Täsmälinkkien lisääminen ja muokkaaminen Aktivointikampanjoissa

Kun luot uutta Aktivointikampanjaa, sinun on lisättävä mainosryhmiisi täsmälinkkejä, jotta mainoksesi ohjaavat käyttäjät suoraan oikealle sovellussivulle.

Huom. Sovelluskehittäjäsi on viimeisteltävä täsmälinkkien asetukset, ennen kuin lisäät linkit Aktivointikampanjaan. Lue lisää täsmälinkeistä.

Näin lisäät täsmälinkkejä

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Seuraa Aktivointikampanjan luomista koskevia ohjeita vaiheeseen 13 asti.
  3. Vaiheessa 13 näet Aktivointikampanjoiden täsmälinkkisuosituksista listan täsmälinkeistä, jotka sovellukselle on jo määritetty.
  4. Valitse sopiva täsmälinkki tai lisää sellainen "Sovelluksen URL-osoite" ‑kohtaan.
  5. Viimeistele Aktivointikampanjan luominen tekemällä vaiheet 14–17.

Näin muokkaat mainosryhmän täsmälinkkejä

1. Valitse yläreunan työtilavalikosta Mainoskampanjat.
  2. Klikkaa muokattavan kampanjan nimeä.
  3. Klikkaa Mainosryhmät.
  4. Klikkaa muokattavaa mainosryhmää.
  5. Päivitä "Sovelluksen URL-osoite" ‑kentässä oleva URL.
  6. Klikkaa Tallenna.