilomakkeiden lähetykset (Googlen hostaamat)"

Elementti: Liidilomakelaajennus

Mainos: Responsiivinen hakumainos

Liidilomakemainos

Tästä kuvasta näet, miltä liidilomakemainos näyttää.

Liidilomakkeiden lähetykset ja muut konversiot

Tavoitteet: "Liidilomakkeiden lähetykset (Googlen hostaamat)" ja muut tavoitteet

Hintatarjoukset: Konversiokeskeiset

Elementti: Liidilomake-elementti

Mainos: Responsiivinen hakumainos

Liidilomakemainos, jossa on "Käy sivustolla" ‐vaihtoehto

Tästä animaatiosta näet, miltä "Käy sivustolla" ‑toimintakehotuksen sisältävä liidilomakemainos näyttää.

Responsiivinen hakumainos, jossa on liidilomake ja muita elementtejä

Tästä kuvasta näet, miltä liidilomakkeen sisältävä responsiivinen hakumainos näyttää.

Kampanjatason asetus

Huom. Alla olevat ohjeet koskevat Google Adsin uutta ulkoasua. Jos haluat käyttää aiempaa ulkoasua, klikkaa Ulkoasu-kuvaketta ja valitse Käytä aiempaa ulkoasua. Jos käytät Google Adsin aiempaa versiota, etsi haluamasi sivu Ominaisuuksien sijainnit ‑artikkelin avulla tai käyttämällä Google Adsin yläreunan navigaatiopaneelissa olevaa hakukenttää.

Mainostajat, jotka täyttävät tarvittavat vaatimukset, jotta liidilomake voi avautua responsiivisesta hakumainoksesta, voivat ottaa vastaavan asetuksen käyttöön myös kampanjatasolla.

1. Klikkaa Google Ads ‑tililtä Kampanjat-kuvaketta Campaign.
  2. Klikkaa osiovalikosta avattavaa Kampanjat-valikkoa.
  3. Klikkaa Kampanjat.
  4. Klikkaa Asetukset-välilehteä ja valitse kampanjasi.
  5. Klikkaa avattavaa Lisäasetukset-valikkoa.
  6. Laajenna Liidilomakeasetus-vaihtoehto.
  7. Merkitse "Näytä liidilomake aina, kun joku reagoi mainokseeni" ‑kohdan viereinen ruutu valituksi.

Liidilomakemainosmuotojen poistaminen käytöstä

Jos et halua käyttää kampanjassa liidilomakemainosmuotoa, poista "Liidilomakkeiden lähetykset (Googlen hostaamat)" kampanjan konversiotavoitteista.

Aiheeseen liittyvä linkki