Tilføj og rediger brug af dybe links til appkampagner med fokus på engagement

Når du konfigurerer en ny appkampagne med fokus på engagement, skal du føje dybe links til dine annoncegrupper, så de annoncer, du opretter, fører dine brugere direkte til de relevante appsider.

Bemærk! Din appudvikler skal fuldføre konfigurationen af dybe links, før du føjer dem til appkampagnen med fokus på engagement. Få flere oplysninger om dybe links

Vejledning i tilføjelse af dybe links

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Følg trin 1-13 i vejledningen i, hvordan du opretter en appkampagne med fokus på engagement.
  3. I trin 13 viser funktionen Forslag til dybe links i appkampagner med fokus på engagement dig en liste over de dybe links, der i øjeblikket er konfigureret til din app.
  4. Vælg eller indtast det relevante dybe link i feltet under "Webadresse til app".
  5. Fortsæt med trin 14-17 i vejledningen for at fuldføre oprettelsen af din appkampagne med fokus på engagement.

Vejledning i redigering af dybe links i annoncegrupper

1. Vælg Appkampagner på arbejdsområdemenuen øverst.
  2. Klik derefter på navnet på den kampagne, du vil redigere.
  3. Klik på Annoncegrupper.
  4. Klik på den annoncegruppe, du vil redigere.
  5. Opdater webadressen i feltet "Webadresse til app".
  6. Klik på Gem.