Om konverteringer via avspilling med deltakelse

Personer som ser YouTube-videoer, har en klar intensjon om å se innholdet de har søkt seg frem til på YouTube. Av den grunn er sannsynligheten stor for at de blir værende på plattformen når de ser annonser som en del av seeropplevelsen. Dette forklarer hvorfor 70 % av YouTube-seerne sier at de har kjøpt en merkevare etter å ha sett den på YouTube.

Folk utfører sjelden handlinger rett etter å ha sett videoannonser. I stedet gjør de det etter at de har fullført avspillingsøkten. Det er her konverteringer via avspilling med deltakelse kommer inn i bildet.

At du får målt kampanjene og konverteringene dine presist, har aldri vært viktigere enn nå, og hvis du skal skjønne den fullstendige effekten annonsene har, holder det ikke bare å se på antallet klikk. Konverteringer via avspilling med deltakelse har vist seg å være en mer robust beregning for konverteringer som ikke er basert på siste klikk, og du kan bruke disse konverteringene i Google-kampanjer med videoelementer.

Konverteringer via avspilling med deltakelse er skreddersydd for videoannonsering samt den spesifikke atferden folk utviser når de ser på videoer, sammenlignet med når de ser andre typer annonser.

Det telles en konvertering via avspilling med deltakelse når en bruker ser på minst 10 sekunder av en in-stream-annonse som kan hoppes over (eller hele annonsen hvis den varer i under 10 sek), eller ser på minst 5 sekunder av en feedintegrert annonse eller Shorts-annonsen, for så å konvertere innenfor konverteringsvinduet for konverteringer via avspilling med deltakelse.

Fordeler

• Få mer presis måling av resultater oppnådd med videoannonser for direkte respons.
  • Få brukerengasjement uttrykt tydeligere.
  • Få et tydeligere bilde av verdien annonsene dine utgjør, og skap vekst i bedriften i takt med stadig skiftende seervaner og brukeratferd samt at nye enheter og opplevelser blir tilgjengelige.
Merk: I videokampanjer er engasjementer knyttet til annonseformater som per nå ikke måles i form av visninger (f.eks. bumperannonser og in-stream-annonser som ikke kan hoppes over), basert på klikk.

Kampanjetyper som sporer konverteringer via avspilling med deltakelse

• Videokampanjer
  • Appkampanjer
  • Bannerkampanjer
  • Demand Gen-kampanjer
  • Performance Max-kampanjer

Rapportering om konverteringer via avspilling med deltakelse

Konverteringer via avspilling med deltakelse tas med både i «Konverteringer»- og «Alle konverteringer»-kolonnen i kampanjerapporteringen (på Kampanjer-fanen i sidemenyen). «Alle konverteringer» omfatter blant annet dataene i «Konverteringer»-kolonnen, konverteringshandlinger du har valgt å utelate fra «Konverteringer»-kolonnen, butikkbesøk og visse typer telefonanrop. Med disse ekstra konverteringene kan du få bedre oversikt over hvordan brukerne samhandler med bedriften din, og hvor godt annonseringen fungerer. Finn ut mer om «Alle konverteringer».

Avspillinger med deltakelse tas også med i Interaksjoner-kolonnen i kampanjerapporteringen (på Kampanjer-fanen i sidemenyen). Interaksjoner inkluderer klikk, avspillinger og innhold som sveipes. Hvis du vil sammenligne konverteringer fra klikk med konverteringer via avspilling med deltakelse i kampanjerapporteringen, kan du klikke på segmentikonet Segment etterfulgt av Konverteringer og så Annonsehendelsestype i Konverteringer-menyen. Med dette holdes konverteringer fra klikk (registrert under «Klikk») atskilt fra konverteringer via avspilling med deltakelse (registreres under «Interaksjoner») i kampanjerapporteringen.

Konverteringsvinduer for konverteringer via avspilling med deltakelse

Konverteringsvinduer for avspilling med deltakelse kan justeres hvis du vil ha større kontroll over målingen av konverteringer. Du kan angi ulike vinduer for hver konverteringshandling. Angi og oppdater konverteringsvinduer i innstillingene for konverteringshandlinger. Du kan også velge et konverteringsvindu for konverteringer via avspilling med deltakelse når du definerer nye konverteringer. Finn ut mer om konverteringsvinduer.

Standard konverteringsvinduer for konverteringer via avspilling med deltakelse varierer avhengig av hvilken type konvertering du måler:

Konverterings- og kampanjetyper Standard tilbakeblikksvindu
Nettkonverteringer og importering av konverteringer utenfor nettet 3 dager
Appkonverteringer:
Appkampanjer for installasjoner 2 dager
Appkampanjer for engasjement 1 dag
Videohandlings-, Demand Gen- og Performance Max-kampanjer samt handlinger i apper via Web to App Connect 1 dag
Konverteringer fra butikkbesøk og butikksalg 3 dager

Veiledning for oppdatering eller redigering av konverteringsvinduer for konverteringer via avspilling med deltakelse

Merk: Veiledningen nedenfor er en del av den nye Google Ads-brukeropplevelsen. Du kan bruke den forrige utformingen ved å klikke på utseendeikonet og velge Bruk den forrige utgaven. Hvis du fortsatt bruker den forrige versjonen av Google Ads, kan du gjennomgå kartet over kontoen eller bruke søkefeltet øverst i Google Ads-navigasjonspanelet til å finne siden du søker etter.
  1. Klikk på målikonet Goals Icon i Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Konverteringer-rullegardinmenyen i delmenyen.
  3. Klikk på Sammendrag.
  4. Finn konverteringshandlingen du vil endre. Klikk på navnet til konverteringshandlingen i «Navn»-kolonnen.
  5. Klikk på Endre innstillingene i Innstillinger-delen.
  6. Klikk på Konverteringsvindu for avspilling med deltakelse. Velg tiden det tar å spore konverteringer etter annonseinteraksjoner, fra rullegardinmenyen.
  7. Klikk på Ferdig.

See what other users are saying about Engaged-view conversions

Join the conversation in the Ads Community

Linker til relatert innhold